19.10.2014 | 11:15 | Kategori: Imagines

The night of the vampires

Klokken nærmer seg sju, det er nesten helt mørkt ute. Fra gaten kan jeg høre unger i dumme kostymer som snakker høylydt om hvor mye godteri de har. Noen jenter i latterlige korte kjoler ler og snakker om en kjekk gutt de akkurat har møtt. Jeg himler med øynene og legger fra meg boken min.

Det er Halloween og bursdagen min. Idag blir jeg 17. Og jeg hater det. De fleste ungdommer elsker å fylle 17, men jeg er ikke som de fleste. De fleste ungdommer på min alder leser ikke lange romaner til sent på kveld. Eller foretrekker å gjøre lekse framfor å feste til langt på natt.

Mobilen min piper, det er sikkert bestevennen min Jay. Hver halloween holder han en stor fest til ære for meg. Og hver gang må jeg komme i et eller annet dumt kostyme. Og som forventet, SMSen kommer fra Jay og handler om at jeg må komme til huset hans. Nå.

Den gammeldagse bestefarsklokken i stuen slår sju slag. Sju lange slag. Jeg sukker og hopper ut fra den varme behagelige senga. Som i transe kler jeg på meg noen svarte jeans, singlet og boots. Sminker meg til svarte sotete øyne, blodrødt munn og lange farlige juksehoggtenner.

***

En sang jeg ikke kjenner dundrer ut av høytalerne. Forførisk røyk, som sikkert skal forestille tåke, glir mystisk over Jays plen. Ungdommer danser rundt meg med røde kopper i hendene, nesten alle jentene her er kledd i latterlige sexy kostymer. Tydeligvis skal du være så horete du kan på halloween.

Jeg går mot bordet for forfriskninger og skjenker meg en kopp med blodrød væske. Musikken er for høy, den gjør det vanskelig å tenke. Jeg lukker øynene og prøver å konsentrerer meg.

"Å" utbryter jeg idet noen dulter mot deg. Men istedenfor at væsken ødelegger klærne mine er koppen trygt i hendene på en gutt med brune krøller. "Å, hei!" Jeg og gutten utveksler et blikk, øynene hans er mystiske og mørke som natten. Han smiler et kort smil før han ser opp.

"Jeg har sett at du har møtt fetteren min!" Jay gliser og gir meg en klem. "Gratulerer med dagen!" Gutten smiler kort til meg over skulderen til Jay og forsvinner.

De neste par timene går jeg bare rundt med en kopp i hånden og ser på alle de dansende ungdommene. Jeg tenker seriøst på å dra hjem idet jeg ser dem. Og jeg vet ikke hvorfor, men på en måte blir jeg trekt mot dem.

Fem gutter, inkludert fetteren til Jay, står og snakker lavt under et tre. De mønstrer plenen og smiler et mystisk halvsmil. En gutt slikker seg om munnen.

Dette roper fare, men jeg klarer nesten ikke å røre meg. En gutt med blondt hår dulter borti gutten med krøllene og han ser opp. Jeg rykker til og prøver å dekke over det pinlige øyeblikket ved å lene meg nonchalant mot et annet tre og late som om jeg ser over festen jeg også.

"Hei" Jeg ser opp, gutten med krøllene står ved siden av meg og holder ut en blek hånd. "Du er Clary, sant?" Jeg nikker sakte, lurer på hva han gjør her.

Jeg ser ut mot festen igjen, gutten som han snakket med danser nå med en jente med noe jeg tror skal forestille en engel. Men jeg er utrolig sikker på at engler ikke har en kjole med splitt så lang at den går helt ned til magen deres.

"Og du? Hva heter du?" Han unngår spørsmålet, bare tar hånden min. Hånden hans er iskald, som om han bar holdt den i snø i mange minutter. "Vil du danse?"

Jeg nøler, jeg pleier ikke å danse med kjekke gutter på fester. Og ivertfall ikke når det er så mange jenter der.

"Kom igjen, hva har du å tape?" Han blunker sexy til meg og fører meg ut i mengden av dansende mennesker. Hendene hans holder meg taktfast på midjen, han presser meg mot han. Jeg gisper, jeg har aldri danset sånn med en gutt før. Eller blitt behandlet sånn for den saks skyld.

Etter noen minutter med dansing bøyer han hodet sitt mot øret mitt. "Skal vi finne noe mer privat?" Leppene hans rører forførisk ved øreflippen min. Jeg stivner, og forsvinne med gutter er ikke helt min stil.

Han tar hånden min og fører meg ut fra mengden, inn i mørket under trærne. "Hva sa du navnet ditt var igjen?" Han smiler ved lyden av stemmen min som er liten og svak.

"Jeg sa det ikke" I skjul fra mengden fortsetter vi dansen, eller rettere sagt, han forsetter den. Med hendene hans plantet hardt midjen min presser han meg mot brystet hans, og vi begynner å danse sakte til den dempede musikken.

Han hviler nesen sin mot pannen min og smiler kort. "Mmm" Han retter seg opp og stikker ansiktet ned i det lange svarte håret mitt. "Mmm" mumler han og sukker. "Du lukter deilig"

Jeg er lammet, jeg kan ikke bevege en finger. Munnen hans beveger seg mot halsen min, han biter lekent i den følsomme huden på halsen.

Hendene hans begynner å løpe løps over ansiktet mitt, kroppen min og armene mine. Jeg kan kjenne at han blir mer rastløs. Selv om jeg vil rope klarer jeg det ikke.

Gutten stopper og ser på meg med et flir. Tennene hans ligner litt på en vampyrs, spisse og farlige. Han bøyer seg ned mot meg, i et sekund lurer jeg på om han vil kysse meg.

Plutselig kjenner jeg en skarp smerte i halsen. Jeg sperrer opp øynene i sjokk. Guttens lepper berører øret mitt kort. Hvisker navnet mitt. "Mitt navn er Harry. Harry Styles"

---

Siden det er mange prøver denne uken kommer det ikke to deler ut i dag. Men siden det snart er halloween tenkte jeg at jeg kunne poste en halloween imagine istedenfor The Covergirl.

Beklage vireklig at det ikke kommer noen deler idag, men hvis jeg får tid poster jeg deginitivt noen deler:)

- Ina


Postat av:

ÅÅÅ MER MER!😊😨

19.10.2014 @ 13:09
Postat av:

Kjempebra skrevet, meer!!

19.10.2014 @ 16:52
Postat av:

Mer!

19.10.2014 @ 17:43

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/45668596
hits