25.04.2015 | 19:22 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl; Epilog

Hånden hans streifer min før jeg går, jeg kan kjenne noe lett mot huden, nesten som luft. Jeg åpner hånden og ser blomsten som representerer skjønnhet og minner. I hånden min ligger en liten hvit og svart valmue.

---

"Hei" sier Louis og setter seg ved siden av meg. Han nipper til et glass med noe som ser ut som vin, og setter det fra seg på bordet. Med et sukk tar jeg glasset hans og tømmer det i en slurk. "Ta det rolig" sier han og tar glasset fra meg. Litt vin renner ned på armen min, jeg lar det være. Jeg skuler på han før jeg lar blikket mitt gå utover festen.

"Kjærlighet suger" sier jeg oppgitt som et ekko fra tiden min i New York, Louis ser på meg. "Tror du virkelig på det?" Jeg skal til å glefse et sint svar før jeg ser på han. Han virker såret, jeg rynker pannen forvirret. Uten et ord nikker jeg kort, men usikkert. Han mumler noe og reiser seg. Før jeg vet ordet av det har han trekt meg opp i stående stilling; hendene hans hviler forsiktig på midjen min. Med noen diskré bevegelser fører han meg til en mørkere del av hagen, den friske lukten av lavendel og liljer blander seg med sjokolade og røyk; et symbol på trygghet. Et symbol på Louis.

Dette er fint, tenker jeg mens jeg hviler hodet mitt på Louis' skulder. Han er kortere enn Niall så jeg trenger ikke å stå på tå eller strekke nakken. Alt jeg trenger er å være meg. Og før jeg kan kontrollere meg presser jeg leppene mine mykt mot hans. Kysset er kort, men det får likevel hjerte mitt til å banke rastløs under huden min. Selv etter den lille berøringen kan jeg bare forestille meg at fingrene hans brenner idet de forsiktig berører håndleddet mitt.

Kjærlighet suger ikke, konkluderer jeg stille idet Louis' hånd glir nedover kjeven min. På mange måter er den som livet selv; rastløs, men litenskapelig. Og det er akkurat det jeg trenger i livet mitt.

Blikkene deres møtes samtidig. "Jeg slo opp med Eleanor" Hun leter etter noe unnskyldende og si, men finner ikke fram ordene. Så hun sier bare det første som faller henne inn. "Beklager"

Han nikker og ser ned. "Ja, men hun tok det ikke så tungt. Hun sa at det var en lettelse at det ikke var hun som slo opp. Hun fikk en modelljobb i Amerika, så vi kunne ikke se hverandre uansett" Snow smiler og tenker på Eleanor. Og håper de forsett kan være venner.

"Men hun forsto også grunnen hvorfor jeg gjorde det" Øynene hans, som skifter farge hver gang hun ser han, møter hennes grønne igjen. Hun ser forvirret på han, selv om hun vet grunnen. Han elsker henne. Og hun elsker han.

"Jeg er forelsket i deg" Fire enke ord; ingen fancy avrunning eller noen andre kommentarer.

"Å" sier Snow, klarer ikke helt å fordøye informasjonen. Hun visste at han elsker henne, men dette så hun ikke komme. Det gjør bare dette 100% virkeligere. Louis bare ser på Snow, før han tar hendene hennes i sine. "Jeg sverger med mitt eget liv at jeg aldri kommer til å såre deg. Aldri" Som Niall.

Og hun tror han. Hun vet at Niall elsker henne, og det er nok uansett hva hun har sagt til han. Og hun vet at hun aldri kommer til å stoppe å elske han tilbake.

Kanskje hun kommer til å tilgi han i framtiden, når alt dette er over, men det kommer til å ta tid. Kanskje år, men en gang vil hun utvilsomt tilgi han. Men hun vet at de kommer til å være venner. Hun savner han så mye, men samtidig vil hun ikke ha han tilbake. Det gjør henne i grunnen litt trist. Men hun har Louis.

Dette ville skjedd uansett. At det hun trenger er ikke August Waters ild som nærer seg av bøker og ærlighet. Det hun trenger er Peeta Mellarks løfte og kjærlighet. Et løfte om at alt kommer til å gå bra. Så da han hvisker "du elsker meg. Sant eller usant?"

Svarer hun "sant".

---

Da var den historien ferdig. Det har vært så morsomt å skrive denne historien, og lest kommentarene deres.

Jeg håper at den som (forhåpentligvis) tar over vil tas imot like varmt som jeg ble:)

Skriv hva dere syntes generelt gjennom hele historien, jeg ville elsket å lese dem.

- Ina


Postat av: Sunniva96

Ååå Ina du Ina!!! Historien din har vært perfekt! Rett og slett perfekt. Du har så store talenter for skriving, du skriver så levende og interessant, du har med litt drama men ikke for mye heller. Jeg synes det er en utrolig bra historie! Jeg er så glad for at du har brukt av din tid og skrevet for oss, tusen takk!! Jeg har gledet meg til hver gang det kommer ny del. Synes det er dumt at du ikke skal skrive mer for oss, men jeg forstår veldig godt at du har andre ting å fokusere og bruke tiden på. Jeg ønsker deg all lykke videre i livet<3 Du er en fantastisk jente Ina<33

26.04.2015 @ 15:10
Postat av:

Er det en historie jeg virkelig har likt så er det denne, og jeg har sett frem til hver eneste del!! Og når det er sagt så eelsket jeg den novellen du skrev før dette ble en historie også.

Jeg personlig har en tendens til å bli litt lei historiene etterhvert, men din har jeg likt veldig godt for du gjør det så levende og det er realistisk liksom. Tusen takk for denne fantastiske historien og for at du har brukt tiden din til å skrive!:) Setter virkelig pris på det!! Lykke til videre :)

26.04.2015 @ 21:19
Postat av: Klara96

Jeg har lest mange fan-historier og er ganske kritisk. Synes ofte de har for mye drama, eller forlite ting som skjer. Denne historien har ikke hatt noen av disse problemene. Det har vært akkurat passe hele tiden, akkuratt sånn jeg liker det. Du har klart å holde interessen min oppe hele tiden for hva som skulle skje videre i historien.

Du er så utrolig talentfull Ina. Tusen hjertelig takk for at du har skrevet og blogget så mye og bra som du har gjort! Masse lykke til videre<33

28.04.2015 @ 14:05

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46255907
hits