24.05.2015 | 13:09 | Kategori: Zayn Malik

Zayn har forlatt bandet | Min mening

Hei!

 

Etter spørsmål om hva jeg synes om at Zayn har forlatt bandet så bestemte jeg meg for å lage et eget innlegg om det.

Det at Zayn har forlatt bandet har blitt en sånn skummel ting å si sin egen mening om, alle har så forskjellige meninger om situasjonen. Noen tok det greit andre tok det ikke så greit. Noen mener det er et stunt, andre mener det at det var Zayn som var sliten, andre mener også at det var på grunn av Perrie og noen mener at det var på grunn av NaughtyBoy. Etter min mening så tror jeg han sluttet fordi han var sliten og ikke likte det han gjorde lenger.

Jeg synes modest har gjort en dårlig jobb. Vi andre rundt har ikke fått god nok informasjon om hva som har skjedd. Vi fikk bare lese på facebook og twitter at han nå hadde sluttet etter fem år. Og det var alt! Vi burde fått en bedre forklaring etter min mening. Jeg synes også det var galt av han og slå seg sammen med NaughtyBoy. Hvis han ikke likte oppmerksomheten og var sliten av turne, hvorfor ville han da slå seg sammen med NaughtyBoy og få stor suksess der? Da ender han i akkurat den samme situasjonen - nemlig med tourne! 

Mange mener også at han burde ha gjort ferdig turneen sin. Bli ferdig med OTRA. Jeg tenker litt annerledes der. Jeg er selvfølgelig enig, han burde gjort ferdig turneen, men hvis han var veldig sliten og klarte ikke mer så må han sette seg selv først! Han kan ikke slite seg ut for mye! Jeg håper inderlig at han sluttet pågrunn av stress og mangel på ro. Fordi det er en unnskyldning jeg kan godta. Hvis han sluttet fordi han ville slå seg sammen med NaughtyBoy så blir jeg skuffet.

Igjen så er det så mye som har skjedd rundt dette. Og jeg har gått fram og tilbake for å endre min mening om alt. Jeg klarer ikke 100% å bestemme meg for hva jeg mener har skjedd.

En ting vertfall som han må huske på er at han er kjent på grunn av One Direction! Hvis det er noen han skal takke så er det One Direction. Det er bare på grunn av One Direction at han er kjent. For å sammenligne så blir det akkurat det samme som at Miley Cyrus er kjent bare på grunn av Hannah Montana. 

 

Håper dette ga litt forståelse på min mening!

Har dere spørsmål rundt dette temaet til meg så skriv en kommentar under :) 

 


 

- Andrea


Postat av:

Dere er superflinke med bloggen begge to, stå på!! :)

24.05.2015 @ 19:34

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46340894
hits