14.08.2012 | 13:42 | Kategori: 1D Historie-5

Life Is Like A Rollercoaster - Del 3

Zayn drar av seg lua og setter seg ned ved en enslig pult. Han sitter to rader framfor deg. Hvorfor ikke ved siden av, tenker du irritert. Jaja.. Du sitter fortsatt å stirrer endeløst på denne gutten. Når du ser en gutt du liker, så gir du virkelig ikke slipp på han med det første, men du kan ikke sitte å stirre på bakhodet hans hele timen. Det blir rett og slett for kjedelig. Ikke at historietimen til Mrs. Brown er noe bedre. I det du akkurat skal til å slippe kjekkassen av synet og overraskende nok følge med i timen, så snur han seg mot deg med det blikket. Du møter de nydelige øynene hans som du kan gå deg bort i. Du dør litt inni deg mens du skriker hvor deilig han er. Han snur seg tilbake. Han så på deg! Han smilte til og med! Det må da bety noe? Dette er ikke en gutt du bare skal sitte å stirre på i timene.. Her skal det skje noe!


"Rrrrrrring!" hyler skoleklokken og timen ringes av. På et sekundt forandrer den kjedelige stillheten seg til et eneste rabalder. Alle reiser seg opp fra pultene i en stor fart og kaster skolebøkene i sekkene. Før du vet ord av det er omentrent alle ute av klasserommet. Wow, det må du virkelig øve deg på! "Faen for en kjedelig time.." sukker Hannah, men lyser opp i neste sekund. "Men herregud, så du de derre guttene som kom for sent? Fyyy så digge de var!" Egentlig har du bare lyst til å bable i vei om planen din på hvordan dere kan bli kjent med dem og rett og slett bare skryte over utseende deres, men du legger merke til noe Hannah ikke gjør. Du kremter høyt for å få henne til å stoppe. "Aha.. Hey, jenter!" sier krølltoppen og begge kommer bort over til dere. De har begge de kjekke smilene sine plassert godt på munnen og et glimt i øynene. Hannah sin reaksjon er til å dø av latter. Hun synker sakte, men sikkert ned på bakken mens hun rødmer som en tomat. "Hei!" smiler du glad mens du ler smått over Hannah. Selv om de begge er dritkjekke, så betyr det ikke at du mister kontrollen av den grunn. Dette er du god på! "Koselig at du syntes vi er digge!" sier han mørke og de ler begge. Hannah mister heldigvis det flaue smilet, og viser at hun egentlig ikke bryr seg om at de overhørte dere. Nå har dere sjangsen til å bli kjent med dem!
h
"Dere er også digge da!" Du prøver å holde hodet hevet, men du må innrømme at disse guttene før deg til å sveve på en rosa sky. Noe ingen andre gutter har gjort. Og du har vært borti mange gutter! "Takk!" smiler Hannah og ser gira på deg. Et sånt blikk som betyr "disse skal vi såå feste med!" Du ler litt, men sier det fort enig. "Kanskje greit å vite, hva heter dere?" spør du og blinker litt med øynene for å forhåpentligvis fange oppmerksomheten. Og det funket! Begge ser på deg på en fortapt måte, og så kremter Hannah. Haha, du må le, men du ville nok ha gjort akkurat det samme. "Jeg er Harry og denne kjekke unge mannen ved siden av meg heter Zayn!" Zayn slår i Harry. "Ey, du kalte meg.. Nei, vent. Hva faen Harry? Du kaller meg aldri kjekk? Snakk om forbedring. Takk for den!" sier Zayn og trekker noen skritt bort fra Harry. Harry ler som om Zayn var en tulling.
h
"Umh, ja hvor var vi? Jaa, hva heter dere da?" spør Harry og overser Zayn for fult, noe som gjør det veldig gøy å se på, fordi Zayn blir pissed, men ser ut til å glemme det. "Jeg heter *DN* og.." Hannah avbryter deg med å presentere seg selv. Kanskje like greit! "Uuh, og dere er fra bondelandet eller noe sånt?" ler de. Bondeland? Nå har dere hørt det også. Det er kanskje langt unna, men dere hadde aldri overlevd ute på landet og det burde nok oppfattes på utseende deres. "Ser vi ut som bonder eller?" spør du litt seriøst, men det får dem begge til å se litt usikker ut, så du braser ut i latter for å få dem til å forstå at du bare køddet. Etter en stund spør Harry om noe mens han har et stort glist limt på. "Hva sier dere til å spise lunsj med de to kjekkeste guttene på skolen?" Hannah ser ut til å skjønne selvironien deres, men utnytter det heldigvis godt. "Hvem er de? Åh, de må vi bare møte!" spiller hun overrasket. Du holder på å knekke av latter siden de går rett på den lille spøken henens. De får de blikkene begge to. "Haha, jeg kødda! Selvfølgelig vil vi det!" De puster begge lettet ut, og ender opp med noen søte lattere, men midt oppi det søte høres de faktisk ganske macho ut.
h
Dere går sammen bort til matsalen etter enda en time med en annen lærer. Og takk gud for det! Harry og Zayn går litt i forveien. Det er jo tross alt de som kan veien. "Herregud, tror du at de liker oss?" hvisker Hannah ivrig til deg. Du smiler med et sprudlende uttrykk og trekker på skuldrene. Dere går inn i den store matsalen hvor det kryr av andre elever og en lukt av typisk kantinemat. Guttene venter på dere og dere går sammen og forsyner dere. Dere setter dere ned på en ledig bort dere var så heldig og finne sammen med Harry og Zayn. Du føler deg litt heldig når du ser deg omkring og oppdager stygge blikk fra andre jenter. Det kan ikke bety noe annet en sjalusi. Zayn og Harry er jo nødt til å være populær? Du smiler fornøyd med tanken. "Mission completed!" tenker du fornøyd og smiler for å erte de som stirrer på dere.
h
"Heeei gutter!" hører du noen fisefine stemmer si og du snur deg for å se hvem det er. Du blir rett og slett skjokkert. Der står det to jenter som faktisk ser ut til å være ganske like som deg og Hannah, men de flørter med Zayn og Harry! Noe du virkelig ikke liker. Du har så lyst til å slenge noe rett i trynet på barbiedukkene, men det ser ikke ut til at guttene har noe i mot dem.. Uheldigvis. Etter de har stått der å snakket enn stund, har du fått nok at tid til å studere hver eneste detalj på jentene. De er sånn som en mere bitchy utgave av deg og Hannah.. og du liker det ikke! "Vi sitter der borte! Hva venter dere på?" sier en av jentene og peker på et bord like i nærheten. Zayn og Harry ser på hverandre og så griper de rastløst tak i matfatet sitt og går med jentene.. uten å si noe til dere! "Fy faen..." sukker du. "Vi mista dem."
h
Oh.. Hva skjer nå? Mer i dag?

POSTED BY: JULIE

Postat av: Line

Meeeerr!!!

14.08.2012 @ 13:53
Postat av: 1D fanfics

Mere!! :D

14.08.2012 @ 13:55
URL: http://oddreams.blogg.no/
Postat av: maria loves one direction and justin bieber

MEREEE PLIIIIIS!!!

14.08.2012 @ 13:56
Postat av:

Meer<3<3

14.08.2012 @ 13:57
Postat av:

Mer!! Elsker historien allerede! Utrolig kult at det er to synspunkter også! :D

14.08.2012 @ 13:58
Postat av: Siri Helen Lillegård

Meeer !!! helsker historien!!!

14.08.2012 @ 14:05
Postat av: <3

Mer!!!

14.08.2012 @ 14:10
Postat av: One Direction Historier

meeer! :D

14.08.2012 @ 14:15
URL: http://onedirectionod.blogg.no
Postat av: onedirectione1.blogg.no

Soren, naa ble jeg hekta!!!! MEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.08.2012 @ 14:36
URL: http://onedirectione1.blogg.no
Postat av: Terese

Mere!! I dag<3

14.08.2012 @ 14:48
Postat av: Nora

MEEEER !!

14.08.2012 @ 14:49
Postat av: amalie

meer:D:D:):):]:]:-]:-]:-D:-D:-):-);-);-););)=)=)=D=D(:(:;D;D;P;P;];]^^^^^.^^.^^_~^_~

14.08.2012 @ 15:04
Postat av: Elin

Mer

14.08.2012 @ 15:05
Postat av: Andrea

Kjempebra historie!

Jeg liker at det ikke er en av de typiske historiene der de møtes,blir sammen og lever lykkelig i alle sine dager ;-)

Jeg liker også at det er to synsvinkler.

Vil ha mer!

14.08.2012 @ 16:04
Postat av: Emilie

Mere! Digger historien allerede<3 mere idag!

14.08.2012 @ 16:09
Postat av: Oda

:o meeeeeeeer!

14.08.2012 @ 16:55
Postat av:

Merr<3

14.08.2012 @ 17:49
Postat av: meg

meeeeeeeeeeer!!!!!!!! i dag!!!!!!!!!!!!!

14.08.2012 @ 17:49
Postat av:

Meer!!

Kjempe bra skrevet!!

14.08.2012 @ 18:11
URL: http://h
Postat av: MER!

MER I DAG!!!!

14.08.2012 @ 19:34
Postat av: l0vemiia

meeeeeer!!!! <3 <3 digger historien!! <3 <3 :)

14.08.2012 @ 23:41
URL: http://l0vemiia.blogg.no/
Postat av: hey hey ;)

hallo!!! fortsett vær så snill!!! :D

15.08.2012 @ 11:43
Postat av: Trine Marie

Meeer :)

15.08.2012 @ 14:48

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38314057
hits