13.03.2015 | 21:10 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 133

"Snow, jeg..." begynner jeg, men hun avbryter han. "Jeg vil ikke høre mer, Niall. Bare la meg være" Hun setter seg ned på senga og krøllet bena opp under seg. Jeg mønstrer henne, kan lukte alkohol i rommet. Hun er ikke i stand til å kjøre, så hvem kjørte hun hjem?

"Hvem kjørte deg hjem?" Hun trekker på skuldrene. "Spiller det noen rolle?"

"Ja, det gjør det" Hun sukker og stryker håret bort fra ansiktet. Jeg venter utålmodig helt til hun sier "bartenderen"

"Han med det lyse håret?" Hun nikker kort. I løpet av tiden jeg var på klubben så jeg han bare to ganger; da jeg kjøpte en øl og da jeg spurte han om han hadde sett Snow. Han sa nei, for en drittsekk. Men han var kjekk, selv jeg kunne se det.

"Lot du han kjøre deg hjem?" sier jeg vantro med trykk på det tredje ordet. Snow reiser seg, jeg kan se at temperamentet hennes tar overhånd. "Han heter faktisk Brent til din informasjon!"

"Snow, han kunne vært en voldtektsmann!" Mitt eget temperament flammer opp, jeg sender henne et frustrert blikk. "Og jeg bryr meg faen hva han heter!"

Jeg klyper med to fingre rundt neseryggen min, puster rolig ut og inn. "Okay, jeg skjønner at du ikke ville at jeg skulle kjøre deg hjem. Men hvorfor fant du ikke en av guttene og fikk dem til å kjøre deg. Så kunne jeg ivertfall forsikre meg om at du ikke ble skadet"

"Jeg er allerede skadet" mumler hun fram mellom sammenbitte tenner. Ordene stikker i meg som kniver, men jeg vet at hun har rett. "Du bedro meg. Med vilje! Og her har jeg hatt dårlig samvittighet over at-" Hun stopper som om hun er redd hun å røpe noe, jeg ser forvirret på henne. "Hva da?"

Hun krymper seg. "Du burde gå" hvisker hun fram. "Nei" sier jeg og griper armen hennes. "Hva da?"

Hun mumler noe usammenhengende, jeg gjentar spørsmålet mitt. "Jeg kysset Louis på Jamaica" Jeg ser vantro ned på henne, kan kjenne sinnet boble i meg. "Hvordan kunne du?" spør jeg og så etter noen sekunder "hvorfor?" Men jeg forstår henne, Louis var der da jeg ikke var det.

"Det var et feilgrep. Da" sier hun stille, stirrer ned i bakken før hun ser opp på meg og hvisker "men nå er jeg ikke så sikker lenger" Hun ser opp på meg, blikket hennes er tomt og slitent. Hun ser ut som et spøkelse; et spøkelse som lett kan forsvinne. De rosa leppene hennes former noen ord som jeg vet vil bli min, vår, undergang. "Jeg tror jeg elsker han, Niall" Det er noe i blikket hennes som sletter alt tvil; hun har virkelig blitt forelsket i han.

Alle følelsene mine forsvinner, alt jeg kan gjøre er å se på henne. Og innse at alt er tapt.

"Beklager, Snow" Jeg skal til å snu meg og gå ut av rommet idet hun sier "tror du at du bare kan dukke opp her, si beklager og så blir alt bra igjen?" Jeg snur meg og smiler utslitt. "Det er alt jeg har" Hun står bare der, tenker på det jeg har sagt. "En dag vil du finne en som fortjener deg" Jeg snur meg igjen og går mot døra. Idet jeg skal legge hånden på dørhåndtaket hører jeg at Snow ber meg vente. Jeg snur meg igjen, øynene mine møtes hennes. Hun nøler i noen sekunder før hun går mot meg, jeg fanger henne automatisk. Leppene hennes finner mine, jeg besvarer kysset nesten på kommando. Jeg elsker henne, denne vakre skapningen som er tatt rett ut av en eventyrbok. Men jeg vet at hun ikke elsker meg, men det er nok. Alt dette er mer enn nok.

Jeg har alltid visst at jeg aldri har vært prinsen i dette eventyret, og Snow har aldri vært min jomfru i nød. Og idet vi detter ned på sengen føler jeg meg fortapt og utrolig naken.

Snows lepper former seg så perfekt etter mine at jeg glemmer at hun ikke er den Snow jeg møtte for så mange måneder siden. At dette er den versjonen av henne som ikke elsker meg. Men for nå, med mine armer rundt henne, kunne jeg ikke bry meg mindre.

---

- Ina


Postat av:

meer

15.03.2015 @ 06:35
Postat av:

MER!! Sykt spennende!

17.03.2015 @ 16:09
Postat av: Klara96

Ohlalaa!! Vær så snill, legg ut en del til snart jeg døøør..:)

18.03.2015 @ 08:58

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46133743
hits