14.04.2013 | 17:48 | Kategori: 1D i Norge

Bring a heart!

Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om "Bring a heart"! De fleste av dere vet sikkert hva dette er. For dere som ikke vet hva det er så handler det om at vi skal lage et hjerte, med rødt glitter og sølvkanter. På konserten 7.ma, under soloen til Niall i little things, skal alle sammen ta opp hjertene sine å lyse på de med flashlight fra mobilen. Dere finner arrangementet på facebook og akkurat nå er det ca. 3400 personer som deltar, men jeg håper det blir flere etter hvert! Arrangementet finner du HER :) Det er Karoline HI som leder arrangementet og hun har med seg to hjelpere, Julie Holtet og Eden Eidsether.
Under sangen skal vi være helt stille, utenom 2:47 når Niall synger "Love you". Vi skal skrike ut LOVE YOU, samtidig med Niall. Hjertene skal da bli tatt opp å lyst på. Det er viktig at vi gjør oss klar litt før, slik at alle får opp hjertene sine. Hjertene skal holdes oppe fra "Love you", og til sangen er helt slutt. 
 


Video av hvordan man lager hjertene! Det er viktig at det ikke er for stort, da får du ikke tatt det med deg inn. Så gjør akkurat som Karoline gjør på videoen! Har du laget et hjerte? Da kan du poste det på Instagram å tagge #bringaheart så vi andre kan se resultatet :)

Vet du om flere som skal på konserten men ikke har meldt seg på arrangementet, så inviter dem, si at de må være med! Tenk om hele salen kunne ha tatt opp hjertene sine. I tillegg så skal de jo filme til "This Is Us" i Norge, så kanskje det kommer med! Hvem vet? Det hadde iallefall blitt kjempekult.
Har dere twitter så kan dere også tweete dette:  We got a surprise for 1D in Norway, during Little Things❤ make sure to get it in "This Is Us" @onedirection @1DThisIsUs #Bringaheart.
 

Et annent arrangement er at når de synger "Over Again", så skal vi også lyse med flashlight! Da skal vi lyse med mobilen når det første refrenget starter og helt til sangen er ferdig. Når sangen er ferdig så skal vi holde telefonene still, lysende i lufta og se om vi får en reaksjon fra guttene. Det arrangementet finner du HER :)


 Det skal også være meet-up for directioners den 7.mai! Skal jeg skrive ett innlegg om det også?
 Skal du være med på "Bring A Heart"?

 POSTED BY: Malin 


Postat av: Ingrid

Jeg heter også Holtet til etternavn!=)

14.04.2013 @ 18:16
Postat av: Kristina

Må vi delta. På facebook for å gjøre det?

14.04.2013 @ 19:10
Postat av: Amanda

Lag et innlegg om Meet-up'en! :D

14.04.2013 @ 20:12
Postat av: One Direction

Kristina: Neinei! Du kan selvfølgelig lage et hjerte og gjøre det samme, selv om du ikke deltar på facebook :) -Malin

14.04.2013 @ 20:41
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av: Kristina

Okii<3 takk. Tror jeg skal delta;) kan dere lage et innleg om meet up en ? Skjønte ikke helt det med over again. Hvor skal vi lyse med mobilene under sangen?

14.04.2013 @ 21:36
Postat av: Eline

Lag et innlegg om meet up'en!!!

15.04.2013 @ 17:01
Postat av:

Åhh! Skulle jort alt for to billetter til denne konserten! Håper flest mulig deltar på prosjektet da! Under Bieber konserten skulle jo alle ha roser, men det ble bare noen få. Så det hadde vert morsomt om dette hadde godt ann, spesielt om det kommer på 'this is us' :) Masse lykke til! Håper på masse videoer fra dette på bloggen etter konserten! :))

25.04.2013 @ 10:26

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42302396
hits