29.03.2015 | 11:25 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 135

Med enda et sukk rister jeg på hodet, prøver å kvitte meg alle minnene om fortiden, og klikker meg inn på et lovende kurs.

---

"Å, er det deg?" Jeg snur ryggen til og går inn på kjøkkenet, skritt antyder at personen følger etter meg. "Det er fint her"

Jeg himler med øynene, jeg er ikke i humør for småsnakking. "Hva vil du, Louis? Jeg har virkelig ikke tid til dette" Jeg snur meg og tar Louis i øyesyn, mønstrer han mistenkelig fra den svarte jeansen til den grå beanien han har på hodet. Han er dekket av snø og ser ut som han fryser.

"Snow-" begynner han, men jeg avbryter han. "Vi er ikke på fornavn med hverandre" sier jeg med trykk på ikke.

Han smiler skjevt. "Du kommer alltid til å være Snow for meg. Du vet det, ikke sant?" Jeg trekker nonchalant på skuldrene. "Som du vil"

"Snow" fortsetter han, jeg kan høre at han er såret.

Bra.

"Jeg er bekymret for deg" Jeg kaster hodet tilbake i en vantro gest. "Beste jeg har hørt i hele dag"

"Snow, hør på meg. Vær så snill" Han begynner å gå mot meg, men jeg rykker bakover. "Okay, du er bekymret for meg. Takk, jeg setter utrolig pris på det" sier jeg med stemmen dryppende av sarkasme. "Men jeg har det fint. Bedre enn fint faktisk"

"Det er ikke en vits. Jeg er ordentlig bekymret for deg" Louis plasserer en hånd på armen min og holder den fast. "Jeg er det. Jeg lover"

Han mener det. Opprinnelig. Og jeg vet at jeg oppfører meg barnslig. "Jeg beklager" sier han etter en stund. Det eneste vi kan høre er trafikken utenfor og vinden som pisker mot vinduene.

"Its better to have loved and lost, Than never to loved at all" siterer jeg rolig. Han ser forvirret på meg "Det er av Alfred Lord Tennysons" Louis nikker, men han ser fortsatt forvirret på meg. "Selv om det var falskt"

"Ja, selv om det var falskt"

"Jeg beklager virkelig, Snow. Jeg burde ha vært en bedre venn" Jeg går sakte bort og stiller meg ved kjøleskapet. "Ja, det burde du.

Louis" begynner jeg idet Louis åpner munnen. "Jeg sier til alle at jeg er okay når jeg ikke er det. Overhodet" Jeg tar en liten pause, prøver å samle meg.

"Vet du hvordan det er å få vite at personen du stoler på mest i verden bedrar deg? Og ikke på hvilken som helst måte, han planla det" Og så rakner det for meg, jeg knekker sammen og begynner å gråte. Louis trekker meg inn i en lang klem og stryker meg på ryggen mens jeg hulker inntil brystet hans. Det er akkurat som noe inni meg knekker, men jeg burde ikke gråte. Etter noen minutter stopper jeg brått, Louis tar noen skritt tilbake, ser på at jeg tørker tårene mine. Når jeg begynner å snakke igjen er stemmen min oppgitt og sliten. "Kjærlighet suger" Det er stille en stund. Jeg tørker fort bort tårene, angrer på at jeg mistet kontrollen. Louis ser ut som han vil klemme meg igjen, men rører seg ikke. En del av meg vil at han skal ta meg i armene sine og aldri slippe meg, den andre vil ha han så langt borte som mulig.

Etter en stund trekker jeg pusten dypt inn. "Du redder meg alltid. Men hvor var du da jeg trengte å bli reddet?" Jeg ser på han, Louis er stille. Jeg er for sliten til å høre på unnskyldningene hans, for til syvende og sist er alle løgner. Jeg sukker og ser på han. Stemmen min skjelver litt idet jeg åpner munnen og spør han "Hvorfor reddet du meg ikke?"

---

4 kommentarer?

Btw: tar påskeferie nå, så er tilbake på onsdag:)

- Ina


Postat av: Sunniva96

Ååå nei! Du kan jo ikke ta påskeferie midt i det mest spennende? ? :-D Jeg dør av nysgjerrighet! Du er så talentfull Ina! <3

29.03.2015 @ 13:07
Postat av:

Åh veldig spennende nå!! God påskeferie!:-)

29.03.2015 @ 14:32
Postat av: Sunniva96

God påske forresten<3 Kos deg!!

29.03.2015 @ 19:01
Postat av:

:)

07.04.2015 @ 22:27

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46177973
hits