22.08.2015 | 12:43 | Kategori: 1D Historie-13

Del 4

Cassie

Livet har mange uventete svinger. Dette var en av dem. Dette var ikke forventet i det hele tatt. Sophie sto der med maskaraen rennende nedover ansiktet, og en pistol rettet mot henne.

«Tror du virkelig at du vinner så lett, din lille hore?» Ordene som kom fra munnen til Sophie var virkelig ondsinnede. Alle jenter drømmer om å bli sammen med en av guttene i One Direction, men hvorfor en av mine gutter? De andre var jo ledige.

«Han er min, jeg vet ikke hva du tror? Hvorfor gjør du dette?» kom det ut av Cassie.

«Vi har noe spesielt. Han elsker meg, ikke deg!» Niall er da en god fyr, men kan han virkelig få noen til å tenke slik?

«Jeg skjønner at du har en liten tro på dette, men det er meg han elsker. Vi har vært sammen lenge!» Om dette var den riktige veien å gå var det store spørsmålet.

«Du er en liten unge som ikke vet noe. Vi har noe spesielt sammen, og når vi gjør DET er det som om stjernene krasjer inn i hverandre!» Sinnet hennes raste. Ordene stakk inn i hjerteroten. Niall hadde fortalt henne at det ikke hadde skjedd noe, men hva skulle hun tro nå? Var dette ordene til en sint jente, eller var det ordene til en såret jente?

«Vær så snill, ikke gjør oss noe!» pep Molly. Cassie hadde glemt at Molly var tilstede. Cassie snudde seg for å se på henne, og hun gråt. Molly gråt.

«Hold kjeft! Ned på knærne med hendene på hodet!» Molly gjorde som Sophie sa. Cassie så på Sophie igjen.

«La henne gå, det er meg du vil ha!» kom det fra Cassie. Var dette virkelig så ille at Molly måtte lide av dette?

«Jeg kommer ikke til å skade henne, tror du jeg er helt gal eller? Jeg kunne aldri skadet noen i familien til Niall!» Sophie rettet pistolen mot Cassie igjen.

Var det virkelig kommet til dette? Var livet over? Og for en gutt? Noen mennesker var virkelig gale, gale som kunne la en gutt komme i veien for deres moraler og levemåte. Hennes siste ord hadde i det minste vært gode, Niall og henne hadde sagt at de elsket hverandre.

Før hun fikk tenkt ferdig, kom skuddet. Og Cassie svimte av på grunn av blodet.

 

 

Hva tror dere skjer videre nå?

 

-Stine     Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46566155
hits