07.05.2012 | 21:53 | Kategori: Konkurranser

Konkurransse

Heey!'

Jeg syntes det var så utrolig gøy å skriv litt igjen, så jeg tenkte å ha enda en konkurranse hvor en av dere kan vinne en novelle her på bloggen med yndlingsgutten deres :) ta en kikk på den jeg skrev til Malene om dere vil!

For å vinne må du gjøre dette:

 • Gå og lik facebook siden vår (om du har facebook) ----> http://www.facebook.com/#!/pages/OneDirection1bloggno/175810742499041 <----- (den er i mellom pilene)
 • Del dette innlegget på facebook, Twitter, blogg osv.
 • Så det viktigste av alt: Skriv litt om din første oppdagelse av One Direction. Hvorda fant du ut hvem det var? Hvordan ble du en directioner?

Den beste historien vil vinne en Novelle skrevet av meg, her på bloggen med sin yndlingsgutt!

Lykke til alle sammen! Jeg gleder meg masse til å lese om hvordan dere ble directioners <3


//random

 

POSTED BY: HEDDA

 

 


Postat av: Sara

Jeg fikk jo vite det av noen venner men jeg så di også på X factor da di var rundt 16 år gamle men Liam har jo vært på xfactor 2 ganger den ene gangen var han 14 og den andre gangen var han 16.

Jeg synest di var kjempe flinke til å synge og mega kjekke,

Det jeg liker så godt med di var jo at di er jo så flinke til å synge og di er litt annerledes enn andre kjendiser ( PÅ EN BRA MÅTE )

Jeg Blei jo en DIRECTIONER fordi di er jo helt perfekte jo, At di ikke er så diva og di er morsome og di elsker fan'ene sine og er flike til å synge, di er det mest RANDOME GUTER på en bra måte,utrolig snille og mye mer

PS: Elsker bloggen deres

07.05.2012 @ 22:22
Postat av: Stine

Ej såg på den engelske X-factor når dei var der og ej heia på dei heile tida ej va syykt forelska i dei + dei va no kjempe flinke til å synge! Ej stemte faktisk på dei 2 ganga :D Søstra mi også e en directioner og ej satt ofte på rommet mitt på youtube for ej ville ikkje vite at ho skulle vite at ej likte 1D også fant ho det ut og ej slutta å høre på dei i san 1-2 månada så hørte i "What makes you beautiful" da blei ej heil "WOW EJ ELSKA DEI!" ej hørte på sangen om igjenn og om igjenn og så kom gotta be you! f! søren ej va en directioner! Ej pugga alt! abselutt alt om dej! bursdaga, dato da dei blei satt sammen da sangane kom ut, om familien deira og alt! Fy søren ej bare ELSKA DEJ!! <3<3 På skulen no så e det san at folk hata 1D og ej ELSKA dei, så dei plaga mej av og til for at ej lika dei og til og med bestevenninene mine plaga, dei sykla fra mej når ej sa til ej anna vennine nokke om 1D så sykla ho fra meg :( det har skjedd veldig ofte no så :(

Håper ej får noella! <3<3

Min favoritt e Harry, fordi han he syykt fine øyne, hår, og alt! <3 Han e morsom og gjør så masse rart og morsomt og han bryr sej masse om fansa! <3 Men ej Elska alle da! <3

07.05.2012 @ 22:24
Postat av: history2directioners

Min første oppdagelse av 1D var på juleballet når de spilte WMYB, og det morsomme er at med en gang jeg hørte den så visste jeg at det skulle bli min nye favorittsang. Etter den kvelden satt jeg dag inn og dag ut og så på one direction på youtube, jeg så på alle x-factor videoene og alle sangene. Jeg ble ikke directioner før sent i desember når jeg ikke klarte å være på ferie uten å se hva de holdt på med ^^. Etter det bestilte jeg bøkene og albumet dems, og etter det har det bare blitt mer og mer fangirling.

07.05.2012 @ 22:29
URL: http://history2directioners.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer tilbake

Jeg så førte gang Harry på audition til Xfactor, men mer så jeg ikke til ham før nå etter sommer.. Jeg ble helt lost i både dem og musikken, og de får meg til å føle at jeg er verdt noe. De lyser ikke bare opp dagene mine, men også mine fire beste venner sine også, og det er jeg så utrolig glad for. Jeg elsker dem bare så sykt høyt, og om noe hadde skjedd med dem hadde det knust hjertet mitt, men det tror jeg ikke skjer.. For de er 5 sterke unge menn som ikke lar seg knekke. Uten dem og beste vennene mine er jeg ingen. Jeg er så glad i dere alle 9 :D

Ååh! Så høyt jeg ønsker å vinne en tur for å møte verdens største idoler for meg! Jeg har aldri likt noen så høyt... De fleste har hatt en periode med JB og andre, men jeg har ikke hatt noen... Selvfølgelig liker jeg masse forskellig musikk, men ikke på denne måten. Denne gangen er det ekte! Mer enn ekte! Det virker uekte! Bare at det finnes så fantastiske, talentfulle, modige og ikke minst kjekke gutter i verden! <3

- Embla

07.05.2012 @ 22:30
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: sylvia tomlinson

Jeg hadde sett dem i x faktor i youtube og syns dem var veldig flinke. Og jeg likte sangene de sang. Så etter de ble en band og albumet kom ut så lasta jeg den i i tunse uansett om den kosta kr100 så har de vunnet hjerte mitt og jeg syns dem var enda flinkere. Så jeg hadde reist til england i påskeferien og spurte mamma om jeg kunne kjøpe 1D ting og nå er rommet mitt fulgt av 1D ting og VIS jeg noen sinne vinner så kan dere ringe til min telefon nr: 90289909. Og min favoritt gutt er selvsakt louis william tomlinson. Har likt i facebook.

08.05.2012 @ 14:34
Postat av: Mathilde Tomlinson

Louis er min favoritt.

Jeg begynte å like 1D, av en venninne. Jeg hadde ikke lagt stort merke til dem, men synes de var søte. En gang jeg skulle sove hos venninna mi (som er STOR 1D fan) viste hun meg masse intervjuer, video diray'er, "Spin the Harry", "Megamind" osv. Jeg sperret øynene mine aller først på Lou, men så Zayn også Niall, så Liam, og så Harry. De var jo nydelige alle sammen! Det viste seg at samme dag giftet jeg meg med Boo bear!<3 nå, idag er de seriøst livet mitt! Når jeg dusjet hører jeg på de, jeg liker alle fanpagene så jeg får nesten ikke se hva vennene mine gjør siden det er så mye ! Jeg og Lou har faktisk en gutt som heter Kevin<3 1D!

08.05.2012 @ 15:53
Postat av: Terese♥

Det var Julie som blogger her på denne bloggen, hun skulle feire en høytid sammen med meg. (Vi er søskenebarn) Hun sa hun skulle vise meg en skikkelig kul video, og det var WMYB. Først så sa jeg den var kjedelig, men jeg synes den egentlig var ganske fengende. Neste dag da hun hadde dratt, søkte jeg opp sangen og hørte på den HELE dagen. Så oppdaget jeg one Thing, gotta be you, og sånn har det bare fortsatt! Jeg har lasta ned apper til over 300 kroner med 1d, pluss at jeg har kjøpt albumet deres til 100. Uten og få lov... Har delt på bloggen min og twitter :)

08.05.2012 @ 15:57
URL: http://terezzy.blogg.no
Postat av: Hannahye<3

Jeg ble directioner første gang jeg så et innslag fra x-faktor i 2010;) Så måtte jeg finne ut litt mer om de kjekke og talentfulle guttene<3 så begynte jeg å finne blogger og kjøpe diverse saker av de^^ nå er One direction livet mitt<3 og min favoritt er Niall<33 men elsker alle sammen da^^

08.05.2012 @ 17:45
Postat av: One Direction

Først så fikk jeg en plakat i ett blad også visste jeg ikke hvem de var, også spurte jeg andre hvem de var også sa de at det var fem gutter som ikke var gode til å synge. Også hørte jeg på de en gang og jeg synes de var veldig gode, men ble ikke stor fan. Også lenge etter på hørte jeg på de en gang til og da hørte jeg bare mere og mere på de. Og da ble jeg veldig stor fan også lagde jeg en blogg osv. så jeg skjønner ikke hvorfor andre sier de er dårlig!

-Mette♥

08.05.2012 @ 21:44
URL: http://odfan.blogg.no
Postat av: Marte

jeg så en artikkel der det sto noe om dem. jeg syntes de så ut som de var veldig flinke, med musikk. 2-3 dager etter søkte jeg de opp på youtube. og bare falt for dem!! så satt jeg og hørte på musikken dems noen timer. så alle de neste dagene følte jeg en trang til å høre på musikken. jeg så på musikk videone/ eller hørte musikken hver dag.og jeg ble ganske glad av sangene. (for det var en tid jeg var trist) så ble jeg fan, å har vært det siden!

og om det skal være sånn at man blir kjæreste med en i bandet så kan du velge mellom: Niall, Zayn og Harry. ikke at jeg har noe imot Liam og Louis. men de har jo liksom kjærester i virkeligheten :)

08.05.2012 @ 22:46
Postat av: Anita

Jeg fikk høre WMYB,så sjekka jeg ut videon på youtube! å da bare wow de er jo så flinke! Så ble jeg helt hekta på dem jeg så Xfactor adutionen igjen. Å nå er det en STOR del av livet mitt!! Jeg må ha dem heeerr!!! sikkert veldig rar måtte!! Jeg og venina mi på skolen vi ser på dem hver dag! åå jeg sitter å hyler for dem i frimunet hver dag!!

Jeg har crush på alle men jeg vil ha hisorie om Louis!! <3

09.05.2012 @ 07:15

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36500481
hits