22.08.2012 | 18:55 | Kategori: Bromances

Spøken har gått for langt: Larry Stylinson

Mange reagerte på dette bildet her der det står at Harry og Louis ikke kommer overens. Derfor valgte jeg å skrive et innlegg om dette sånn alle får en god forståelse på akkurat dette emne.

 
Det er vel ikke 100% riktig å si at de ikke kommer overens, for det gjør de jo. De er jo fortsatt kjempegode venner og sånt, men det er noe som har blitt litt galt i forholdet deres. Problemet er at det har gått litt for langt når det gjelder noe VI fansen har sagt til dem. Og det er at vi har kalt dem gay og sånt. Vi har jo aldri ment det sånt, overhodet ikke, men sett dere inn i deres situasjon. Plutselig kaller alle deg og bestekompisen din for homser og sier at dere er så søte i lag osv. I begynnelsen tar du det nok ikke seriøst, men når dette har forgått over en lang periode begynner ordene og sette seg fast på hjernen. Du begynner å tenke over hva dere gjør, f.eks å ta hverandre på rumpa eller noe annet som kan tolkes som "gay". Og da blir du jo mer obs på hva dere gjør, og da er det mest sannsynlig ikke helt det samme lengre.

 

Men jeg har egentlig ikke merket noe spesielt forskjellig med dem når de er sammen. De er jo fortsatt de samme, Larry Stylinson liksom, men likevel så skjønner jeg dem. Dette har Louis sagt i et skriftlig intervju:

 

"Jeg og Harry er bestevenner, men folk har sett på dette litt annerledes. Det har påvirket måten vi oppfører oss sammen i offentligheten.

Vi vil jo tulle og ha det gøy, men det virker som at det kommer et nytt rykte hver gang vi gjør noe. Jeg oppfører meg akkurat likedans med Harry som jeg gjør med de andre guttene.

Uansett så er jeg forelsket i Eleanor og står ved henne. Jeg er en veldig lojal og trofast kjæreste."

 

Så dette er det jeg vil frem til: Det er helt greit å kødde litt med guttene, men ikke dra det for langt. Tenk på hvor mye det kan forandre hverdagen deres? De kan også ta ting personlig, selv om vi kødder, så vi må alle passe på at det er lett og forstå hva som er kødd og ikke kødd, spesielt på twitter, for de kan faktisk se hva vi skriver.
 

Håper alle forstod dette! Gjerne spre innlegget.

 

POSTED BY: JULIE OG ANDREA


Postat av: Randi

Er enig med deg der! :)

mn når kommer ny del av historie 4? :)

22.08.2012 @ 19:15
Postat av: ina

jeg ELSKER larry stylingson og at louis tar han på rompa er bare tull, det kan alle se

22.08.2012 @ 19:28
Postat av: <3

Helt enig i at de spøkene gikk for langt! Gøy i starten... Virket ikke som noe spøk lenger på slutten når det gjelder fansen. Skjønner at de gikk lei! :/

22.08.2012 @ 19:38
Postat av: Nora

Helt enig ! Utrolig fint beskivd :)

22.08.2012 @ 20:14
Postat av: Line

Bra skrevet.

Jeg elsker Larry Stylinson.

Jeg vil at de skal fortsette som før også kan vi directioners holde munn :D

22.08.2012 @ 20:23
Postat av: Ellinor

helt enig. at fks louis tar på rompa til harry på scenen er jo bare tull, jeg syntes bare det er utrolig morsomt! louis har kjæreste, og det vet alle. de er selvfølgelig ikke homser!

24.08.2012 @ 15:46

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38492358
hits