13.08.2012 | 12:45 | Kategori: 1D Historie-5

NY HISTORIE INFO

 

Heey folkens!

 

Som dere kanskje vet har Julie og jeg jobbet på den nye historien en lang stund nå. Vi har tenkt ut handling, og skrevet på noen deler. Denne historien kommer til å bli noe helt annet enn det vi har hatt her på bloggen før, så det blir spennende for begge parter.

Okei, jeg tror jeg bare kjører rett på.

 

Det som kommer til å skje er at annenhver del blir sett fra *DN* sitt synspunkt (altså deg), og Zayn sitt synspunkt. Julie og jeg skriver annenhver del, så det vil si at hun skriver som *DN*, og jeg som Zayn. På denne måten får dere sett historien fra to sider, noe som kan bli morsomt. Det er også morsomt for oss, siden vi kommer mer inn i rollen og det er spennende å se hva den andre finner på. Hva man skal fortsette på, og hvordan man skal utføre handlingene. På denne måten får også de forskjellige karakterene mer personlighet, siden det ikke er den samme personen som bestemmer hvordan de skal se ut, kle seg, oppføre seg og være.

 

Vi håper at dette blir vellykket, at dere liker skrivemåten og hvordan det utvikler seg. Det kommer til å være som en vanlig historie, bare morsommere for oss å skrive, og litt annerledes og forhåpentligvis bedre for dere å lese.

 

Også kommer det litt informasjon.

Historien er sett fra før Zayn og de andre er med på X-Factor, og før de blir kjente. Han er en helt vanlig gutt som går på high school, og i denne historien bor han i London. I tillegg er han og Harry venner, og går på samme skole. Vi vet at det ikke var sånn i virkeligheten, men så er jo ingenting av dette virkelig heller da. Vi valgte å gjøre det sånn av forskjellige grunner, og jeg tror at dere vil like det. Historien blir skrevet i «du» person, i Julie sine deler. Og «jeg» person, i mine deler. Alt blir skrevet i nåtid siden det var det de fleste ville.

 

Jeg tror det var alt, også er det bare for dere å følge med på og nyte historien. Vi kommer til å starte nå veldig snart, og regner med at det kommer minst en del fra hver part hver dag. Det vil si minst to deler på dere om dagen.

 

Vi gleder oss masse til å starte, og håper at dere vil like historien og at dere klarer å leve dere inn i den. Det er utrolig morsomt å skrive, og jeg må innrømme at jeg i alle fall lever meg inn i den.

 

 

 

Høres dette bra ut? Kanskje dere vil ha den første delen i kveld? Si ifraa <3

 

 

 

POSTED BY: HEDDA & JULIE

 

 

 


Postat av: Caroline

JA, I DAG!!! <3

13.08.2012 @ 12:53
Postat av: Malin <3

Dette høres spennende ut, gleder meg!!

KOM GJERNE MED EN DEL I DAG!! <3

13.08.2012 @ 13:07
Postat av: Elin

Gleder meg, kom gjerne med en del idag

13.08.2012 @ 13:40
Postat av:

Jaaa første deel i kveld!! <3

13.08.2012 @ 13:48
Postat av: Anon

Gleder meg!!!

13.08.2012 @ 13:53
Postat av: onedirectione1.blogg.no

Ja, det hores bra ut!! Naar kommer de 2 forste delene????????

13.08.2012 @ 14:23
URL: http://onedirectione1.blogg.no
Postat av: Directionstorys

Så utrolig god idee! Blir kjempe morsomt å lese, og jeg er sikker på at det blir like morsomt å skrive den. Gleder meg til første del :)

13.08.2012 @ 15:22
URL: http://directionstorys.blogg.no
Postat av:

I kveld<3

13.08.2012 @ 15:47

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38323437
hits