15.04.2013 | 15:00 | Kategori: My 1D Experience

Victoria og Jina - Bring me to 1D MØTET

Hei dere! Klar for del 2 av opplevelsen til Victoria og Jina som vant Senkveld konkurransen? Nå er det nemlig selve møtet de har skrevet om! GET READY!


Bring Me To 1D fan event:

 

Victoria:

Når vi stod opp den tirsdagen visste vi absolutt ingenting om hva vi skulle eller hvor vi skulle. Vi ble kjørt i buss ned til en havn på Manhattan, der var det en båt som ventet på oss. Vi fant oss noen plasser der inne, det viste seg at vi skulle være på den båten ganske lenge. Vi var vel om bord i 2,3,4 timer, husker ikke helt faktisk.. På båten spiste vi lunsj, spilte 1D Bingo, 1D kryssord, 1D wordfinder og en gang i blant kom det beskjeder fra kapteinene våre; Niall, Harry, Liam, Zayn og Louis. Vi kjørte båt rundt Manhattan, og fikk beskjed om at vi var på vei mot et secret location. De samlet inn mobiltelefonene våre og alt annet utstyr som kunne kobles til internett. De ville ikke at noen skulle røpe hvor vi var hen via twitter, da ble jo alt ødelagt.

 

Når vi kom frem gikk vi inn til det huset, og i den nederste etasjen var det en nail bar hvor man kunne få negler med 1D design.

I  etasjen over, ?hovedetasjen? var det mange bord, vi fant vårt og vi satt ganske nærme scenen. På scenen stod det 5 tomme stoler, og vii skjønte at det var der guttene skulle sitte etterpå! Det var masse forskjellig å gjøre der, bl.a cupcake baking, photobooth og masse snacks og brus! Vi fikk beskjed om å sette oss, så kom guttene opp på scenen som var ca.10 meter unna oss! De var der i kanskje to minutter og sa hei, så skulle 1 pulje møte dem!! Vi var de siste i den første puljen, så vi måtte vente lengst. Jeg har aldri følt meg på den måten før. Jeg var kvalm, nervøs, spent, lykkelig, rett og slett alle følelser på en gang! Så var det vår tur, og en sikkerhetsvakt åpnet døren. Vi gikk mot dem, og jeg smilte til Niall, han var den som var nærmest. Han smilte tilbake, også så jeg på de andre guttene. Det var så utrolig uvirkelig, jeg trodde liksom ikke på det, og det gjør jeg fortsatt ikke. Vi sa ?Vas Happenin?, men det var litt kleint, de så litt rart på oss, haha! De er jo vant til at fans er veldig sjenerte og griner ogsånn, men vi var helt i 1000 og skikkelig frampå! Jeg følte jo at jeg kjente dem, og de så akkurat ut som på bilder, bortsett fra at Niall og Harry hadde mye ansiktshår(hahaha) og at de var utrolig lave!! Jeg var skikkelig starstrucked, men jeg greide å snakke! Guttene var veldig laid-back, og Liam og Louis virket litt slitne, men de hadde jo vært dritings dagen før har vi sett i ettertid, hahah! Jeg spurte hvordan de hadde det, sa at jeg elsket konserten dems, og fortalte at når Harry hoppa av scenen så hoppa han rett på oss! Jeg var jo helt gira så jeg rawret liksom på han, og guttene så veldig sjokkert ut, men Harry rawret tilbake og gutta lo!! Tenk at jeg har fått One Direction til å le!! Legger til en video under her hvor Sony har filmet litt av møtet, så skjønner dere alt!

 

Jeg er nå kjent som ?The Rawr Girl? på YouTube og Twitter. Gutta signerte Dare To Dream boken min, og så var det tid for bilder. Jeg spurte om de kunne kysse kinnene mine, og de bare smilte og sa ja! Harry og Liam kyssa kinnene mine og jeg holdt det norske flagget opp. Så måtte vi si goodbye, og Harry sa ?We?ll see you downstairs?. Vi gikk ut av rommet og inn i en heis, og da falt jeg sammen på gulvet og begynte å gråte. Så utrolig mange følelser på en gang, det var helt sykt! En sikkerhetsvakt spurte pappa om det gikk bra med meg, hvis det forklarer noe! Etter møtet kom guttene ut på scenen igjen, og svarte på noen spørsmål, og så sang de Little Things, More Than This og What Makes You Beautiful. Jeg og Jina stod kanskje 4 meter unna Niall, og vi hadde øyekontakt med han mange ganger og sa hei. Når ejg stod der, visste jeg at det var once in a lifetime og jeg bare nøt hvert eneste sekund! Jeg stod liksom med hendene mot haka slik som når du ber, og jeg så at Harry sa til en vakt ved siden av seg og pekte på meg og bare ?Look at her hands, she?s just like? så gjorde han liksom det jeg gjorde. Akkurat da trodde jeg ikke han snakka om meg, men jeg har tenkt på det i ettertid, og det må jo ha vært meg!!! Sykt!!

 

Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg har møtt dem, når jeg ser på bildene så tror jeg ikke det er meg. Jeg vet hvor heldig jeg er, og hvor mange andre som skulle ønske de var meg og Jina. Etter møtet har jeg egentlig vært ganske depressed, for jeg kommer jo aldri til å få møte de igjen, men i det minste skal jeg se de i Liverpool og i Oslo om noen uker!

  

Jina: (selve møtet)

Der stod de. De søteste guttene jeg veit om. Vi gikk mot de og begge bare "Hi, vas happnin?" Jeg følte at zayn så på meg rart, ikke rart men stygt.. Haha, kleint! så vi gikk mot de jeg gikk rett mot Zayn, det er han jeg har størst crush på. Men I det jeg gikk inn hadde Niall festet øyene sine på meg, jeg kødder ikke, og helt til vi fortalte om dagen før altså MSG. Det vil si i ca 14 sek stod han å så på meg uten å fjærne øyene ett eneste sekund. Jeg la egentlig ikke merke til det før jeg så på videoen som SONY sendte oss for litt siden. Der ser du at han stirrer på meg. Først viste jeg ikke helt hvor jeg skulle men Louis så på Niall akuratt da jeg skulle bestemme meg så jeg gikk til zayn siden han så på meg og smilte, og jeg stirra på han og smilte jeg å.. Jeg så virkelig ikke at Niall så på meg.. aah, skulle gått bort til han med en gang! Siden det var så kleint med de Vashappnin greiene så følte jeg at jeg måtte starte å snakke og ikke vente på at de skulle si noe. Så jeg bare Hi med et smil til Zayn. Herregud jeg sitter å griner når jeg skriver dette! Og han bare Hi og så på meg og smilte. Også sa jeg hei til alle de andre også startet vi med å snakke med Harry. Jeg begynte å stamem, sikkert fordi jeg så nervøs haha! Jeg bare Yesterday at madison square garden, off the stage you jumet off the stage og han bare ja, jeg husker det jeg bare rett på oss og han bare ja jeg husker det, også lo han litt.

 

Jeg snudde meg tilbake sto Zayn og så på meg og smilte! AHH, han har det fineste smilet og de øyene. Så jeg bare smilte og gikk til han og bare " how are you?" Han bare "I´m good and you?" og avsluttet ed det perfekte smilet!!! Husker ikke hva jeg svarte, men vi snakket litt om dagen før ogsånt...også ga jeg han dekslet mitt og bare "can you sign this?" Han bare "yes ofcourse babe" eller hva det var, husker ikke helt.  Så skrev han på det OG jeg tok det tilbake..  Og ga det til Liam siden han sto ytterst så kunne de bare sende det videre. Så tok jeg opp flagget og spurte Niall, Louis og Zayn "Do you remember this flag?" Og Niall bare "yeah, I saw you and you flag a couple of times yesterday" og Zayn sa også at han husket det. Også gikk jeg til Louis og Niall og snakket litt, Louis snakket ikke sånn super mye, men Niall snakket mer jeg bare "Did you enjoy the consert yesterday" Han bare jaja! og jeg bare ja, det var stort og kunne dele den dagen med dere. Også husker jeg ikke hva han sa men han smilte og da ga zayn dekselet mitt til Louis, og han sendte det videre til Niall så fikk jeg det tilbake.

 

Også gikk jeg til Zayn og snakket litt mer og deretter videre til Harry og Liam med det og lo litt siden jeg ikke greide og snakke helt klart til Harry, første gangen jeg skulle si noe. Også snakket jeg litt med han om hvordan det gikk og om dagen før og sånn. Også snudde jeg meg mot Liam og skulle snakke med han litt, jeg sa takk for ett eller annet, husker ikke hva jeg takket for haha! Men det vikret ikke som om Liam ville snakket så mye, han så litt deppa ut. Det var den dagen han ble sammen med Danielle i gjen, kansje fordi hun hadde fåt hat ellernoe. Det var det noen av de andre sa, at det var derfor han var deppa. Harry bare "You" Og jeg så på han og smilte og bare "Yeah?" Han bare "I love your accsant, where are you from" eller så sa han bare I love you accsant. Jeg fikk litt sjokk siden jeg hater å snakke engelsk jeg bare. "My accsant?" han bare yeah også svarte jeg "ohh, Thank you"   Også sa vi Can you kiss us on the cheek? OG jeg så på Liam mens jeg sa det, men det var Zayn jeg mente.. jeg bare tenkte faen faen faen!!

 

Også satt jeg meg først ned og lente meg bakover og så at det var Harry og Liam, så jeg bare spratt opp i gjen, haha! For vi hadde planlagt hvor vi skulle sitte. Så jeg bare "Victoria, jeg setter meg ved Zayn, Niall og Louis så setter du deg ved Harry og Liam". Men etter at jeg spurte Liam om han kunne kysse meg smilte jeg til zayn og han smilte tilbake og sa noe, jeg fikk ikke med meg hva han sa. Men jeg satt meg i hvertfall ved Zayn. Og da tenkte jeg bare nå får jeg ikke noe kyss siden jeg ikke spurte han om det en gang!!faen faen faen!! men plutselig så kom noe nær meg og jeg snudde meg og så at det var zayn som hadde huet sitt ved mitt og jeg bare smilte og han smite tilbake også kysset han meg og ga meg en klem eller lente hue sitt liksom på mitt. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg ble så glad av det så stod vi opp og smilte til han i gjen og bare thank you også sa det som tok bilder og sånn at vi måtte gå. Og Jeg bare "Thanks for everything! I love you, goodbye" Det sa jeg til allesammen også gikk vi. Når jeg gikk to meter unna de brøyt jeg sammen og bare satt meg på huk å begynte å gråte for da gikk det opp for meg, da kjønte jeg at det liksom var guttene, de jeg stalker hver dag. 

 

 

 

 

 


Her er videoen fra møtet! 


 

Hva synes dere? Hvor heldige er de fra en skala fra 1 til 10??

 

POSTED BY: JULIE


Postat av:

Hvorfor svarer dere ikke på kommentarer??

15.04.2013 @ 15:15
Postat av: Malin

Hvor er videoen? :)

15.04.2013 @ 15:47
Postat av: Kristina

Hvor heldige de er på en skala fra 1-10? 1000!!

15.04.2013 @ 15:50
Postat av: Rebekka Granum

10! Men hvor er videoen ? :) Vær så snill å svar!! :))

15.04.2013 @ 16:13
Postat av: Andrea

på en skala fra 1-10? 1 000 000!

15.04.2013 @ 16:17
Postat av: One Direction

Rebekka Granum: Jeg vet ikke hvor videoen ble av, skal se om jeg kan fikse det! :) -Malin

15.04.2013 @ 16:18
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av: One Direction

Malin: Jeg vet ikke hvor videoen ble av, skal se om jeg kan fikse det! :) -Malin

15.04.2013 @ 16:18
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av: Tonje

10000000 x 100000!! kan dere legge ut link til videoen? :)

15.04.2013 @ 16:22
Postat av: Victoria

http://www.youtube.com/watch?v=S_y9bwRWtBM

Dette er videoen vi fikk fra Sony, det er ikke hele møtet da :)

15.04.2013 @ 16:49
Postat av: One Direction

Victoria: Tusentakk Victoria :) Jeg skal legge den inn! -Malin

15.04.2013 @ 16:50
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av: Hanne

Frekt!

15.04.2013 @ 17:40
Postat av: Vilde♥

Det så ut som om Niall ikke fikk så mye oppmerksomhet?

15.04.2013 @ 20:45
Postat av: Victoria

Vilde: Jeg skjønner at det kan se ut som det, men husk at videoen kun viser halve møtet ;) Jeg følte jeg snakket mest med Niall, men det ser du ingenting av..

15.04.2013 @ 23:03

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42308659
hits