21.05.2015 | 15:42 | Kategori: Spørsmål

Svar på spørsmålsrunden!

Når ble du fan? Jeg ble fan i 2011

 

Hva er favoritt sangen/sanger fra Four? Jeg synes at Four er det beste albumet guttene har laget. Jeg elsker hver eneste sang!!! Men mine topp tre må nok bli "Where Do Broken Hearts Go?" "Girl Almighty" og "18!

 

Hva liker du best med guttene? Sangstemmene og humoren.

 

Har du vært på en eller flere av konsertene dems? Nei

 

Skal du på konserten i Oslo 19.juni? Ja, det skal jeg :)

 

Hvor gammel er du? Jeg fyller 15 i midten av juni.

 

Vet du hvilke sanger skal bli spilt på konserten i Oslo? Nei, det gjør jeg ikke. Har hørt at setlisten ikke er kommet for Europa enda.

 

Hvilken aldersforskjell for å bli sammen med en i 1D er for drøy synes du? Maks 8 års forskjell!!!

 

Hvor kommer du fra? Hele familien min kommer fra og bor i Bergen, så jeg pleier alltid å si at jeg også kommer fra Bergen fordi jeg er jo der så ofte jeg kan i feriene og helgene for å besøke familien. Men jeg er jo egentlig fra et lite sted i Buskerud.

 

Hva er ditt beste minne ved å være Directioner? Alle awardene de har vunnet og hvor gøy det er når alle sikkert og tweeter og stemmer. Og selvfølgelig alle de morsomme intervjuene og carrot-tiden hahaha!

 

Hvordan ser huset til Harry ut i LA? :) Og hvor ligger det? Jeg mener at jeg har lest adressen i et blad for noen måneder siden. Skal finne igjen det bladet så fort som mulig også kan jeg lage et eget innlegg med det!

 

Kan du skrive litt om hva du synes om at Zayn har forlatt bandet og alt oppstyret som har dukket opp etterpå? Ja, det kan jeg gjøre i et eget innlegg!

 

Hvor i Norge bor du? I en liten kjedelig landsbygd i Buskerud. Ikke så langt vekke fra Hemsedal som du sikkert har hørt om.

 

Har du vært på en One Direction konsert før? Eventuelt når og hvordan var det? Nei, jeg har aldri vært på en One Direction konsert før.

 

Hvor gammel er du? Svart på lenger opp ^

 

Hva studerer du? Akkurat nå er jo jeg i slutten av 9klasse. Men på videregående så har jeg planer om å gå på Medier og Kommunikasjonslinja og bli fotograf evnt. noe innen media.

 

- Andrea

 

 

 


Postat av: Klara96

Tusen takk for svar! Så flink du er! Bra svart<3

21.05.2015 @ 21:02
Postat av: Lillian

Jeg bor også i Buskerud! :D

24.05.2015 @ 19:06

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46332454
hits