12.02.2015 | 20:04 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 126

Jeg vet ikke hvordan den dukker opp eller hvorfor, kanskje underbevisstheten min prøver å si meg noe. Jeg former leppene mine etter ordene mens jeg ser i speilet.

I look back in regret, I ignored when They said run as fast as you can.

---

Niall

Jeg finner Snow inne på badet, hun har ryggen til meg. Men jeg kan se at hun har grått. "Snow? Hva er galt?" Munnen hennes vibrerer forsiktig som om hun er sekunder fra å begynner å gråte.

"Niall, elsker du meg?" Hun høres redd ut, stemmen hennes skjelver og er full av tvil. Jeg begynner å gå mot henne, sakte.

"Selvfølgelig" sier jeg med et vantro fnys. "Hvordan kan du spørre om noe så latterlig åpenbart" Det virker som om den setningen er dråpen for hun begynner å gråte. Vakre triste tårer renner nedover ansiktet hennes, hun slipper ut et hulk.

"Snow, vær så snill. Ikke gråt" Jeg går opp ved siden av henne, plasserer en hånd på midjen hennes og trekker henne inntil meg. Hun fortsetter å gråte, jeg kan kjenne hulkene hennes og de ristende skuldrene.

"Hysj" hvisker jeg og kysser henne på hodet. "Det blir så bra så" lover jeg henne mumlende.

Snow tørker tårene bort med hånden sin og ser på meg. "Nei, det vil det ikke. Se på meg, Niall" Hun sliter seg vekk og stiller seg framfor meg. "Innse det, jeg kan aldri være den jenta du trenger. Eller fortjener" Jeg strekker meg etter henne, men hun sliter seg vekk. "Jeg beklager" sier hun før hun stormer ut av rommet.

"Vent, Snow" sier jeg og løper etter henne. Hun står ved senga og slenger klærne hennes i den åpne kofferten hennes.

"Hva gjør du?" Snow ser ikke engang på meg når hun svarer. "Det var en tabbe å komme hit"

"Snow, dette var ikke en tabbe" Hun snur seg endelig og ser på meg, hun virker utslitt. "Jo, det var det. Niall, jeg kan ikke være den jenta du vil at jeg skal være. Jeg kan bare ikke" Jeg går mot henne og griper henne i armen.

"Hva er det du snakker om? Du er mer enn perfekt" Nesen hennes rynker seg, fra øynene hennes, de vakreste øynene jeg noensinne har sett, rennet det to små tårer.

"Nei, det er jeg ikke" Hun snur seg igjen, jeg ser målløs på at hun lukker koffertlokket og tar den opp.

"Snow, ikke dra" sier jeg da hun går forbi meg. Hun ser seg tilbake og sukker. "Jeg trenger deg" Hun svarer ikke, bar snur seg og går mot døren.

"Hva er det du er så redd for?" roper jeg etter henne og slår utålmodig ut med armene. Hun snur seg, hun gråter ikke lenger. Men hun viker utslitt som om hun er ferdig med meg og forholdet vårt. Som om det er ingenting jeg kan si for å få henne tilbake.

"Jeg vet ikke" Hun trekker på skuldrene, gjør en oppgitt gest med armene. "Deg. Oss, antar jeg.

Hva jeg føler for deg" Hun trekker på skuldrene og bøyer seg for å plukke opp bagen hennes som hun har mistet på gulvet. Hun sukker og mumler noe usammenhengende. "Hva var det du sa?"

Med et sukk snur hun seg mot meg, denne vakre og triste skapningen. "Jeg skulle aldri ha forelsket meg i deg fra starten av. Jeg antar at jeg ikke ville innrømme det før nå" Hun smiler vantro, som om hun viker flau over hvor dum hun tror hun har vært. "Hva da?"

"La oss innse det. Du leker med fyrstikker og jeg har et papirhjerte" Med den setningen snur hun seg og går mot døren.

"Tror du ikke at jeg også er redd?" roper jeg desperat på å holde på henne. Jeg vil bare si noe som ingen har sagt før meg, noe fantastisk som unge fremtidige forfattere bruker i bøkene deres, men jeg har ingenting. Ingenting. Hun snur seg nølende, som om hun ikke er sikker på om hun skal stole på meg eller ikke.

"Jeg vet at du ikke stoler på meg akkurat nå, men la meg bevise for deg at jeg er en fyr du kan stole på. Som ikke kommer til å knuse hjertet ditt"

"Niall" Det kommer som et hvisken over leppene hennes, som et ekko. "Jeg vil så gjerne tro deg"

"La meg bevise det for deg" Jeg tilbyr henne en hånd, fingrene hennes rykker ufrivillig. "Vær så snill"

I et sekund virker alt perfekt, men noens ganger er ikke alltid eventyrene på vår side. Som John Green skrev, verden er ikke en verden som oppfyller ønsker.

---

Det er egentlig ikke så mye å oppdatere om, så her er del 126 av The Covergirl.

- Ina


Postat av:

MEER :D

12.02.2015 @ 23:13
Postat av: HenrietteTK

Meeer!

13.02.2015 @ 18:11
Postat av:

Mer!!

13.02.2015 @ 23:24

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46042400
hits