06.04.2013 | 20:42 | Kategori: My 1D Experience

Victoria og Jina - Bring me to 1D

Hei dere! Regner med dere husker Victoria og  Jina som vant konkurransen til Senkveld som fikk møte guttene og se dem live på MSG? Vi har vært så heldig og fått Victoria og Jina til å begge skrive om deres opplevelse! Det kommer flere innlegg om oppelvelsen deres! I første omgang er det om konserten;

 

 


 

Madison Square Garden:

 Victoria:

 

Halv 5 kjørte bussen fra hotellet, noe vi syntes var veldig tidlig siden konserten ikke begynte før halv 8. Det viste seg at vi skulle kjøre rundt hele Manhattan, litt rask sightseeing med andre ord! Vi så på Up All Night Tour videoen, alle var sykt gira og sang med! Skikkelig stemning og det toppa seg når vi fikk billettene. Da ble alt plutselig så virkelig! Vi fikk rad 14, noe vi ble en smule skuffet over, siden vi hadde fått høre at vi hadde første rad. Men vi brydde oss egentlig ikke så mye, det viktigste var jo at vi fikk se og puste samme luft som guttene vi vet alt om.

 

 

Så kom vi frem til MSG etter hvert, og stilte oss i Go1den Ticket køen. Vi ble guidet forbi all køen, og holdt gullbåndene høyt i været. Har hørt at det var noen som begynte å gråte når de så oss, fordi de var så sjalu, det skjønner jeg jo. Vi kom omsider inn, og så møtte vi Kia, vinneren fra Sør-Afrika, som fortalte at Ed Sheeran skulle være oppvarmer. Da begynte jeg og gråte, jeg ELSKER Ed og musikken hans utrolig mye. Var veldig sykt at jeg skulle se mine to favorittartister samme kveld. Vi fant plassene våre, og vi ble veldig glade når vi merka at vi faktisk hadde seter rett ved scenen. Scenen gikk liksom ut i publikum, og når vi hadde rad 14 var det jo perfekt. Før konserten startet så vi plutselig Anne og Robin, altså moren og stefaren til Harry, da fangirlet vi veeldig! Vi gikk faktisk bort til henne, men det var en del jenter rundt henne, så vi kom ikke helt til.  

 

Vi så også Ruth og Nicola, veldig surrealistisk! Perrie, moren og broren hennes kom også gående ned en trapp, herregud så høyt alle skrek da! Fikk tatt et bilde av Perrie, men det er ikke så bra kvalitet, dessverre..

 

//Perrie

 

Så kom Ed og sang 4 sanger, han er utrolig flink live! Vel en halvtime etter at Ed hadde gått av scenen, kom det en intro på storskjermen. Det boblet inni meg, var så sykt gira og spent! Når skjermen telte ned fra 10 visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg og plutselig stod de der. Jina hadde gått helt nærme scenen, mens jeg fortsatt stod på plassen min, fordi jeg ikke trodde de skulle komme opp der. Jeg klemte meg etter hvert helt foran, så der stod vi da. Veiva med norskeflaggene våre og sang for full hals. I løpet av konserten vinka Zayn og Niall til oss og flagget vårt, Harry så på flagget og vinka og viste tommel opp og Liam så på flagget og smilte! Litt uti konserten, hoppet plutselig guttene ut i publikum og Harry hoppa rett på oss! Det skjedde så fort, men vi tok i hvert fall på han, haha!! Han var litt sånn kald svett hahah, om det går ann å si! Konserten var utrolig bra, veldig glad for at de sang sanger fra Up All Night, skal jo på Take Me Home touren i England og Norge, så får hørt de da :D

 

 

 

 

Jina:

 

Neste dag var det tid for konsert!! ONE DIRECTION AT MADISON SQUARE GADREN!!!!! super dag!!! startet med en liten tur i byen og endte med to stk superglade jenter med masse musikk og tårer! Vi hadde plass på block C rad 13 tror jeg og sete 9 til 11, haha! IT WAS CRAZZZZY! Vi så perrie hu var maks 4 meter unna oss, Moren til Harry var der også, hun satt ikke så langt unna oss og søstrene til Liam, de andre var der også men vi så bare de og faren til Harry og broren til Perrie. Vi hadde fått beskjed om når vi skulle være nede i lobbien og hvilken buss vi skulle på, siden vi var så mange var vi delt opp i 4 busser. Vi kjørte rundt i ca 1 og en halv time i NY med up all night live tour på tv skjermer og høy musikk og bare directioners. Etter å ha kommet frem på MSG måtte vi vente litt og fikk gå inn før alle de andre... Vi ble sendt inn i grupper og ikke alle vinnerene med en gang. Når vi kom inn altså ikke inn der konserten er men der vi kunne kjøpe drikke og sånt fortalte de som var i første gruppe at ED sheeran skulle starte konserten! De hadde hørt soundchecken hans. Etter å kjøpt litt mat og drikk gikk vi inn å satt oss, og herregud setene våre var mye nærmere enn forventet! jeg satt liksom 5 meter unna scenen. Etter en time kom Ed ut på scenen og sang The A-team, lego house, Give me love og en annen sang! ahh, han har så fin stemme!!! Han gikk av scenen etter å sunget i ca 45-60 min.

 


Etter 45 min kom guttene ut på scenen. Jeg kjønte ikke helt hvor de skulle komme fra men når jeg snudde meg og alle skrek så jeg at de kom opp på den delen av scenen som var rett ved meg så der stod jeg 5 meter unna Liam og resten av guttene, Liam sto nærmest oss. Jeg og Victoria ble ikke helt enige om vi skulle stå ved plassene våre eller gå nærme scenen som de fleste var på vei til. Det endte opp med at victoria stod på plassen og jeg gikk nærmere scenen. Etter litt pressing sto jeg HELT FORAN OG DE STO FAEN MEG UNDER 1 METER UNNA MEG!! Paul var der også og preston haha, fikk beskjed av han om å legge bort kameraet mitt... I hvertfall konserten var syk! fyfaen noe av det beste jeg har vært med på! Under gotta be you så pekte de på forskjellige folk når de sang yoo-o-ou og Liam pekte på meg, ææææ! Dere tror sikkert at det noe jeg innbiler meg, men jeg stok liksom helt forest så regner meg det var meg...

 

Etter to sanger kom victoria bort til meg og der sto vi og viftet med flaggene våre og hadde tårer i øya og skrek som noen drittunger! Mens de sang så pekte Zayn,Niall og  Harry på flaggene våre og smilte og tommel opp, de gjorde det flere ganger. Og når de sang little things satt de seg liksom på scenen så beine hang ned. Der satt de de søteste guttene jeg noen gang har sett og sang, fyfaen! Niall spilte gitar og han var den som satt på kaneten av scenen der vi stod.. mens han spilte gitar så så han på meg flere ganger, ærlig kødder ikke. Også så han på meg og vic og flaggene vi holdt og smilte! Og når jeg spurte han om han husket flaggene og oss dagen etter sa han "Yeah, I remember thoes/these(?) I saw you and you flag a couple of time yesterday" ASDFGHJKLØÆ, han husket meg!!! og når jeg spurte zayn om det husket han det også!!!!  I hvertfall, vi fortsatte å skrike og vifte med flagget før jeg fikk beksjed om å fjærne det, hun sa noe med They are going down.. Jeg skjønte ikke hva hun mente men etter noen minutter løp alle guttene av scenen og Harry LØP RETT PÅ MEG OG VICTORIA OG VI BARE STOD DER OG TOK PÅ HAN, awakward, jeg kødder ikke vi grabbed han overalt!! haha! men deffinitivt verdt og han stod der liksom lenge kansje i 30 sek ellernoe. Også var det en gammel dama der som prøvde å snakke med de og zayn løp rett bort til henen og holdt hun i hånda og snakket, noe av det søteste jeg har sett. Vaktene dro han liksom bort men han insisterte på at han skulle høre ferdig, søtt! 

 

 

 

 


Hva synes dere? Hvem er sjalu? Ikke jeg i hvert falll.. *kremt*

 

Vil dere lese om møtet med guttene? KOMMENTER!

 

POSTED BY: JULIEPostat av: Tonje

HERREGUD! Begynner å grine, sjaluu. :c Men dere fortjente det!

06.04.2013 @ 21:07
Postat av: Kaja

Herre Gud skalv når jeg leste det gjør det forsatt æhhhhh

06.04.2013 @ 21:13
Postat av:

Ååå, sjalu til 10000000000+++ Jaaa, skriv om møtet også!!!

06.04.2013 @ 21:14
Postat av: Malin

Skikkelig gøy å lese om dette! Sjalu.no :P

Jeg vil GJERNE lese om møtet også!! :)

06.04.2013 @ 22:08
Postat av: Emilie

Ja, vil lese om møte med guttene!

06.04.2013 @ 22:41
Postat av: Sine

Jaaaaaaa!

07.04.2013 @ 00:15
Postat av: Andrea

vil lese om møtet!!!!!!!

dere er såååå heldige som har møtt dem!!!!!

sjalu til 1000000

07.04.2013 @ 09:30
Postat av: E

åååå!! jeg er syykt sjalu!! dere er sinnsykt heldige!!<33

07.04.2013 @ 11:24

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/42191918
hits