04.09.2013 | 22:07 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse!

Heisann dere! Dette har absolutt ingenting å gjøre med gutta, men hvorfor ikke ha konkurransen uansett? 

I samarbeid med artistpartner har vi fått æren av å dele ut to konsertbilletter, altså for deg og en venn, til Eric Saade på Sentrum Scenen den 14.09.13! Jeg vet at det ikke har noe med One Direction å gjøre, men det er helt sikkert noen av dere som liker Eric Saade. Uansett er det alltid morsomt å bare delta for å se om man vinner eller ikke, og konserter er jo alltids gøy!

 

Du har nok hørt en av sangene hans før. Han har blandt annet sangene ''Hotter Than Fire'' , ''Imagine'' med Tone Damli Åberge og ''Coming Home''. 

Konserten er altså lørdag 14. September 2013 klokka 20.00 på Sentrum Scenen. 

 

 

Alt du trenger å gjøre for å delta er:

 • Fortell meg i kommentarfeltet hva du liker best ved bloggen
 • Fortell meg i kommentarfeltet hvorfor du fortjener å gå på Eric Saade konsert
 • Del dette innlegget via Facebook eller Twitter. Du kan også likte innlegget så det blir automatisk linket til facebook. 

 

Vinneren blir trekt på mandag!  

Hvis du ikke vant, ta en tur innom billettservice og kjøp egene konsertbilletter til Eric Saade her: http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=eric+saade
POSTED BY: Maria 


Postat av: Emma

Det jeg liker best ved bloggen er at du/dere blogger så utrulig mye bra,og dere legger masse bra bilder:) eee jeg syns jeg fortjener det ,jeg liker jo ikke på en måte Eric men jeg liker sangene hans:)))

05.09.2013 @ 07:44
Postat av: aurora

Jeg eeeeeeeelsker denne bloggen og jeg skjekker hvert 2 min. Om dere har posta noe mer!:) jeg synes alle directioners burde se denne og alle vennene mine ser på den:)♥jeg synes jeg burde vinne fordi jeg har så utrolig lyst til å dra dit og jeg vil overaskeen venn:)♥

05.09.2013 @ 08:18
Postat av: Nina

Det jeg liker best ved bloggen deres er at dere blogger så ofte og vi får vite mye om hva som skjer om guttene. Og dere legger ikke ut helt det samme som de andre bloggene. Jeg har lyst til å vinne for de man må innrømme at Eric Saade er hot! haha nei da, men det hadde vært veldig kult å vinne :)

05.09.2013 @ 13:24
Postat av: Amrita

Det jeg liker best med bloggen er at dere oppdaterer så fort! ting som skjer med guttene blir alltid postet noen timer senere så det er lett å holde seg oppdatert :) jeg vil ha Eric Saade billettene fordi jeg liker sangene hans og fordi vennina mi har bursdag 14.september så det hadde vært en fin bursdagsfeiring med konsert og pizza :)

05.09.2013 @ 16:08
Postat av: Hannah

Det jeg liker best ved bloggen er at dere oppdaterer ofte og om de tingene man trenger å få med seg. Dere er egentlig den eneste one direction bloggen jeg tar meg tid til å lese, siden jeg vet at dere er de som er de beste, så hvorfor kaste bort tiden sin på andre blogger da? :)

Om jeg fortjener å dra på eric saade konsert har jeg ikke noe godt svar på, men bestevenninna fortjener det virkelig!! Hun er alt man kan be om og uten henne føles det som en del av meg mangler! Hun er en utrolig sterk, positiv og fantastisk person Hun fortjener virkelig det, samtidig som hun liker mange av sangene hans! Hadde vært veldig gøy å overraske henne med konsert:) <3

06.09.2013 @ 00:35
Postat av: Sofie

Hei, jeg virkelig elsker bloggen deres og dere er den absolutt beste norske!! Alle de andre klarer bare ikke å prioritere eller finne ut like mye (på så kort tid)! Desginet deres er også veldig profesjonelt, og ikke skrikende farger blandet om hverandre som er lite gjennomtenkt. Jeg liker også veldig godt historiene her, men er ikke så flink til å kommentere:(

Dessverre går ikke jeg og bestevenninen min på samme skole lenger, og vi ser hverandre ikke veldig ofte, men vi chatter VELDIG MYE!!! Hun er også en STOR FAN! av Erik Saade. Jeg synes at jeg fortjener billettene så jeg kan overraske henne og vi kan gjøre noe hyggelig sammen, og hun får også se et av idolene sine :)

06.09.2013 @ 14:20
Postat av: Mari

Jeg elsker bloggen deres, og leser den hele tiden. Fet beste med bloggen må nok være at dere oppdaterer ofte og skriver veldig bra historier! :)

Jeg vil Ha Eric saade billettene fordi bestevennina mi er verdens hyggligst, smarteste og mest positive person i verden, defor hadde det vært utrolig bra å gitt henne en overraskelse. han har også en fantastisk bra stemme!

06.09.2013 @ 15:33
Postat av: Kristin

Eg elsker denne bloggen. Den er nesten hele live mitt.

Derre er så raske på og opptatere og desginet er også veldig kult.

Eg får aldri lov til og gjere nonen ting som inndehalder konserter. Dem e aldri på helg, og e får ikkje dropp ut av skolen.

Eg elsker Erik Saade , når eg ver liten sto eg og sang masquerade på stuegolvet . <3 <3

06.09.2013 @ 15:39

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/43531025
hits