01.03.2015 | 10:29 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 131

Jeg setter meg ned og klør han på hodet før jeg låser døren etter meg. Etter noen sekunder med nøling siger jeg sammen på gulvet og kjenner varme tårer trille sakte nedover kinnet mitt.

---

Og her var jeg, krøllet sammen på senga med et fjes vått av tårer. Noen ganger lurte jeg på hvordan jeg kunne være så dum, hvordan jeg bare kunne ignorere alle signalene rundt meg. Men det var forsent nå.

Jeg ser opp, Niall er borte. Men hva hadde jeg forventet? Med et hulk kommer jeg meg opp på bena og går sakte mot dusjen. Mens jeg ser på at vannet renner nedover i sluket føler jeg meg plutselig så skitten. Minnet av meg og Niall som kysser i stua mi er krystallklart, jeg lener meg gråtende mot vasken mens vannet plasker ned på flisene.

Etter noen minutter begynner jeg å ta av meg klærne før jeg kjapt går inn i dusjen. Mens det varme vannet skyller av seg alle spor av Nialls merker på kroppen begynner jeg å gå tom for tårer. Jeg er bare et tomt skall, og jeg lar tankene vandre til Matt. Jeg gråt så mye etter at han døde, jeg nektet å innse at han var borte. Men en dag gjorde jeg det og sluttet å gråte. Jeg visste at han ikke ville se meg sånn, så jeg beholdt styrken min for oss begge. Men det er ikke i nærheten så smertefull som dette, Matt elsket meg. Og den tanken holdt meg gående helt fram til idag.

Jeg skrur av vannet og pakker meg inn i et håndkle. Håret mitt ligger i våte floker rundt ansiktet mitt, jeg lar det være mens jeg tørker kroppen min.

Sakte tar jeg på meg rene klær fra en kurv i hjørnet, trekker på meg en svart nattbukse og en løs singlett.

Siden håret mitt er kortere tørker det fortere, men det er fortsatt fuktig og tungt. Jeg tar opp føneren fra under vasken og føner det i noen minutter før jeg legger den tilbake.

Dampen fra dusjen har begynt å forsvinne, jeg begynner å se speilbildet mitt i speilet. Og jeg er helt uforandret, speilbildet mitt er akkurat det samme som da jeg begynte.

Med en bevegelse skrur jeg av lyset og går ut av badet. "Snow" sier en stemme og jeg skriker sjokkert. Niall står ved vinduet mitt, han har tydeligvis åpnet det og gått inn. Håret han er fullt av snø, jeg ser ut av vinduet. Snøen er ikke tykk, men flyter nesten rundt i lufta.

"Hør på meg, vær så snill?" Jeg krysset armene, lurer på hvilken løgner han skal til å fortelle nå. "I utgangspunktet var det å lure deg til å tro at jeg likte deg, men jeg likte deg virkelig. Selv om jeg prøvde å kjempe imot" Jeg ser bare forventningsfullt på han, venter på slutten av historien. "Du må tro meg når jeg sier at jeg elsker deg" Jeg gir han et kort nikk som svar, venter. "Etter da vi var i Amsterdam i mai ville jeg avslutte det for godt, men Barbara truet med å avsløre det. Så det var derfor jeg ikke sa noe. Men jeg visste at jeg ikke kunne fortsette, jeg prøvde å avslutte det igjen. Det gikk ikke. Og da du avslørte meg i Danmark fikk jeg panikk, jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg kunne jo se på deg at du holdt på å finne det ut, men jeg kunne bare ikke si noe"

Jeg er stille gjennom hele forklaringen hans, vet at alt er løgn. "Men da jeg møtte deg i dag" sier han mens jeg krymper meg. Mitt siste minne av å gi meg selv til han, jeg vil bare glemme det. Gjemme det under en stein og bare glemme.

"Jeg visste at jeg måtte fortelle det til deg, så da Barbara ringte skulle jeg møte henne å si at jeg skulle avslutte det uansett hva hun ville gjøre"

"Men du endte med å kysse henne" sier jeg. "Ja, jeg endte med å kysse henne" gjentar han sakte.

"Jeg vet alt, Niall. Og jeg tror jeg har visst det i en lang stund nå, men jeg ville bare ikke tilstå det for meg selv"

"Tilstå hva?" hvisker han. Jeg ser opp på han og sier "at jeg tok feil av deg"

---

Synes dere Snow burde tilgi Niall?

Det er mange meninger i kommentarfeltet - noen vil ha Niall, Louis eller Brent. Siden jeg vil at alle skal være glad med slutten har jeg besluttet å a) skrive én slutt for hver gutt b) velge én gutt c) eller skrive en spin of med Brent.

Personlig vil jeg helst gjøre A for da kan du få et innblikk i flere alternativer og samtidig ta hensyn til hva dere vil, men det er dere som bestemmer

- Ina


Postat av:

Ta b, men la det være enten Niall eller Louis, men la henne holde på med bartenderen en stund så Niall blir sjalu :D

01.03.2015 @ 11:53
Postat av:

Først av alt, så søt du er som vil gjøre det sånn for at alle skal bli fornøyde. Setter stor pris på at du holder bloggen oppe! Etter alt som har skjedd i historien synes jeg hun burde ende opp med Louis eller Niall, så ta b. Eller eventuelt a :)

01.03.2015 @ 12:53
Postat av: Sunniva96

Ååå du er kjempeflink!!! Jeg synes historien ABSOLUTT skal slutte med Louis! Men at Niall og Snow er bestevenner. Men han der Brent fyren er ute av verden. Niall kan bli sammen med en annen, kanskje veninna til Snow eller en annen de blir kjent med. Ensom kanskje trøster Snow når det kommer masse rykter og hat. Og så blir Snow og hun jenta kjent med hverandre! Jeg vet ikke? Håper du skjønte det:-) Men historien må nesten slutte med Louis!:)♥♥ Du er super Ina!♥

01.03.2015 @ 14:12
Postat av: Sunniva96

*En som

Og det vil si at jeg mente B:)

01.03.2015 @ 14:14
Postat av:

Jeg synes B, men hun MÅ ende opp med Louis eller Niall! Som hun over skriver, heier jeg kanskje mest på Louis da!!!!

01.03.2015 @ 14:26
Postat av: Ingrid

Ta det DU syntes er best, for du har bevist for alle her at du er god til å skrive! :) (men ikke ta Brent hehehehe)

01.03.2015 @ 16:57
Postat av: Kjersti

Jeg synes hun må ende opp med Niall!!!

Og det hadde vært kult med en A avsluttning

01.03.2015 @ 22:01
Postat av: Henriette

Husk at det er din historie, og det du som bestemmer slutten! :-) Veldig fint at du vil høre hva leserne dine vil, men du må gjøre det du synes er rett! At folk kommenterer forskjellige gutter betyr jo bare at de er engasjerte, og det er veldig bra!

Så mitt råd er at du lager en slutt, slik som du vil ha den! På den måten får du gitt mest av deg til historien, og den blir best mulig!

- Hilsen en som studerer for å bli norsklærer ;-)

01.03.2015 @ 22:34
Postat av: forvirret

ta C for da skiller du historien din fra da andre,

sånt at Niall vet han har mistet i livet sitt...

vi må jeg få er persepsjon av reality livet, if you know what i mean :)

02.03.2015 @ 18:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46093327
hits