19.02.2015 | 18:47 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 129

Louis lener forsiktig pannen sin mot mine, han puster også fort og ujevnt. "Ikke uro deg" mumler han stille. "Alt kommer til å gå bra" Og med de ordene forsvinner han i den allerede dansende mengden.

---

"Hei!" roper Niall og klemmer meg, han lukter svette og øl. Jeg rynker på nesen, luktene er så stramme sammenlignet med sjokolade og røyk som Louis alltid lukter.

"Bra party" roper jeg mens jeg danser for å få noe å snakke om. Niall gliser og tar hendene mine, holder dem nede på sidene.

"Snow?" Jeg ser forvirret opp, jeg kan nesten ikke høre noe. "Hva?" Niall åpner munnen sin igjen for å svare, men blir avbrutt av mobilen sin. Uten å ta blikket fra meg tar han den opp og ser på avsenderen.

"Hvem er det?" spør jeg idet en skygge kommer over Nialls ansikt. "Ingen!" roper han tilbake før han kysset meg raskt på munnen. Jeg ser skuffet opp, jeg hadde forventet litt mer enn det med tanke på hva som skjedde for under en halvtime siden.

"Det er ikke vårt siste kyss" forsikrer han før han forsvinner for å ta samtalen. Jeg lener meg utslitt mot kanten av baren, hviler hodet mitt på skulderen min.

"Vodka?" Jeg snur meg og ser at bartenderen blander en farget veske i et gjennomsiktig objekt. "På huset!"

"Hvorfor?" roper jeg tilbake og ser mistenksom på drinken han setter foran meg i et høy glass laget av massivt stål. "Du ser ut som om du trenger en drink!" opplyser han meg idet jeg tar den opp. Vesken i koppen er dyp neonblå med noen rare prikker i. Han har rett, jeg trenger en drink. Rusen fra vinen har for lengst forsvunnet, jeg trenger noe sterkere. "Godt nyttår!" sier jeg og heiser det mot han som en hilsen før jeg fører den opp til leppene. Den er søt og syrlig og etterlater meg med en varm følelse som sprer seg til resten av kroppen. Jeg sukker noe som resulterer i et smil fra bartenderen. Han er høy, tynn og blek i det blåaktige lyset. Han har varme brune øyne som nesten er svarte og skittenblondt hår. Han er søt, på mange måter minner han meg om en fyr som het Ryan i andre klasse. Jeg skjønner ikke hvorfor det minnet popper opp, men noen ganger virker det ikke som noe av dette gir mening.

"Takk, den trengte jeg!" innrømmer jeg og setter det tomme glasset på benken. Bartenderen, han må være ung, sikkert 22, tar det opp og begynner å rengjøre det med en fille. Jeg ser på det med et hevet øyenbryn, trodde de bare gjorde det på TV. Han legger merke til det og gliser til meg før han strekker seg etter en pose med gummibjørner under disken.

"Skuffet?" spør han og åpner posen. Jeg smiler og rister på hodet, vet at han refererer til det korte kysset med Niall. "Nei, egentlig ikke!"

"Hvorfor? Du så veldig skuffet ut!" Han må rope over den høye musikken, jeg støtter albuen min på bordet før jeg lener hodet mitt hånden. Nå ønsker jeg inderlig at jeg kunne være sammen med Zoe og Jake. Bartenderen legger en hånd på skulderen min og gir meg en flaske med vann. Det er kjølig mot huden min, jeg åpner flasken og tømmer den nesten i en munnfull. Han ser på meg før han holder ut posen med klisne godteri mot meg. Jeg ser ned i posen, det er nesten ikke noen røde igjen, favorittene mine, men jeg plukker noen grønne ut og hiver dem i munnen.

"Du viker engstelig!"

"Sier du det?" sier jeg mens jeg suger tankefull på de søte bjørnene. Sukkeret og alkoholen gjør meg døsig, jeg strekker meg etter vannflasken og sakte nipper til den.

"Et råd? Du burde ikke drikke så mye!" roper han med et ertende halvflir før han forsvinner bak flaskene med alkohol. Jeg himler med øynene mot han og gir han fingeren, men han er allerede borte.

---

- Ina


Postat av:

mer mer mer :D

19.02.2015 @ 19:33
Postat av:

Bra, mer! Er det på denne festen Snow oppdager at Niall kysser Barbara? :):)

22.02.2015 @ 18:26
Postat av:

Meer!:)

22.02.2015 @ 21:49

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46063837
hits