25.08.2015 | 16:51 | Kategori: 1D Historie-13

Del 5

Molly

Alt hadde skjedd så fort. Sophie hadde fyrt av pistolen mot Cassie, og hun hadde deretter stukket av. Cassie hadde svimt av på grunn av blodet, og Molly hadde ringt etter en ambulanse. Molly gjorde det hun kunne for å holde på såret, slik at Cassie ikke skulle blø ut. Men om Cassie ville klare seg var det store spørsmålet. Da de kom til sykehuset ringte Molly til foreldrene til Cassie, og mamma. Hun hadde også ringt til Niall.

Niall og Louis var de første som dukket opp. «Hvordan går det med henne?» var det første Niall spurte om da han kom bort til henne. «Jeg vet ikke» var alt hun kunne si.

Vi satt og ventet i lange tider. Foreldrene til Cassie dukket opp, og de prøvde å finne ut av noe. Men det var ingen som kunne gi dem svar. Mamma dukket også opp, hun prøvde å få ut av meg hva som hadde skjedd, det samme gjorde politiet. Jeg fortalte dem om Sophie som hadde dukket opp med en pistol og hva hun hadde sagt. Politiet ville også snakke med Niall, men Niall mente jeg hadde vært utfor så mye. Politiet tok med seg ham og mamma inn i et av de ledige rommene, og Louis ble igjen med meg.

Louis var så kjekk. Så utrolig kjekk. Molly hadde hatt små følelser for ham helt siden begynnelsen av karrieren til sin bror. Molly hadde vært en stor fan av Louis under X-factor, og ble helt i ekstase da guttene dannet en gruppe. Molly hadde aldri turt å spørre Niall om han kunne få dem sammen, men kanskje det var en ting som burde skje? Med mindre han også hadde en gal jente etter seg?

«Hvordan går det med deg?» spurte han.

«Bra, tror jeg. Det var helt vilt det som skjedde» Det er ikke mange jenter som tvinner tomler, men Molly var en av dem. Hver gang Louis var i nærheten, begynte hun å tvinne tomler.

«Det er helt utrolig hva visse folk gjør, for kjærligheten. Kjente du Sophie godt?» Hun så på ham. Det spørsmålet var uventet. Hun ristet på hodet.

Ventetiden var lang, men den ble opphevet. Legen som hadde operert Cassie kom ut og gav oss de gode nyhetene. Cassie var fortsatt i live. De hadde fått fjernet kulen, men hun sov. Dette var den beste nyheten så langt i dag.

 

Cassie

Mørket var overalt. Mørket omsluttet henne. Var dette en drøm? Eller var hun død? Hun var ikke sikker. Hun visste ikke hva som hadde vært ekte og hva som ikke var ekte. Alt hun visste var at hun ville tilbake til Niall, og det kjapt. Hun fikk ønsket oppfylt, men ikke på en stund. Hun sov, en lang søvn. Men ikke for lang!    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46573189
hits