03.02.2015 | 23:21 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 122

Det begynner å bli mørkt, råttent løv blander seg med lukten av popcornet. "Vi burde komme oss av gårde" mumler Louis og dytter meg vennlig til bilen.

---

Jeg slår opp øynene, noe tungt presser mot meg. Jeg snur meg forsiktig rundt og får øye på en sovende Louis. Han snorker lavt og snur seg på ryggen.

På studebordet står det en tom brusflaske, litt kinamat og noe som ser ut som en DVD.

Vi må ha sovnet i løpet av filmen vi satte på i går. Jeg plasserer nølende hendene forsiktig på armen hans, tenker på å vekke han. Louis sukker og vrir litt på seg. Jeg har ikke hjertet til å vekke han så jeg bare ligger og ser på han.

Snorkingen hans er behagelig og jevn, det er ikke lenge før øynene lukker seg døsig.

Drømmene mine begynner å ta form, jeg skjønner fort at det er minner. Krystallklare bilder av moren min, noen uklare av Zoe og Jake, kanalene i Amsterdam, noen bilder av en sol, lyden av bølger...jeg glemmer alle sammen straks de blir skiftet ut.

Jeg slår opp øynene, sollyset sniker seg sakte langs gulvet, jeg kan se det i sidesynet. Louis sover fremdeles, ansiktet hans er litt vendt mot mitt. Jeg lukker øynene, prøver og holde på drømmene, som sakte skiftes ut med egne tanker. Zoe og Jake var der, lyden av Nialls pust som skiler meg i nakken, følelsen av det pumpende hjerte etter Louis' kyss... Jeg sperrer opp øynene og prøver og riste av meg minnet. Men det er som en sang man får på hjernen; uansett hvor mange ganger jeg prøver å bli kvitt den kommer den alltid tilbake. Louis grynter og vrir på seg.

Halsen min skriker etter vann, jeg vet at jeg må stå opp, men jeg bare ligger og ser opp i taket. Det er helt stille bortsett fra den fjerne trafikken og Louis' jevne pust.

Det begynner å bli varmt, delvis på grunn av solen. Den andre delen er at jeg er klemt mot Louis.

Dette er ikke rett, men jeg føler meg så trygg her i sofaen med Louis klemt inntil meg. I de siste ukene har jeg sett mer til Louis enn til Niall, kjæresten min. Jeg elsker han, men noen ganger føler jeg meg så ensom selv med mamma og vennene mine rundt meg. Og på en eller annen måte har Louis fått den følelsen til å forsvinne.

Jeg ser på han igjen, stryker han forsiktig over håret. Han smiler, hånden hans finner hånden min i søvne og lar min hånd hvile i hans. Og i det øyeblikket forstår jeg at jeg er, og vil alltid være, forelsket i Louis Tomlinson.

***

Jeg hører en bil komme kjørende oppover oppkjørselen, Louis åpner øynene forvirret mens jeg setter meg opp. Han ser opp på meg og smiler forsiktig. "Hei"

Stemmen hans er tykk og hes av søvn, jeg kan ikke gjøre noe annet enn å smile tilbake. En dør åpnes og lukkes. Louis setter seg opp og gjesper. Jeg begynner å kjempe meg ut av lagene med tepper som er over oss. Louis kaster dem av meg, jeg krymper av den plutselige kulden.

"Louis?" Louis snur seg mot lyden mens jeg tar et teppe over skuldrene mine. "Her inne, kompis" Han setter seg opp i sittende stilling, jeg lener meg mot sofalenet.

Niall kommer inn med krøllete klær og rotete hår. Munnen hans brer seg ut i et glis når han ser meg. "Snow?" Jeg går mot han og klemmer han. "Hva gjør du her?" spør han før han slipper meg.

"Hun kom og besøkte meg" sier Louis med en latter mens han rydder sammen de tomme kinamat-eskene. "Ja, du var ikke her, men så traff jeg Louis og..." Setningen dør ut og etterlater seg en ladet stemning. Louis klør seg ubekvem i nakken før han rettet seg opp. Jeg ser ned på mobilen min i hånden min, den er kvart på sju.

Louis trekker Niall i en kort klem. "Hvordan var det i USA?" De utveksler et par ord før jeg gjør en gest mot døren. "Snow" sukker Niall. "Du trenger ikke å dra" Louis sender meg et forsiktig smil bak Niall, ber meg stille om å bli. Jeg ser bort på dem, guttene jeg elsker. Og jeg vet at jeg ikke kan få begge. Så jeg svarer "jeg burde gå" med et lite smil blottet for følelser.

---

Team Niall vs team Louis?

- Ina


Postat av:

Begge, litt dobbelt, haha!

04.02.2015 @ 09:49
Postat av:

Meer! Jeg vet ikke helt, begge egentlig, men kanskje mest Louis :)

04.02.2015 @ 12:00
Postat av:

LOOOOOOOOOUIS <3<3<3

04.02.2015 @ 15:33
Postat av:

Det blir nok Louis her også, men jeg synes så synd på Niall ... Han er jo så søt og uskyldig! Hahaha, mer!

04.02.2015 @ 16:45
Postat av: Sunniva96

LOUIS♥ Elsker at det handler om dem!!!! Men jeg vil ikke at Niall skal bli såret, så de kan bli venner!

Du er kjempe flink!! Meeeeer!!!

04.02.2015 @ 16:58

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46013067
hits