24.04.2013 | 18:54 | Kategori: 1D i Norge

Meet-up 7-mai

Nå skal jeg skrive om meet-upet for directioners som skal skje 7.mai før konserten! Det er Karoline HI som arrangerer dette også, sammen med noen andre jenter! Den jenta er helt rå! 
Dette skal altså være før konserten, for de som kommer tidlig til Oslo(jeg skal f.eks ikke fordi jeg kommer ikke før senere på dagen, dessverre) Dere må også huske at om dere har tenkt til å være med på flash mob'en(det er samme dag) så MÅ dere også delta på meet-upet.
 

Vi starter med å møte opp ved Telenor Arena mellom 11.30 og 11.45, det vil bli informert om nøyaktig hvor senere. Etter det går vi samlet til Fornebukta, vi har satt av 15 minutter til å gå, slik at vi kan gå i et rolig tempo og forsikre oss om at vi får med oss alle. De som ikke møter opp til tiden, må dra rett til Fornebukta alene. Det vil ikke være vanskelig å se oss, ettersom vi vil stå med en plakat/banner som sier "bring a heart".Det er veldig viktig at dere tar med dere mat og drikke selv, gjerne et teppe som dere kan sitte på. Bare husk, det vil ikke være mulig å ta med seg teppet inn igjen. Så kjøp det billigste du finner, eller et dere har hjemme som det ikke er så viktig med. Det er også fint om dere deler tepper med andre.

!!!!!!!!!! RØYK OG ALKOHOL ER STRENGT FORBUDT !!!!!!!!
 

Mat og drikke vil ikke være mulig å ta med inn på arenaen, men det er veldig viktig at dere får i dere nok energi før konserten starter. Så ta med mat og drikke til meet-up'et, ettersom vi vil ha en spisestund felles. Husk, vi skal øve mye på en dans, og i tillegg vil det være varmt. Etter min erfaring er det smart å drikke mye vann før du kommer inn på konserten. Det er veldig tett luft inne der, du kommer til å skrike og synge en del, og det er ikke morsomt om du da skulle besvime eller lignende.Vi skal ha konkurranse i starten når vi kommer til Fornebukta. Den vil foregå rundt klokken 12.30. Dere vil bli delt inn i lag, slik at dere også blir kjent med mange andre. For vi vet at mange av dere kommer alene. Postene vil inneholde spørsmål og ting dere må utføre. Laget som vinner, vil få premie. Det vil også bli delt ut andre ting.Vi vet jo ikke enda hvordan været er, men selv om det vil være varmt, anbefaler jeg å hvertfall ta med seg en hettegenser.
 

Flash mob'en må læres hjemme. Fordi vi vil øve på den sammen når vi er der. Vi deler inn i to grupper i starten. "Cheer/turn" og "Felles". Senere vil vi sette de to gruppene sammen, og fullføre flash mob'en.Vi går tilbake til Telenor Arena litt før klokken 17.00. Når vi er framme vil vi ta oss litt tid til å spre oss slik at det ser mer "tilfeldig ut". Vi starter med at 5 jenter starter å synge en a capella, for å få oppmerksomheten. Deretter starter musikken, og vi vil ha to-tre som starter dansen, og vinker inn resten ikke lenge etterpå. Det er veldig fint om det er noen som kan filme flash mob'en og sende det til onednor@hotmail.com slik at jeg kan redigere den og sende den til guttene. Vi vil nemlig ha film fra forskjellige vinkler.


Her ser dere hvor det skal danses hva! :)
 

Er det noe dere lurer på kan dere sende mail til onednor@hotmail.com. Dette gjelder både foreldre og de som kommer.Vi gleder oss til å se dere!Karoline Hl, Julie Holtet og Eden Eidsether holder dette meet-up'et og vi vil også få litt hjelp til å passe på og ordne i stand av Maiken Andersen og muligens noen flere.

 

Helt til slutt vil jeg også minne om "over again" arrangementet!
- Under konserten skal vi lyse med mobilene når første refreng av "over again" starter og helt til sangen er slutt. (Ikke i starten når introen med gitarspilling er, ettersom vi da kan gjøre oss klare.
- Når sangen er slutt, holder vi telefonene stille (lysende) i lufta og ser om vi får en reaksjon fra gutta.
- Du kan velge om du vil lyse med skjermen eller flash light (app).
 

Her kan du lese innlegget om "Bring a Heart


Noen spørsmål?
POSTED BY: Malin 

Postat av:

Jeg ser ikke dansen? Er det en video til det, eller er det noe jeg burde forstå? Jeg skjønner ingenting bare musikken!!!

24.04.2013 @ 19:48
Postat av: One Direction

Anonym: Den videoen er bare til å se hvordan dans du skal danse under sangen! Om du skal være med på flash moben må du også komme på meet-upet :) Dansen kommer ut senere, så dere kan lære dere! :) -Malin

24.04.2013 @ 20:13
URL: http://onedirection1.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42314441
hits