27.03.2015 | 20:21 | Kategori: Random

Min personlig mening

Jeg tror ingen bryr seg, men dette er min mening og Zayns beslutning;

Personlig er jeg utrolig lei meg og skuffet; jeg har aldri vært på konsert før (men skal 19. Juni), og nå ser jeg bare 4/5 av dem. Dere som har sett 5/5 er utrolig heldige.

Om jeg tror dette er slutten på 1D?

Nei, jeg tror ikke det. Men man kommer nok til å merke forskjellen. Hvem skal synge de høye notene nå?

Men nei, jeg tror ikke dette er slutten på dem. Hvis dere følger Liam på Twitter har han lagt ut en Tweet om fremtiden deres som et band

Louis og Niall har også uttalt seg om deg, og det virker som om de vil være sterkere enn noen gang (Harry har ikke uttalt seg ennå).

Liam og Louis har også nevnt et nytt album, så de kommer ivertfall med ét nytt album før "slutten".

Angående artikkelen; det har vært noen oå Twitter som har sagt at, siden han ville slippe ut hans type musikk, at han bare "dumpet" dem. Jeg er 50/50, artikkelen virket som om han bare ikke gadd mer, og sluttet. Men jeg respekterer også at han vil "vokse" mer - tror Modest! avviste sangene han skrev fordi det ikke var for One Direction.

Hva synes dere? Skriv meningene deres i kommentarfeltet!

Btw: dette er bare min mening, dere trenger ikke å være enige, bare respektere den

- Ina


Postat av: Karry

Jeg er fortsatt veldig lei meg for at Zayn har sluttet, og jeg må ærlig innrømme at jeg har grått mange tårer! Det blir liksom ikke det samme uten Zayn pga de nydelige brune øynene, det beskjedne smilet og de høye notene. Vi har jo ventet på at dette skulle skje en eller annen gang, men nå kom det veldig brått på. Vi må bare tenke positivt og Zayn har vært med i 4 år og 8 måneder, det er faktisk ganske lenge og vi må være takknemlige for den tiden! Jeg kommer alltid til å se på 1D som alle 5 guttene, uansett. Det er veldig tøft gjort av Zayn å følge det han står for, nå er han faktisk lykkelig og vi Directioners vil jo det beste for ham. Det aller verste er alle ryktene om hvorfor han sluttet, selvmordene og #cut4Zayn (ingen må begynne med det!) Beliebersene har sendt mange bilder til fanpager hvor de oppfordrer oss til å kutte oss, men det er bare dumt, vis at du bryr deg på andre måter istedet ;) Det er også veldig modig gjort av de 4 andre guttene og fortsette, de vil virkelig oss det beste ♥ Og det kunne like gjerne endt med at alle ga seg, så jeg syntes vi skal være veldig glade for at det fortsatt er et boyband kalt One Direction der ute! Jeg syntes det er litt rart at Zayn plutselig gikk ut av bandet, midt i turneen med ingen forklaring. Heldigvis så jeg han i fjor sommer! Ingen hadde trodd at en avskjed ville bli gjort på den måten, og Zayn og guttene har visst lenge om at Zayn slutter. Det ble ikke noe hadet, eller noe. Det er litt trist :( Jeg vil bare også nevne at jeg syntes det er utrolig trist at ingen andre en Directionersa skjønner hvordan vi har det nå, det var helt grusomt å høre nyheten og alle Directionersa reagerte med knuste hjerter. Ingen andre viste meg støtte når jeg trengte de mest, de bare lo og syntes alt var helt teit. (Det burde ikke vært sånn, for jeg har virkelig trengt å ha noen der som forstår, for jeg var/er helt knust og fortsatt lei meg. Jeg kan liksom ikke tro at dette faktisk skjer) Uansett, vi Directioners må være sterke og respektere dette! Ingen grunn til depping lenger, 1D er fortsatt der for oss, 4 er såååå mye bedre enn ingenting. Vi må også huske at nå støtter vi Niall, Louis, Harry og Liam - De gjør alt for oss, og er de beste guttene i hele verden!♥ Dette var min mening, ikke døm meg eller den lange kommentaren mini :)

28.03.2015 @ 00:29
Postat av: Maria

Kanskje ikke relevant til tema, men lurer på om dere får henvendelser fra folk som selger billetter til konserten i Oslo?

28.03.2015 @ 08:11
Postat av: One Direction

Maria: ja, hvis du er medlem i Norske Directioners på Facebook er det mange som selger:)

28.03.2015 @ 08:51
URL: http://onedirection1.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46174440
hits