20.03.2013 | 13:28 | Kategori: My 1D Experience

One Directon Live i Manchester - Min opplevelse

Innlegget er langt, men du trenger absolutt ikke å lese alt.

 

Hvordan beskriver man egentlig følelsen av å ha sett favorittbandet, One Direction live? Følelsen av å stå utenforhotellet deres, sammen med kun noen få andre, fordi ingen andre vet hvilket hotell de er på? Følelsen av å oppleve bromanceøyeblikk? Følelsen av å høre favorittsangen live? Følelsen av å se Zayn i hotellvinduet? Følelsen av å få "spesial" behandling av engelske vakter fordi man er norsk? Følelsen av at Sandy Beales vinker og smiler til akkurat deg og venninna di? Vel, jeg har alltid ville føle dette. Nå vet jeg akkurat hvordan dette føles. Likevel, så vet jeg ikke hvordan jeg kan beskrive det? Jeg vet ikke helt om det enda er gått opp for meg. Her er min opplevelse!


Etter å ha ventet i et år og en måned på at dette skulle skje, virket alt bare helt ute av det blå. Skulle jeg virkelig på konsert med One Direction? Jepp, men selv om jeg visste det, gikk det egentlig aldri opp for meg. Jeg satt på toget fra London til Manchester med mine to beste venninner og var på vei til konsert. Jeg var helt rolig. Selv om konserten skulle starte om 3 tider. Skulle jeg virkelig se guttene? Skulle jeg virkelig se ansiktene deres? Hvem skulle tro det?

Det begynte vel å gå opp for meg da vi var ute av toget og Directioners var å se over alt. Det hadde vært en tidligere konsert før på dagen, som akkurat var ferdig. 1D t-skjorter, 1D-poser og alt av 1D-ting man kunne ha på seg var over alt, og jeg begynte å bli utrolig utålmodig. Hopping og roping var min reaksjon på dette. Nå skulle jeg oppleve det de akkurat har gjort!

Vi kom oss raskt til konsertarenaen, kom oss inn i arenaen, fant plassene, gikk å kjøpte noe 1D-stuff og fant plassene på nytt. Vi var forberedt på "dårlige" plasser. Jeg visste at de var langt bak og hadde egentlig ingen andre forventninger enn at guttene kom til å se ut som maur på scenen. Vi trodde vi satt nesten helt bakerst, og var faktisk veldig fornøyd da vi kom inn i selve konsertarenaen. Selv om det er langt bak, så ser man knallbra uansett hvor man sitter. Husk på det hvis du har "dårlige" plasser når de kommer til Oslo. Men vi fant ut av si satt en hel etasjè lengre ned, som selvfølgelig var en glede! Vi så veldig bra! Camryn og 5 seconds of summer (5SOS er dritflinke) varmet opp, og jeg hadde noen øyeblikk da jeg gråt og gråt under pausene deres, fordi det gikk opp for meg. Snart står guttene på scenen framfor meg.

 

Konserten var dritbra. Den var helt uvirkelig. Jeg kunne ikke tro det. Det føltes ut som en drøm, og det gjør det fortsatt. De sang alle helt perfekt! Og det var heelt uvirkelig. Og endelig få høre stemmene deres i virkeligheten var helt ubeskrivelig. Stemmene deres er titusen og millioner ganger bedre i virkeligheten. De er titusen og milliarder kjekkere og nydeligere i virkeligheten. Herregud, jeg har virkelig sett dem! Jeg fikk sett bromanceøyeblikk. Da de lekesloss på scenen, da Liam strøk Niall over hele ansiktet under en av soloene hans, når de kødda med Harry under soloen i WMYB, de kom nærmere oss på en nærmere scene og var bare noen meter unna oss!! Noe som rørte meg mest under hele konserten var uten tvil Little Things. Gud, som jeg hulket og gråt under hele sangen! Klarte nesten ikke å puste, og det sier litt. Jeg glemte jo helt å nyte det. Det var bare så sykt å tenke på hva som faktisk skjedde akkurat da. De sang nydelig!! Noe som virkelig fikk hjertet mitt til å smile, var da alle begynte å hyle under soloen til Niall under Little Things. Dere aner ikke DET smilet hans. Herregud, jeg dåner fortsatt. Jeg skjønner virkelig hva folk mener med at han har et engelsmil. Et av de beste minnene, definitivt. 

 

 

<

 

Harry fortalte at søsteren hans (Gemma) er gravid! Jeg er ikke sikker på om vi hørte riktig, men jeg tror han sa det. Det kan i hvert fall virke logisk siden hun har kjæreste. Kan hende jeg failer helt da, men jeg tror det! Både før guttene kom på scenen og midt i konserten gjorde hele salen mexican wave! Om du ikke vet hva det er, google it! Det var helt sykt kult og fasinerende! Guttene trodde aldri vi skulle stoppe når de ba oss gjøre det. Liam bare: "De kommer til å bli lei uansett, så vi lar dem bare fortsette" Hahaha. Det var også veldig gøy å få oppleve twitterspørsmålene. De brukte to scener, en hovedscene som de brukte mest og så "fløy" de over til en annen liten scene i midten. Da var de jo veldig nært oss så det var supergøy!! Guttene sa også at denne konserten var en av de beste konsertene så langt i turneen, og DET fikk virkelig hjertet mitt til å smile. Og Gud, jeg vil oppleve alt på nytt igjen! 

 

Jeg og Hedda gjorde et par badass ting under konserten og etter, men det vil jeg ikke snakke om. En stund etter konserten var det på tide å finne dem. Vi smisket mye med en vakt og gjorde og sa alt vi kunne for å få ut om han snakket sant om at guttene var dratt. Til slutt ga vi opp, fordi de andre trodde på han at de var dratt. Jeg hadde så mye håp at jeg ikke ville tro det. Så jeg gikk alene til en annen vakt og prøvde å snakke med han. Han syntes synd på oss siden vi kom helt fra Norge for å se dem, så han prøvde å trøste meg med å gi meg en lapp (vet ikke hva jeg skal kalle det) som tilhørte en som har servert maten til guttene under konserten. Det var jo utrolig kult, så jeg tok selvfølgelig i mot den! Da jeg innså at de var dratt, spurte jeg om han kunne si hvilket hotell. Jeg var så fortvilt og på gråten, og så sa jeg "please, i'm about to cry!" mens tårene trillet og så sa han hotellnavnet og jeg kunne ikke tro mine egne ører. Jeg sto der og bare "are you kiddin' with me?" og når jeg forsto at han snakket sant, hoppet jeg i armene hans og fortalte han mange ganger at jeg elsket han. For en god mann!! Så gikk vi å letet etter hotellet i pissregnet.

 

Når vi var ved siden av hotellet, så vi en gutt i øverste etasjè. Vi skjønte raskt at det måtte være Zayn. Svarte bukser, skinnjakke og det fine, store, svarte håret hans, kan det være noen andre? Vi begynte å hoppe og  vinke, men han så oss ikke. Vi tror han gikk i gangen og snakket i telefonen. Og ja, vi er 110% sikker på at det var Zayn. Og ja, det er helt sykt å tenke på at vi så Zayn på hotellet! Det var noen få andre som også hadde funnet hotellet og satt i et hjørne på enden av hotellet. Det var nemlig ikke lov å gå inn siden vi ikke var gjester der. Jeg, Hedda og moren til Hedda kom oss inn i heisen, trykket på øvereste etasjè der squita ligger og heismannen var utrolig hyggelig mot oss, før han plutselig får beskjed av en annen at vi må ut av heisen. FAEN, så irriterende. Vi var SÅÅ nærme med og komme oss opp.

Joda, her ser dere heisen vi gikk inn i! Her er Lux, Lou og Tom neste dag. KILL ME!

 

Og her ser dere trappen vi sto på. Lux utenfor hotellet.. AAAH!!

 

 

Men det hjalp ikke med smisking og masing på hotellfyren. Han gjorde bare jobbet sin og han kunne ikke slippe oss inn. Så vi skrev beskjeder på de norske flaggene vår og ga de til han, som lovte at han skulle gi de til vaktene. Jeg tror forresten ikke at han gjorde det, men tanken var god!? Siden klokken var over midnatt var det jo åpentyst at de ikke om til å komme ut av hotellet, så vi bestilte taxi hjem. Da kom verdens kjekkeste Sandy Beales ned trappa. For dere som ikke vet hvem han er så er det bassisten til gutta. Fikk selvfølgelig helt skjokk og ble plutselig usikker på om det var han eller ikke. Så jeg gliste og vinka mens jeg prøvde å vinke han ut. Men han smilte bare det kjekke smilet, vinka og gikk i heisen. Først og fremst, hvorfor kommer han ned trappa og så går han opp i heisen? Hahaha, det er så gøy. Han skulle vel se om det var mange utenfor, men akkurat da var det bare oss utenfor døra. Det var dumt at han ikke kom ut, men det regnet og var iskaldt, og egentlig skulle vi bare ha sprunget inn til han. Men vi rakk ikke tenke. Det var selvfølgelig veldig kjipt å tenke på at vi kunne ha snakket med han og tatt bilder, men han smilte i hvert fall et stort smil og vinka. Det er ikke verst det akkurat!

 

Før vi dro på hotellet dro vi på McDonalds. Og mens jeg sto i køen kom det en full mann/gutt bort til meg og sa "you look overexcited, but slowly depressed!" Det er de klokeste ordene jeg noen gang har hørt. Trodde aldri det skulle komme fra en drita mann, men det gjorde det visst. Han sa altså at jeg så overlykkelig ut, men samtidig deprimert. Og det er så sant! Jeg sto der i køen og smilte som bare det, men øynene mine var hovne og jeg hadde mascara under øynene etter gråtingen. Overlykkelig over å ha sett guttene og vært sååå nært med å møte dem. Men deprimert fordi alt var over, jeg møtte dem ikke og jeg vet ikke når nesten gang jeg ser dem kommer til å bli. Kommer aldri over de kloke ordene hans! Tusen takk random, full brite som gjorde dagen min komplett med kloke ord.

 

 

Jeg tok forresten ikke mange bilder selv, siden jeg var så langt unna. (Det betyr ikke at jeg så dårlig). Filmet en sang og det var Change My Mind og man ser ikke en gang scenen/guttene fordi det er så mye lys at de ikke synes. Kjipt, men man hører i hvert fall de vakre stemmene! Selv om sang drithøyt og det hørtes godt på filmen.. hehe! Ingen av bildene og videoene i innlegget er mine.

 

Det har enda ikke gått opp for meg. Men jeg prøver å få det inn i hodet mitt at det ikke var en drøm!

 

Er det mange av dere lesere som har vært på konsert med guttene? Om dere ikke har, og skal 7. mai, så burde dere glede dere sykt. Det kommer til å bli helt fantastisk!

 

 

POSTED BY: JULIE

 


Postat av: E

wow! jeg er helt målløs jeg! du er jammen med heldig!!!<333 Skulle ønske jeg var deg<333

20.03.2013 @ 14:43
Postat av: Veronika-Kommenterer tilbake!

Jeg hadde gjort hva som helst for å dra på konsert!

20.03.2013 @ 15:09
URL: http://rainbowveronika.blogg.no
Postat av:

hva var de "badass" tingene? lol:)

så dere guttene på hotellet, eller så dere bare zayn og Sandy?:DD

20.03.2013 @ 17:01
Postat av: silje

jeg skal i Liverpool, som er om 11 dager.

Jeg har også ventet siden februar i fjor, og det har heller ikke gått opp for meg at jeg skal se dem snart. Da skal jeg iallefall smiske med vaktene :) kanskje det fungerer. Gleder meg sykelig mye mer etter å ha hørt din historie <3

20.03.2013 @ 17:05
Postat av: One Direction

silje: Åh, du må kose deg masse! Og ja, smisk masse med vaktene for det hjelper :) Fortell gjerne om konserten i kommentarfeltet når du er hjemme ;)
-Julie

20.03.2013 @ 17:31
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av: One Direction

Anonym: Haha, jeg skrev det ikke i innlegget for å være et "dårlig" forbilde for de yngre leserne, men vi snek oss litt hit og dit under og etter konserten! Trenger vel ikke å si mer, haha :)

Vi så bare Zayn og Sandy! :)

20.03.2013 @ 17:34
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av:

Etter jeg har lest alt dette, så gleder jeg meg sykt til konserten, 7.mai! Går ikke opp for meg at jeg skal se de LIVE.. menmen, det er vell kanskje sånn når man skal se noen man ELSKER HØYT!! <3<3

20.03.2013 @ 18:36
Postat av: Annlove

Nå klarer jeg ikke vente til 7.mai!! :D Har dere billetter til 7.mai?

20.03.2013 @ 21:00
URL: http://annlove.blogg.no
Postat av: One Direction

Annlove: Jeg har i hvert fall billetter, men det er ikke sikkert at jeg kan dra :(
-Julie

20.03.2013 @ 21:40
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av:

Åh Julie nå fikk du meg nesten til å gråte! Hvor fantastisk hadde det ikke vært om du kunne være med cas og meg på konserten :(( love you giiirl!!! Kleem Hedda<333

20.03.2013 @ 21:51
Postat av: One Direction

Anonym: Åh ja, det hadde vært perfekt til tusen! Neste gang de kommer til Norge da? wihuu <3 love you 2, bestie <3
-Julie

20.03.2013 @ 22:15
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av: Kamilla<3

OMFG, jeg hadde dauaaaa!!!:'D

Du er såååå heldiiiig!!:D<3

Jeg ble super lei meg da jeg ikke fikk billetter til 7.mai...:( MEN, jeg skal til London(ikke konsert:/ # på mandag! Gleder meg syyykt mye! Skal være der 25-29 mars, og jeg holdt på å daua da pappa sa at 1D var i London rundt den tiden..!! Så jeg sjekket det opp og jeg tror de kommer til London 2-3 dager etter at jeg har reist...:/ Men jeg lurte på vet dere når og hvor lenge de skal være i london??:) Klemz<3#elsker bloggen!!!!<3)

21.03.2013 @ 22:50

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/41963080
hits