03.05.2012 | 19:33 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av konkurransen

Det har virkelig vært vanskelig å finne en vinner til konkurransen jeg holdt. Men jeg bestemte meg for en vinner.

Vinneren forteller at One Direction hjalp henne til å komme i bedre humør og tenke på noe annet da et familiemedlem ble ganske alvorlig syk. Ofte i sånne stunder, når en som står deg nær blir syk, kan man lukke seg helt og være trist og deppa. Jeg syns det var utrolig vakkert at gutta våre klarte å gjøre en trist jente glad! Og som directioner blir jeg jo stolt av å lese historier som dette. Selvfølgelig ble jenta Directioner litt senere!

Jeg må innrømme at jeg er ganske sikker på at noen av historiene til noen av dere var litt diktet opp. Det syns jeg er litt dårlig gjort egentlig, mot meg og mot de som forteller sanne historier. For dette dekselet er ikke sponset, nei her er det jeg som har tømt lommene! Neida jeg kødder, men jo, jeg har brukt egne penger. Så folkens, vær ærlige!

IALLFALL, vinneren av konkurransen skjønner sikkert hvem hun selv er, nemlig.....Christina Rindal! Gratulerer!! Jeg håper du liker dekselet og kommer til å bruke det:-)
Send meg en e-post og forklar hvor jeg skal sende det til. E-posten min er: juni.haugland@ymail.com


Og til dere som så snille har vært med i konkurransen min, det kommer fler sjangser! Vi kommer til å ha konkurranser oftere nå fordi vi er blitt sponset. Tusen takk for at dere var med!!<3Om ikke vinneren (Christina) kontakter meg iløpet av en uke, må jeg kåre ny vinner.


-Juni


Postat av: Hun som skrev om Utøya

hei hei.. diktet opp?

Hmm hvis det var hun jenta du som skrev om Utøya (MEG) bare hadde diktet opp det, så må jeg bare si at det er meget uhøfelig er ikke sikker på om det er meg du mener, men synest uansett det er domt å skrive dette i innlegget... Jeg var på Utøya ja kommentaren min så ræva falsk ut, men det er ikke like lett å forklare ting på en så forferdelig måte.. -HÅPER DERE FORSTÅR!

03.05.2012 @ 22:40
Postat av: Aisha

Gratulerer Christina! :)

04.05.2012 @ 14:21

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36423724
hits