17.08.2015 | 16:36 | Kategori: 1D Historie-13

Del 3

Niall

Niall tenker på Cassie og Sophie, han bestemmer seg for å snakke med dem begge to.

Niall ringer først til Sophie for å høre om hun kan møte ham, men hun har ikke tid. Niall ringer deretter til Cassie, og hun kan.

 

Niall og Cassie møtes.

«Niall, er du utro mot meg med Sophie?» spør Cassie ham.

Niall rister på hodet. «Nei, jeg ville aldri funnet på å gjøre noe slikt mot deg!».

«Så søt du er. Jeg trodde det verste om deg, til og med Molly hadde ingen anelse»

«Jeg er lei for det, det kommer ikke til å skje igjen» svarer ham henne.

De kysser.

Tanken slo ham at forholdet deres ikke ville bli like lett, touren ville gjøre at han kom til å være lenge borte. For lenge. Hva ville hun ha sagt hvis tabloidene snakket om han og en annen jente? En ny Sophie? Nei, dette kunne ikke skje. Men han ville ikke såre henne. Hva skulle han gjøre?

«Du vet at jeg skal på tour snart?»

Cassie nikker. «Molly fortalte meg det.» var svaret.

Cassie og Molly hadde vært bestevenner siden de var små. Det kom ikke som noe sjokk at Molly hadde fortalt Cassie om touren.

«Jeg elsker deg, du vet det?» Han så henne dypt inn i øynene.

«Jeg elsker deg også, Niall» svarer hun og de kysser igjen.

 

 

Cassie

Følelsene til Cassie var et virvar av tråder. Så mye som hadde skjedd i det siste fikk henne til å gå helt av skaftet. Niall elsket henne, og hun elsket ham. Touren var på vei, men kunne kjærligheten deres overvinne det hele? Den siste touren gjorde at tilliten deres ble svakere, derfor var Sophie på tankene hennes. Har han snakket med henne? Burde jeg snakke med henne?

Hun dro til Molly for å snakke med henne. Molly var hennes beste venn og de gav hverandre gode råd. Selv om hun var søsteren til Niall, kunne hun skille mellom rett og galt.

«Niall sa han elsker meg!» Hun smilte fra øre til øre. Molly kom med et lite skrik.

«Jeg er så glad på deres vegne, søte deg.» De klemte hverandre, og begge hopper opp og ned i glede.

Cassie og Molly brukte den lille tiden de hadde på å snakke med hverandre om alt mulig rart. I bakhodet var touren, men hun ville ikke legge Molly opp i det hele. Molly var fornøyd med å ha en storebror som var kjendis, og vennskapet deres ville kanskje ikke tåle det hvis det var slik.

 

Cassie fikk en melding fra moren om at hun måtte komme hjem til middag. Hun og Molly klemte hverandre i glede, og da Cassie åpnet døren sto det en person der hun ikke hadde trodd kom til å stå der. Sophie så rasende ut, og det var tydelig at hun hadde grått. Maskaraen rant nedover ansiktet, og hun hadde en pistol rettet mot Cassie. Cassie så livet sitt rakne foran seg.

 

 • Hva tror dere kommer til å skje nå?

 

-Stine  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46556088
hits