25.02.2015 | 19:37 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 130

"Et råd? Du burde ikke drikke så mye!" roper han med et ertende halvflir før han forsvinner bak flaskene med alkohol. Jeg himler med øynene mot han og gir han fingeren, men han er allerede borte.

---

Jeg støtter hodet i hendene, angrer på at jeg ikke spurte etter en ny flaske vann. Jeg tømmer flasken som allerede står der, men det har begynt å bli lunkent og ekkelt.

Med rynkende bryn svelger jeg gummibjørnene og skal til å gå idet en hånd holder meg tilbake. Det er bartenderen igjen, han holder en ny vannflaske i hånden.

"Tenkte du kunne trenge det!" Jeg gir han et takknemlig smil før jeg begynner og åpne den med skjelvende hender. Noe vibrerer, bartenderen tar hånden i lommen sin før han trekker ut mobilen sin. Han åpner den og stirrer på skjermen før han stirrer på meg. "Er det noe galt?"

Han skikker ned på mobilskjermen før han ser på meg igjen. "Jeg tenkte du burde se dette!" Han holder mobilen ut mot meg, jeg gisper og hendene mine glipper sånn at litt av vannet kommer på bardisken.

"Er det kjæresten din?" Jeg nikker sakte, setter meg vantro bak i den høye barstolen. Jeg burde visst det, alle advarte meg. Men jeg ville bare ikke høre. Jeg ser opp igjen, nesten ingenting har forandret seg; lokalet er fortsatt fullt av fulle ungdommer som danser, musikken fortsetter å dundre ut av høyttalerne.

Han klemmer trøstende om skulderen min før han fisker noen krøllete 20 pundslapper fra lommen og kaster dem på disken foran meg.

"Taxipenger!" Jeg rister på hodet og skyver dem mot han. "Nei, behold dem. Vær så snill"

Han biter seg i leppa og ser seg rundt. Med et sukk tar han pengene igjen og hopper over disken. "Kom igjen! Ikke spør, bare gå"

Jeg følger etter han gjennom lokalet og ut bakdøren. Han tekster noen før han låser opp en bil som står parkert og hiver mobilen på en av setene. "Sett deg inn" Uten å nøle setter jeg meg inn og ser på at bartenderen setter seg inn ved siden av meg. På radioen spilles det en sang som jeg aldri har hørt om før, men den virker beroligende.

"Hvor skal vi?" Stemmen min høres liten ut sammenlignet med musikken fra festen.

"Jeg tar deg med hjem. Hvor bor du?" Jeg oppgir nølende adressen min, vet at dette er latterlig - han kan være en voldtektsmann for alt jeg vet - men jeg er for sliten til å si imot.

Vi er stille på turen hjem, jeg knuger jakken min hardt mellom hendene mine. Bartenderen, som jeg fortsatt ikke vet navnet på, svinger opp ved huset mitt. Han stopper bilen og ser på meg. Jeg legger hånden på håndtaket, trekker det ned og stormer ut. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si, han har akkurat fulgt meg hjem. En fremmed. Jeg ble sjokkert over at han bryr seg så mye om meg i løpet av de seks minuttene vi har snakket sammen. Men er ikke det jobben hans?

Han følger etter meg og ser på at jeg låser opp døren. Med hånden på dørhåndtaket snur jeg meg rundt og smiler sjenert.

"Takk. For at du kjørte meg hjem altså"

"Gleden er på min side" Han smiler før han begynner å gå ned til bilen sin igjen. "Ta vare på deg selv"

Jeg åpner døren før jeg snur meg igjen idet jeg innser at jeg ikke vet hva han heter enda. "Hva er navnet ditt?"

"Brent" Jeg smiler og vinker svakt med hånden. "Takk, Brent" Han smiler tilfreds før han setter seg inn i bilen og forsvinner i mørket. Jeg følger han med blikket før jeg snubler baklengs inn i gangen. Heldigvis er ikke mamma her, men Noah labber sakte mot meg. Jeg setter meg ned og klør han på hodet før jeg låser døren etter meg. Etter noen sekunder med nøling siger jeg sammen på gulvet og kjenner varme tårer trille sakte nedover kinnet mitt.

---

- Ina


Postat av:

Du skriver såå bra og levende!! Mer :)

26.02.2015 @ 20:09
Postat av: tenk på det please!

mer please. kan det vær så snill handle om han bartenderen, altså jeg håper din historie skiller seg fra de andre historiene som handler om at til slutt er de med den "kjendisen",

det hadde vært utrolig kult, om din historie skilte seg fra de andre historiene som andre skriver om. det samme.

kanskje hun innser at Niall eller Louis ikke er den rette, men han bartenderen er?

det hadde vært kult at liksom hun til slutt velger ingen kjendis- gutt, men en helt vanlig gutt?

jeg håper du gjør det, og kanskje et dirty del med hun og bartenderen!!

lykke til videre! (kan du svare denne spørsmålene på bloggen, så jeg var vertfall hva du tenker? hheh, er bare desperat jente!! men ny versjon av fanfictions av kjendiser/bartenderen !<3)

26.02.2015 @ 23:19
Postat av:

nei, hun må ende opp med Niall eller Louis, bartenderen kan eventuelt være et lite sidekick. Meeer :)

27.02.2015 @ 16:46
Postat av: tenk på det please!

syns ikke jeg, det har hun skillet historien sin fra da andre historiene, noe som er STORT PLUSS++++

27.02.2015 @ 20:25
Postat av:

Hun MÅ ende opp med LOUIS !!!!!!

28.02.2015 @ 19:16

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46083000
hits