01.08.2012 | 22:42 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av KONKURRANSEN!

Ohmigod folkens, jeg har ikke ord akkurat nå. Det er helt utrolig, hva dere får til. Har sittet ogg sett igjennom alle de fine headerne dere har sendt meg sikkert en million ganger nå. Herregud, dere aner ikke hvor vansklig dette har vært, jeg mener. Alle var jo såå fine! Skulle ønske jeg kunne bruke alle, men jeg måtte jo velge en. Så etter mye om og men kom jeg fram til at vinneren av One Direction nøkkelringen eeeerrr!!! *TROMMEVIRVEL* Lene Nilsen.

Lene sin hader var litt annerledes enn de andre, det var morsomt å se hvordan omtrent alle valgte de samme to bildene. Og ja, det var en av dem jeg fallt for. Det var bare noe litt mer spesiellt med den, fargen og hvordan den var satt sammen.

Men dere som ikke vant, tusen tusen takk for at dere brukte tiden deres på dette. Ikke fortvil, for om ikke så lenge kommer Julie til å ha enda en konkurranse og det vil bli flere sjangser!! Lene, Hvis du bare kan sende meg hele navnet ditt, adresse og postadresse på mail så sender jeg premien så fort som mulig :)

 

Her er vinner headeren:

Igjen, tusen takk til alle som deltok. Dere er utrolige!

Så, gjerne sjekk ut bloggen min en gag i blandt. Stikk innom og legg igjen en kommentar, kanskje legg meg til i favoritter? haha I wish, men ya know. Det er alltid kult å ha litt lesere, og nå som jeg nesten akkurat har begynt igjen er det jo ikke så mye av det maturlig nok ;) Bare klikk på linken imellom pilene så kommer dere til den <3 --------> http://abejita.blogg.no/ <--------

 

Tusen takk alle sammen, og ikke fortvil for det bir snart nye konkuranser! <3

 

POSTED BY: HEDDA
Postat av: Tiril

Kjempe fin header! <3

02.08.2012 @ 06:12

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38113228
hits