11.02.2015 | 14:41 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 125

"Jeg burde gå, de venter på meg" sier jeg og vender meg bort. "Jeg ringer deg senere, bare vær forsiktig" Jeg legger på og følger etter Niall inn i varmen.

---

"Hvem var det som ringte?" Niall kysser meg og trekker meg ned på den myke og store sengen. Vi bor på et hotell siden huset ikke var stort nok til å romme ni personer. Han vender ansiktet mot meg, jeg trekker nonchalant på skuldrene. "Bare Zoe som ønsket oss god jul" lyver jeg med et smil. Det er ikke akkurat at jeg tror Niall lyver når han fortalte meg om Barbara, men Zoe har rett; jeg har hatt en ekkel følelse i magen helt siden Danmark.

Klokken er minst elleve, jeg gjesper før jeg lener meg mot brystet hans. "Trøtt?" spør han, jeg nikker. Han ler litt for seg selv og klemmer meg mer inntil han.

Jeg lukker øynene, er for sliten til å bevege meg, idet mobilen min ringer. Niall stønner mens jeg strekker meg meg etter den. Zoes navn står på skjermen, jeg smiler unnskyldene til Niall.

"Beklager, jeg må ta den" Niall ser litt rart på meg, som om han har plukket opp den nervøse undertonen i stemmen min. Jeg går raskt inn på badet, som ligger en god del fra soverommet, før jeg lukker døren bak meg.

"Hei, beklager det" sier jeg og setter meg på dolokket. "Samme det" sier Zoe tydeligvis utålmodig. "Tilbake til det jeg sa" Hun blir stille en stund og trekker pusten dypt og dramatisk. Jeg smiler for meg selv.

"Jeg ville aldri såret deg med vilje, Snow. Aldri. Men jeg er nesten hundre prosent sikker at han utnytter deg"

"Hvor sikker?"

"98 prosent. Jeg overhørte noen folk snakke om Barbara på en fest, den ene jenta er tydeligvis søsteren hennes. Og jeg er virkelig sikker på det" legger hun til og legger trykk på veldig. "Uansett, de begynte å snakke om Barbara, og de begynte å nevne Niall. Og som det hørtes ut er du bare et leketøy for han"

En spent stillhet brer seg ut i rommet etter den siste setningen. Vi er stille begge to, lurer sikkert på hva vi skal komme opp med.

"Jeg beklager" begynner Zoe og bryter den anspente spenningen mellom oss, jeg sukker takknemlig. "Nei, det går bra" sier jeg nesten som i transe.

"Hør her" sier hun med oppriktig bekymring i stemmen. "Du er min beste venn, jeg vil bare det beste for deg. Og det beste for deg nå er å rømme så fort du kan bort fra han. For du tror meg, ikke sant?"

"Selvfølgelig, Zoe. Det er bare litt mye å ta inn akkurat nå" Jeg støtter meg til vasken, lar en hånd stryke bort mesteparten av håret vekk fra ansiktet. På en måte tror jeg henne, men jeg vil likevel høre Nialls versjon.

"Jeg vil ikke at du skal bli såret igjen" hvisker Zoe før hun legger på. Jeg legger mobilen ved vasken og puster ut. Dette har ikke gjort følelsen i magen til å forsvinne, den har fordoblet den. Selv om jeg er litt i tvil om at Zoe virkelig overhørte en samtale mellom den Barbaars såkalte søster (det kunne jo bare ha vært en tilfeldig jente) kan jeg ikke ignorerer det lenger.

Først taxisjåføren, Louis, ryktene, modellene i Danmark og så Barbara selv. Alt kan ikke ha vært tilfeldigheter.

Jeg reiser meg og ser meg selv i speilet. Håret mitt ligger fett rundt ansiktet mitt, øynene mine er glassaktige, jeg har ikke innsett at jeg har begynt å gråte. Med skjelvende hender skrur jeg på kaldvannskranen og vasker fort ansiktet mitt.

"Snow? Er alt i orden?"

Jeg tørker meg med håndbaken min og stirrer på speilbildet mitt. Jenta som stirrer tilbake på meg virker redd og sårbar. Som det dådyret jeg og mamma så en gang vi var i skogen for å lete etter blåbær da jeg var seks.

Et skarpt bank på døren får meg til å se brått opp. "Snow, er alt i orden? Kan jeg komme inn?"

Av en eller annen grunn kommer det opp en linje i hodet mitt fra en sang jeg er sikker på at jeg har hørt før. Jeg vet ikke hvordan den dukker opp eller hvorfor, kanskje underbevisstheten min prøver å si meg noe. Jeg former leppene mine etter ordene mens jeg ser i speilet.

I look back in regret, I ignored when They said run as fast as you can.

---

- Ina


Postat av:

Mer mer!:)

11.02.2015 @ 15:36
Postat av:

Mer :D

11.02.2015 @ 17:22
Postat av:

MEEEER! Utrolig bra, keep going :)

11.02.2015 @ 18:11

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46037777
hits