30.04.2012 | 01:40 | Kategori: Konkurranser

KONKURRANSE

(denne konkurransen er ikke sponset.)

Ja! Jeg er så glad i dere, så jeg har tenkt til å holde en konkurranse:-)
Jeg har aldri holdt en konkurranse før, så dette blir spennende!

DU KAN VINNE ET ONE DIRECTION DEKSEL TIL IPHONE4 (s)

(megadårlig bilde, vet)

Konkurranse-regler:

1. Fortell/kommenter hva som fikk deg til å begynne å like One Direction. Hvordan begynte din historie som Directioner? Vær ærlig og skriv ut!:-) HUSK FULT NAVN!

2. Det er ikke lov til å komentere mer enn én gang.

3. Jeg leser gjennom alle komentarene og velger den "historien" jeg likte best. Så kommer jeg til å fortelle hvem som vant. Følg med!

4. Ikke bli veldig skuffet om dere ikke vinner, det skal bli flere sjangser:-)


KONKURRANSEN AVSLUTTES 9.MAI!

Lykke til alle sammen!!!
-Juni

PS. Spørsmål om konkurransen stilles på e-posten min: juni.haugland@ymail.com


Postat av: Silje Horne

Jeg så bare igjennom bilder på Instagram og plutselig så jeg et bilde hvor det var en jeg la veldig merke til, men så så jeg at det var One direction, så jeg tenkte: "åh.. Enda et kjedelig boyband..". Jeg bladde videre nedover, og fikk se enda et bilde av dem. Jeg syntes han ene var helt sinnsykt kjekk! Så jeg bestemte meg for å finne ut hva han het. Jeg fant fort ut at han het Louis Tomlinson. Jeg så på bilder på google også tenkte jeg at jeg ville se hvordan han var i videoer. Så jeg søkte "One direction interview" på YouTube. Etter det ble jeg helt forelsket i alle personlighetene og til slutt syns jeg alle var helt sinnsykt kjekke!! Så stalket jeg bilder og videoer, men trodde at jeg ikke kom til å like musikken. Etter jeg hørte et par sanger, ble jeg hooket, og guttene er det eneste jeg tenker på om dagen. Elsker ALLE sangene og sovner til de hver kveld..

Det var min historie om hvordan jeg ble en (stolt) directioner! (takker utseende til Lou over alt på jord!) haha!

30.04.2012 @ 01:55
Postat av: Rina Sadria

2Mars2012 :)

Jeg satt på pc så på JB blogger,jeg så på noen bilder på google der jeg så noen bilder av 1D, jeg viste hvem de var, jeg likte sangene,så jeg ville se hvem 1D var, jeg satt på pc i flere time og ble helt hekta, jeg lagte en ny twitter for og følge Liam,Niall,Zayn,Harry og Louis, jeg kunne alt om de etter 1uke,de har hjulpet meg så mye(da onkelen til mamma døde hørte jeg more than this og fikk andre tanker i hode mitt, onkelen til tanten min døde også for 1 uke siden, jeg var deppa for det hva mye som hadder sjedd den dagen, jeg miste noen jeg var gla i, jeg mistet venner OSV) men de har fått meg til og tenke andre tanker (posetive), en natt fikk jeg ikke sove (vondt i hele kroppen) jeg tok på en One direction sang som fikk meg til og bli trøt og gløme at jeg hadde det vondt en plass! :) Jeg kan si de har forandret livet mitt :)

21.Mars.2012 ble jeg følgt av ONE DIRECTION det fikk meg til og innse at drømmer kan gå bra :)

Takk for meg:)

30.04.2012 @ 02:58
Postat av: Jannike S.

Begynte med at eg såg musikk videon deires på youtube. Forelsket meg heilt i Zayn Malik. Var heilt zayn hekta heilt til eg fant ut at Niall var den peneste. Så slik startet min Directioner <3

30.04.2012 @ 07:52
Postat av: Maria Olsen

Nå er jeg en full time-directioner men sånn begynte det :

Okei, så jeg hadde hørt WMYB på radio´n mange ganger, men visste aldri hvem som sang. Dum som jeg er, trodde jeg det var et annet amerikansk boyband eller noe lignende. Så en kveld,satt jeg og bestevenninna mi å chatta på facebook, også søkte jeg inn WMYB på youtube og der så jeg videoen ... Så da sa jeg til Karina (bestevenninna mi) at ho MÅTTE søke inn WMYB på youtube med en gang! Etter det har vi sett alle mulige videoer av 1D , kjøpt hettegensere, nøkkelringer, kopper , postere osv , lln! Nå sitter vi hver kveld å ser på videoer som blant annet du legger ut !Vi snakker nesten ikke om noe annet! For å ikke glemme det "mini heart attack" jeg fikk når Danielle svarte meg på Twitter og Niall sa "hi" til meg på Liam´s twitcam :D

Nå håper vi bare dem kommer til Norge! Det hadde vært utrolig kult om at når de kom til Norge kunne alle som møtte opp på flyplassen lagd store plakater av skilpadder,speil,mat,katter og gulrøtter!

håper jeg vinner ♥

30.04.2012 @ 07:54
Postat av: Celina Bogetveit Tellevik

Det skjedde bare egentlig. Jeg var på liggebesøk hos en venninne, som forresten var/er kjempe stor fan fra før av. Så når jeg var der, var det one direction, one direction, one direction. Så da ble jo jeg helt forelsket i guttene.Spessielt Louis. Hehe, men elsker alle da. Men etter det, så har jeg sett på videoer, blogger, bilder av guttene VÆR eneste dag siden det liggebesøket. Å det er nok vertfall to måneder siden. Jeg har hatt veldig lyst på ett deksel, ja faktisk siden det liggebesøket. Vi lagde til og med våre egne på nettet, så vi kanskje kunne bestille. Men om jeg vinner, trenger jeg jo ikke det. Jeg har et stooort ønske om at de kommer til Norge, hadde vert skikkelig gøy! :-DD

30.04.2012 @ 08:08
Postat av: Karina

Jeg hadde hørt wmyb mange ganger på radion og 28. november 2011 skrev venninna mi til meg at jeg måtte se på musikkvideo'n til den sangen, og måtte følge med på 0:48 og 3:26 osv.. Fra den dagen hørte jeg på wmyb hver dag, og begynte å høre på gotta be you, og fikk også med meg at one thing snart skulle komme, så jeg følte med på nedtellingen og gledet meg veldig! Fra da har jeg blit bare mer og mer glad i dem, selvom de ikke kjenner meg.. Jeg vet je ikke har vært directioner lenge, men jeg føler jeg vet like mye om dem! One direction <3 <3 <3

30.04.2012 @ 08:32
Postat av: Thea Kolb

Vel... Det begynte med en dag der jeg å venninnen min gikk hjem fra skolen... Så hørte vi på one direction å hun fortalte mye om dem... Når jeg kom hjem begynte jeg å søke de opp uten å helt tenke over det ^^ å da så jeg på noen videoer å syntes de guttene var fantastiske!! Så jeg ble en directioner <3 å de har satt opp humøret mitt hver gang jeg er trist ;)

30.04.2012 @ 09:14
URL: http://Theakolb.blogg.no
Postat av: Inger Asheim

Jeg må ha gravd meg ned i et hull eller noe, siden jeg hadde aldri hørt WMYB ordentlig, det var en på skolen min som var utrolig fan av de, men jeg tenkte at musikken deres bare var dårlig og autotuned, og gadd derfor aldri høre på de. Men en dag var jeg sjuk fra skola og WMYB spilte på radioen, syns sangen var så bra og teksten var så nydeilg at jeg bare satt og smilte. Så gikk jeg på youtube for å se et 1D intervju og ble bare så hekta, på de nydelige og talentfulle gutta, at jeg brukte hele den dagen på å stalke de, og har vel egentlig fortsatt siden da:) Blir mer og mer glad i de hver dag!

30.04.2012 @ 09:43
Postat av: teodorra

Det begynte nok med at jeg var mye på We<3It, og såg mye bilder av dem der, og syns de var litt fine. Mange på skolen snakket om dem (visste ikke at det var de som var på bildene jeg hadde sett), og sa de var så flinke å synge og at de var så sjarmerende. En dag da jeg ble med bestevennina mi hjem, sa hun at hun haddde en fin sang og vise meg. Da ble jeg så nygsjerrig, og gikk raskt hjem fra skolen for å få høre den sangen. Hun satte den på, men jeg var ikke så veldig begeistret over sangstemmene dere og heller ikke sangen. Bestevennina mi hun var jo helt gal etter dem og sangene deres, så hun hørte den opp og opp igjen. Når jeg hadde hørt den en god del ganger den dagen, begynte jeg og like den veldig godt. Og historien bak hvordan de ble kjent, er jo litt kul da. Både jeg og bestevennina mi er STORESTORE beliebere også.. men disse guttene sjarmerte oss godt de også, og nå er vi begge Directionere! :-)

30.04.2012 @ 09:47
URL: http://teodorra.blogg.no
Postat av: Yvonne Tønnessen

Min historie begynte vel som ei jente som ikke hadde peiling om hvem de var. Hadde hørt WMYB mange ganger, men visste ikke hvem som sang ;)

Stesøsteren min fikk Up All Night til jul, å hun ville ikke høre på dem, hun sa hun ikke likte dem. Jgeg fikk låne cd´en, og etter to sanger var jeg hekta!! Tror jeg hadde cd´en hennes i to måneder før hun begynte å høre på dem. Nå er vi stolte Directioners begge to, og kan ikke vente til 1 april til neste år, da vi skal på konsert med dem i O2-Arena!

Jeg er en STOLT Directioner, og la ingenting komme i veien for det. Masse plakater og jeg følermeg litt som en stalker, men men. STOLT DIRECTIONER!!

30.04.2012 @ 09:59
Postat av: history2directioners

Min historie startet med at jeg hørte WMYB på juleballet og når jeg først hørte den visste jeg at det skulle bli favoritt sangen min, (det er faktisk helt sant)Dagen etter juleballet satt jeg og venninnene mine i en garderobe mens vi hadde balldag og vi hørte på WMYB og elsket den alle sammen. Når jeg kom hjem søkte jeg den opp på youtube og hørte på den resten av dagen og hele neste dag, omtrent en uke etter juleballet begynte jeg å se på videoene fra x-factor og jeg holde på å le meg ihjel!! Etter det har jeg bare likt dem mer og mer, sittet oppe hele natta for dem, kjøpt 3 bøker om dem og skal på fans meet up i oslo. Jeg elsker dem over hele mitt hjerte og vet ikke hva jeg skal gjøre uten 1D. Jeg kan trygt si at juleballet var den beste dagen i mitt liv så langt.

30.04.2012 @ 09:59
URL: http://history2directioners.blogg.no
Postat av: Hedda Haugskott

Grunnen til at jeg ble (stolt) directioner er:

Venninna mi har vært directioner siden litt før jul. Etter jul en gang kom hun på besøk til meg for vi skulle spille gitar sammen, hun ville at vi skulle spille One Thing. Keg hadde ikke hørt den før så vi skrudde den på og jeg ELSKET den! Så begynnte vi å spille den og vi lærte oss bare starten for da begynnte vi å snakke om dem. Hun visste meg bilder og alle var utrolig flinke! Så fikk jeg laget meg Twitter samme dag så jeg fikk followe dem, men så ble vennene mine lei av all spammingen at jeg lagde meg en egen twitter-konto for å spamme der ;)

Ble kanskje litt lang men det var nå sånn deg skjedde ;)) Takker venninna mi for at hun viste meg de!! Hva skulle jeg. Gjort uten 1D i livet??

30.04.2012 @ 10:05
Postat av:

Ops! Mente Bilder og videoer! ;P

30.04.2012 @ 10:07
Postat av: Sofia Spandow

Det hele startet med at jeg var på besøk hos kusinen min hun satt og hørte på noen sanger og jeg hørte soloen til Louis i More then this og jeg ble fullstendig trollbundet. Da jeg hørte refrenget senere også ble jeg rett og slett helt varm inni meg og det var heltt fantastisk! Kusinen min viste meg videodagbøkene X-Factor og jeg ble helt forelsket! Ikke bare i utseende til de fem kjekkasene, men personligheten og stemmen! Senere har jeg koblet opp alt jeg tenker på med dem, og jeg blir rett og slett så glad av å være en Directioner, vi har slik en fantastisk fanbase og det må vi tenke på! Ikke dømme andre etter om de har vært fans lenge eller ikke, ikke gå til personangrep på de som har møtt gutta og vi må behandle Danielle og Eleanor fint, de er to fantastiske jenter!

30.04.2012 @ 10:16
Postat av: Aurora <3

Min Historie :

Det var 29.november klokka 14:20.

Jeg satt og chatta med en italiensk venn da hun plutselig sendte meg en link..

Jeg åpna linken og det var en sang av Rihanna..

(Hun er veldig fan av rihanna)

Da sangen var ferdig kom det en sånn reklame om at one direction hadde nettopp kommet ut med sangen Gotta be you.

jeg åpna sangen og så guttene.. det var da jeg sprakk og begynte å søke opp one direction på youtube nesten hele tiden..

Det gikk ikke lang tid før jeg hadde lært meg sangene utenatt også..

30.04.2012 @ 10:19
Postat av: Katarina

Jeg hørte så mye på NRJ og WMYB ble spilt hele tiden, så da bestemte jeg meg for å søke de opp på spotify og siden har jeg egentlig bare hørt, lest og snakket om de hele tiden:)<3

30.04.2012 @ 10:33
Postat av: Martine Narum

Jeg hørte på WMYB på youtube for lærerene hadde satt den på på skolen og jeg syns den var fin. Så jeg hørte på den, også fikk jeg klikt på en video diary med et uhell, også klarte jeg ikke å slutte og så på videoer av dem i fem timer eller noe. Dagen etterpå kunne jeg alle sangene utenat. Nå hopper hjertet mitt over et slag når jeg hører en av sangene deres et eller annet sted og jeg reagerer bare noen sier et av navnene deres i klasserommet. Søstera mi har blitt lei dem, for jeg sier alltid masse fakta om dem og hun blir mer og mer irritert for hver gang. Men jeg bryr meg ikke for jeg er en stolt Directioner <3

30.04.2012 @ 10:35
Postat av: Thea Emilie hegvik rutledal

det starta først med at jeg hørte på noen sanger på radion og sånt, syns jo de var flinke (men tenkte egentlig ikke så mye på det). Men så gikk det lengre tid og jeg fant mer ut om de ig hørte på flere sanger. de var jo så kjekke og flinke, men hørte ikke så kjempe mye. før for en stund siden de var jo også overalt på weheartit og jeg ble betatt på en måte. men det som gjorde at jeg virkelig hørte på de var at de hjalp\ hjelper meg gjennom en vanskelig tid med sangene og videone dems. det har eller er veldig ofte dager hvor jeg bare vil slutte, menm så hjelper 1d meg og får meg påandre tanker for jeg har det helt jævelig. jeg hører på sangene heletiden og mamma og pappa må jo bli lei, men jeg bryr meg ikke for jeg er en stolt direction<3 :)

30.04.2012 @ 10:56
URL: http://theasin98.blogg.no
Postat av: Gabriella

Det startet med at jeg hørte torn og de andre sangene først og tenkte, nei disse er jo kjempe kule, men jeg husket aldri navnet dems. Etter det kom WMYB og da var jeg hekta derreter ble jeg hekta på one thing og sånn fortsatte det. Jeg var først hekta på sangene før jeg ble virkelig kjent med medlemmene. Det var venninene mine som viste meg den søte lille krøøle fyren, altså Harry styles<3 Og derreter begynte jeg å bli kjent med de andre også, og jeg fikk mye hjelp av denne bloggen. Elsker at dere har egene spalter for alle medlemmene og masse fin fakta, bloggen var kansje en av tingene som hjalp meg å bli en 1D fan. Og etter alt dette ble jeg en one directiion fan<3 1D<3

30.04.2012 @ 11:06
URL: http://tucul4u.blogg.no
Postat av: Mia stjernstroem Jensen

Heia

Det var ev av vennene mine som viste meg di på youtube. Og så begynte vi å se på masse bilde :)). Så ble det til en del av vær dagen min:)

30.04.2012 @ 11:15
Postat av: Victoria Valen Hafsmo

Eg hadde vert på fotball cup så når eg kom hjem gikk eg innpå youtube for og høre på musikk og så kom What Makes You Beautiful ut og eg bare ble hekta og hørte mye på den og det gjør eg enda. Og når One Thing kom ut kunne eg rett og slett bare si eg er simpsonizer og directioner. Eg ble jafall fan når eg såg dem på kvelden er din:D

30.04.2012 @ 11:16
Postat av:

Jeg var ikke en spesielt tilhenger av 1D og syntes ikke noe om dem før jeg dro på seriekamper i volleyball med alle på laget. Vi er ganske få og alle går på samme skole og er veldig gode venner. Derfor hadde alle plass i en bil. En hadde brent en plate som vi kunne høre på. Det var masse forskjellig musikk, men mest fra 1D siden hun er directioner. Når jeg hørte på dem var de faktisk ganske flinke, men jeg ble ikke directioner før jeg kom hjem. Jeg var syk en dag så jeg bestemte meg for å se på videoer av 1D. Jeg falt helt pladask for alle sammen. De er dritkjekke og har verdens beste personlighet! De kan alle synge utrolig fint og har verdens fineste smil og latter! De er helt utrolige på hver sin måte. Niall som elsker mat, Louis som har en kjæledue, Harry som har verdens nydeligste dialekt, Liam som hater skjeer og Zayn som er så morsom! Jeg elsker også hvor retarda og barnslige de kan være, og kjenner meg igjen i det på hva jeg og vennene mine også gjør! Det som er bra med 1D er at de ikke har slike teite, synkroniserte dansetrinn, men jeg skulle ønske Niall og Louis fikk synge mer for de har verdens nydeligste stemmer! Men jeg elsker alle i 1D like mye uansett! ❤

30.04.2012 @ 11:23
Postat av: Mari Holth

Det startet med at jeg var hos Tanta og fetteren min i utlandet og de så på x-factor. Tror det vr semifinalen også kommer one direction. Tanta mi sier dem har blitt til en gruppe og at de er veldig flinke osv. Så når x-factor, er ferdig ser jeg og fetteren min på noen videoer av one direction på nettet. Jeg blir helt forelsket i guttene.

30.04.2012 @ 11:25
Postat av:

Forrige kommentar var fra Sara Sundquist xD

30.04.2012 @ 11:25
Postat av: victoria

før hatet jeg 1D, kun fordi alle de andre venninnene mine gikk rundt og fangirlet hver gang det ble snakk om dem, noe som var sykt irriterende. MEN, så begynte bestevenninna mi å mase på meg, og sa "du må begynne å like one direction". jeg lastet ned noen sanger av dem på iphonen, egentlig bare så hun skulle slutte å mase, men etterhvert ble de sangene favorittsangene mine. og nå den dag idag kan jeg ikke skjønne meg på de menneskene som ikke liker one direction, de er jo så herligee! <3

- vicma@live.no

30.04.2012 @ 11:26
Postat av: Terese<3

Jeg fikk vite om 1D via Julie som blogger her på denne bloggen. Vi er søskenebarn og skulle ferie ett eller annet (husker ikke hva)Hun sa at hun skulle vise meg en skikkelig kul video. Det var 1D med WMYB. Først synes jeg den var kjedelig, men så noen dager etter, så søkte jeg på One Direction og WMYB og satt og hørte på den hele tiden. Jeg var rett og slett hekta! Jeg falt helt pladask for alle guttene! Nå hører jeg på dem hele tiden og leser bloggen deres som en gal for å holde meg oppdatert om hva go-guttene gjør:)

30.04.2012 @ 12:00
URL: http://terezzy.blogg.no
Postat av: Terese<3

Forrige kommentar er skrevet av Terese Vollstad-Giæver :) Glemte meg litt.

30.04.2012 @ 12:02
URL: http://terezzy.blogg.no
Postat av: Maria J

Jeg gikk på drill, der hadde vi alltid WMYB til oppvarming. Jeg syntes den sangen var veldig fin, men jeg viste ikke om hvem som sang. Så da jeg kom hjem, søkte jeg på WMYB på youtube, og da kom 5 kjekke gutter frem og sang, da var live mitt komplet. Jeg lastet ned albume deres. Jeg likte One thing og WMYB best, men etter hvert like jeg alle sange. De har forandret live mitt, og det er jeg takknemlig for det.

30.04.2012 @ 12:07
Postat av: Renate Verdal

Jeg var inne på weheartit og så var det så mange bilder av 1D. Etter hvert søkte jeg på dem på spotify og jeg klarte ikke annet enn å bare elske dem med engang. Alle sangene var så fine og jeg tror jeg kunne mange av sangene etter bare én dag. Jeg er egentlig ikke typen som hører på sånn musikk heller, jeg hører mest på rock, men just gotta love 1D! Livet hadde vært helt annerledes uten dem! Når topp spesial kom ut, kjøpte jeg to blad for å ha alle plakatene. Jeg kan ikke forestille meg livet uten 1D. Directioner now, directioner always!

30.04.2012 @ 12:09
Postat av: Hallima :)

Her er min historie om hvordan jeg begynte å like 1D:

Det var i 2011. Jeg husker ikke helt hvilken måned, men jeg tror det var rundt i november eller desember. Jeg satt på facebook, og chattet med kusina mi som bor i New York. Hun spurte meg om jeg hadde hørt på 1D, og jeg sa nei, og etter det sa hun at du måå høre på dem, og jeg gjorde det. Jeg søkte på youtube: One Direction, og da trykte jeg bare på en sang. Jeg tror jeg søkte på na na na.. Og hørte på den. Jeg likte ikke den så veldig godt, men da jeg hørte på de andre sangene av dem, så begynte jeg å like dem veldiig godt! Jeg drømte også en gang om dem, og det var i jan. Og da begynte jeg seriøst å like dem. Den dagen, hørte jeg på dem, lagra masse bilder av dem på pc-en min, kjøpte blader og hengte opp plakater av dem osv. Jeg ble såå drit forelska i dem, og jeg hører, ser, søker på dem all day, all night! They are my life <3 I loooovee one direction !!

30.04.2012 @ 12:32
Postat av: Katinka

Min historie; Jeg hørte veldig mye snakk om One Direction av vennene til lillesøster, så jeg bestemte meg for å finne ut litt mer om dem :-) Kikka på WMYB på youtube, og husker jeg satt slik;

1. Omg!! Han var kjekk!!

2. Shit han var også dritt kjekk!

3. oh my good, han var og super digg!?

4. herregud... ALLE er digge!!!

5. æææhhhhh

Og siden det var jeg avhengig! Jeg hadde KUN øye for one direction i ukene etterpå og satt på pcen og kikket på de hver dag 24/7! Gutta er en veldig stor del av hverdagen min nå :-) digger de

30.04.2012 @ 13:50
Postat av: Signe-Marie Fossen

Jeg fant ut om One Direction 16.januar i år. Da var livet mitt helt dritt, og jeg hadde egentlig tenkt litt på selvmord. Men da jeg først hørte guttene synge, ble jeg ganske imponert. Jeg søkte opp bilder, og leste fakta om dem, og likte det jeg så og hørte. Etter det har jeg fått det mye bedre, One Direction hjelper meg faktisk i hverdagen. Jeg ble mye mobbet som mindre, og har derfor blitt veldig innestengt og lite sosial. One Direction har fått meg på Twitter, og sosialiteten min øker, og jeg har fått meg flere venner og bedre selvtillit. Tusen takk One Direction, dere har hjulpet en Directioner videre i livet.

30.04.2012 @ 13:52
Postat av: Kristin Ngyuen

Det var 2011. Jeg var innom youtube og søkte på Justin Bieber-Never say never ogsåkom det en reklame ''hør på One Direction -what makes you beutiful'' da jeg hørte på den reklamen syns jeg den var fengende men gadd ikke å trykke på videoen . Noen dagen senere var i bilen hørte på radioen .BAAAAAM!!! What makes you beautiful var spilt på radionen når sangen var ferdig visste jeg at jeglikte den sangen så jegpugget hva sangen het . Da jeg kom hjem løp jeg opp og søkte på sangen på youtube. Da jeg så på videoen og da jeg så Harry siine øyne smeltajeg og det øyeblikke visste jeg atjeg kommer til og bli en fan men jeg visste også at jeg likte mest Harry . Noen timer senere fant jeg denne bloggen og syntes at denne bloggen hadde veldig nyttig info om dem og mange dager etter hadde jeg utviklameg til en One Direction fan!!!:)

30.04.2012 @ 14:11
Postat av: Marie Hatten

Jeg var på twitter i september/oktober 2011 også stod det masse om at One Direction skulle til Sverige og sånn. Jeg er ikke helt sikker, men jeg er ganske sikker på at jeg hadde hørt om dem fra før da, men liksom aldri hørt ordentlig på dem. Jeg var hos bestefaren min i Fredrikstad da jeg hørte dem første gangen, for jeg søkte dem opp på YouTube etter alle de greiene på twitter. Da hørte jeg på What Makes You Beautiful selvfølgelig, den hadde jo nettopp kommet da nesten. Jeg husker helt ærlig ikke reaksjonen min, men jeg likte dem jo tydeligvis da, siden jeg stalka dem sånn seinere. Jeg fant også ut etterhvert at jeg allerede followa noen av dem på twitter og sånn, uten at jeg visste hvem dem var. Min første tweet til dem var (tror det var rett etter jeg hørte WMYB): "Ah, im seriously in love with @onedirection! ur amazing" den 26. september, haha. Også nå liker jeg å huske det, siden jeg hørte om dem første gangen hos morfar, og han døde nå i januar :(

30.04.2012 @ 14:36
Postat av: Jannicke

Jeg husker ikke nøyaktig dagen. Det var en Fredag det vet jeg og Marte var med meg hjem fordi vi skulle til noen venner etterpå på jentekveld. Så satt vi litt på pcen og hørte på musikk. Det var da Marte viste meg One thing og WMYB på youtube. jeg begynte liksom å like musikken. Ukene etter satt jeg å googlet dem, visste verken navn eller noen ting, men de bare smeltet meg hver gang jeg så bilder av dem. Så begynte jeg å se på video dagbøkene, lastet inn hele albumet på spotify og leste blogger om dem. Etter en måned var jeg vel så å si Directioner og meldte meg inn i NORSKE DIRECTIONERS. Jeg fikk helt anfall når jeg så dem på KCA og iCarly og klarte ikke sitte stille når de var på radioen. De har liksom gjort alt så mye bedre, når jeg er nedfor er det bare å sette på en av sangene også er humøret på topp igjen. DIRECTIONER4LIFE <3

30.04.2012 @ 14:38
URL: http://www.lifestyle97.blogg.no
Postat av: Elina Drivenes

Noen av jentene i klassen hadde lenge gått rundt og snakket om dette bandet kalt "One Direction". De var visst utroolig søte og kjekke og hadde fantastisk musikk. Jeg bare overså det egentlig. Det gikk en del uker, og jeg gikk en kveld inn på YouTube og så WMYB for første gang og..... PANG! Jeg ble såå sjarmert, resten av den kvelden satt jeg våken til langt på natt og så tusener av videoer av dem, lagde en helt egen One Direction spilleliste på spotify, lagde twitter bruker for å følge dem osv.. Jeg ble fullstendig obsessed! I dag er veggene mine prydet av dem, og jeg jobber hardt for å få tak i biletter til konsert. Jeg eeelsker guttene våre <3!

30.04.2012 @ 14:55
Postat av: Marthe Haua <3

jeg satt og så på da justin bieber var på x-factor og da så one direction(men jeg vistee ikke hvem de var) så jeg trykket på vidioen, de sang viva la vida. Jeg bled helt solgt. etter søkte jeg på one direction og så kom what makes you beatiful. etter det har jeg bare vert helt forelska. jeg oppdaget de i desember<3

30.04.2012 @ 14:57
Postat av: June Sauro Olsen

Jeg hadde hørt om gutta og sett de i Topp. jeg tenkte først for noen raringer, de gikk med så rare klær og de sa så mye rart.... men den 14. Februar. 2012, på valentines day faktisk, var jeg inne på bloggen til Sophie Elise og ho hadde lagt ut sangen One Thing. jeg hørte på sangen og jeg bare ELSKET den! Jeg gikk på youtube og søkte på One Direction og jeg fikk øye på Video-dagbøkene fra X-faktor, jeg satt i flere timer og kikka på de. Jeg lo, jeg gråt og det var da jeg innså at de faktisk hadde blitt en KJEMPESTOR del av livet mitt og at jeg alltid kom til å elske dem for hvem de var/er og unagsett hva de gjør, jeg ville alltid være der for de! :)<3 Jeg gikk rundt og snakket om de hele tiden så jeg tror vennene mine blei litt sprø men jeg bare måtte vise at jeg ELSKER de! Jeg elsker One Direction mer enn noe annet!<3

30.04.2012 @ 14:59
Postat av: Isabell Sørheller

Jeg husket at jeg gikk inn på spotify brukeren min, for så å sjekke topplisten. Da så jeg selvfølgelig WMYB! Jeg hadde ikke peiling på hvem som sang sangen, eller hvordan den var. Jeg trodde jo egentlig det skulle bli noe sånn techno-lignende, men bestemte meg for å høre på.

Da, med en gang, tenke jeg at dette var sinnsykt bra. Jeg gikk derfor inn på YouTube for å finne ut litt mer. Det jeg egentlig husker aller best, er at jeg satt til klokken 3 på natten og så videoer av de, og det var skole dagen etter! Jeg lagde meg twitter, tumblr og jeg har stalket deg enda mer for hver dag som går. Jeg har så virkelig lyst til å dra på en konsert, bli kjent med de. Vite hvordan de er bak kameraet, men det får jeg vel aldri til. Men, om jeg hadde fått dratt på en konsert, uansett hvilken rad, hadde jeg blitt så uutrolig glad!

30.04.2012 @ 15:03
Postat av: Edda Kapskarmo

Jeg husker faktisk ganske godt den dagen jeg ble "directioner". Jeg hadde hørt WMYB flere ganger før på radioen og på tv og slikt, men jeg har aldri liksom fått øynene opp for disse gutta. Jeg husker jeg så flere bilder av folk som hadde møtt gutteneog jeg tenkte liksom ikke over det. Men en dag jeg satt hjemme, klikket jeg inn på One Thing-musikkvideoen, og DA så jeg først hvor kjekke og flinke disse guttene var! Den dagen var midt i uka, men uansett satt jeg oppe til kanskje rundt 4 på natta bare for å se på forskjellige videoer, twitter, historier osv med dem. Jeg var helt frelst! Og det som også er en sak, er at man må ikke ha likt dem helt siden deres aller første gang på TV liksom, for å være en directioner. Mange tror at jo lenger man har vært fan, jo større er man. Det vil jeg avkrefte med en gang! Fans finnes over alt, uansett om de har vært directioners i 1 uke eller 1 år! Takk for meg <3

30.04.2012 @ 15:35
URL: http://www.n00be.blogg.no
Postat av: Elisabeth Hansson

Jeg var innpå en blogg en dag, da jeg så noen av bildene til onedirectioncutefacts. Jeg synes guttene som var på bildene var sinnsykt kjekke, så jeg dro innom tumblren for å skjekke hvem det var. Jeg fant ut at det var dem som sang WMYB, så jeg gikk inn på YouTube å så på videoen, og behind the scenes. Da det var noen som sa at det så ut som om de hadde vært venner hele livet, måtte jeg begynne å Google dem, og så begynte jeg å se på alle Xfactor videoene, og mesteparten av intervjuene. Jeg satt opp hele den natta å så på videoer, tumblr og alle de faktaene som hadde kommet på onedirectioncutefacts til da (og leser bloggen der ennå). Jeg elsker dem utrolig mye, og de har virkelig forandret livet mitt! <3 :))

30.04.2012 @ 15:43
Postat av: Marte Ingvaldsen

Hei :) Venninna mi var en veldig stor fan av One Direction. Jeg tenkte att de sikkert bare var dårlige og ikke gode i det hele tatt. Men en dag jeg var ganske syk, så tenkte jeg at jeg fikk vel høre på en av sangene. Jeg satte på What makes you beautiful og tenkte att det var bra. Så satte jeg på One Thing. Det var da jeg fikk One Direction infection! Jeg søkte på bilder på google og jeg begynte å gråte da jeg såg bilder av de mens jeg hørte på dems musikk! Fra den dagen har jeg vært en Directioner! Og hver gang jeg hører på de føler jeg en lykke inne i kroppen! :)

30.04.2012 @ 15:49
URL: http://marteig.blogg.no
Postat av: Nora Olsen Haugsvær

Jeg begynnte å like One Direction

1.Fordi alle var veldig fine

2.De er veldig flinke å synge og har mange fine sanger

3.Og jeg liker dem fordi de er en av de få bandene som er veldig populære og klarer å ikke la det gå til hode på dem

30.04.2012 @ 15:58
Postat av: Veronika Akselsen

jeg var egentlig ikke et så stor fan av bandet før one thing kom ut:) jeg hadde jo hørt wmyb mange ganger og jeg likte sangen, men jeg søkte ikke opp bandet på nettet..

one thing slo meg rett i hjertet, jeg kan aldri huske at jeg har likt en sang så godt før! jeg søkte one direction opp på youtube med en gang og satt i flere timer og så på videoene dems:D jeg fikk med en gang en favorittperson i bandet og det var louis tomlinson:) jeg synes han er så utrolig morsom på mange måter og ikke minst kjekk! jeg så på alle videone fra x-factor og ble helt forelsket i bandet:) vet det høres litt teit ut, men de får meg til å smile selv om jeg har en litt tung dag.

jeg ser fortsatt på mange videoer av dem hver dag og er selvfølgelig fast leser av bloggen fler ganger daglig! alle sangene deres får meg til å smile og det er de er så snille med alle fansene sine gjør dem bare enda bedre:)

mitt største ønske er at de skal komme til norge å ha konsert her, det ville vært helt utrolig og vi får bare håpe at det skjer! gleder meg utrolig mye til neste album kommer ut, den blir helt sikker like bra eller bedre:):)

30.04.2012 @ 16:45
Postat av: rebecca

husker jeg satt på skolen, også kom det et bilde av guttene opp. Husker jeg bare tenkte "Shit! de var hotte". Så brukte jeg heele skoledagen på å google dem. Søkte dem opp over alt på nettet, google maps (hahah omg) for å finne ut hvor de bodde osv. Begynte å stå opp kl 3 på natta bare for å se KCA, iCarly eller andre konserter/opptredener de skulle ha. I helgene sov jeg maks 3-4 timer hver natt, ettersom at jeg konstant måtte sjekke twitter/blogger. Hvis det gikk en dag uten at jeg hadde internett fikk jeg panikk og måtte få låne en pc så fort som mulig. Den dag i dag er hele skapdøra mi fylt av WMYB lyricsene, auditionnummerene, daten+klokkeslett 1D ble startet og navnene deres. På veggene mine er det 1D plakater. Jeg kjøper dyre, unødvendige blader kun for å lese en liten spalte, eller noen linjer om verdens beste gutter. Jeg bruker timesvis hver dag på å dagdrømme om hvordan det hadde vært å gått i Eleanor eller Danielle sine sko. Vennene mine klager på at jeg er obsessed. Men, som Louis sier, "our fans is dedicated". Jeg ler når ting som gulrøtter, poteter, skjeer, duer og katter blir nevnt i dagligdagse samtaler. Da tror alle jeg er heeeelt tilbakestående, haha. De forstår meg ikke slik som 1D family gjør. Jeg kan med stolthet kalle meg selv en directioner

30.04.2012 @ 16:58
URL: http://rebeccahjelmervik.blogg.no
Postat av: Mira Wigelius Olsen

Jeg ble stor fan av One direction i høst da jeg hørte WMYB fra rommet til storesøsteren min. Så begynte jeg og vise de til klassen min nå i år (Ville ikke at de skulle høre om de) Nå vet hele skolen om de :-) Min første person som jeg fikk et crush i var Harry Styles men da jeg fannt ut at han bare datet eldre kvinner så nå er det Niall Horan. Nå vet jeg alle fakta om de (Skriver en power point presentsjon) Jeg elsker One direction blogger og leser alle tror jeg :-) Får mye kjeft av foreldrene og søskenene mine for allt minner meg om noen i One direction haha :-D jeg har alle cd platene. Jeg kjøper alle bladene med 1D i. Jeg hører hver dag på 1D så nå hører alle i familien min og på de. Jeg har ikke vært på konsert enno men mammen min har låvet at vist jeg er Directioner til neste år skal jeg få gå på konsert (Noe som jeg tror jeg er ) :-) Nå følger jeg de over allt (Twitter, face, formspring osv)

30.04.2012 @ 17:08
Postat av: Celine marie bekkevold

jo, det begynte med at jeg hadde hørt noen av sangene dems på radion osv. og siden jg likte sangene så utrolig ville jeg jo selvfølgelig finne ut hvem som sang. jeg har et program på iphonen som heter shazam som gjør at jeg bare kan spille inn en sang som kommer på radion også finner den ut hva sangen heter og hvem som synger.

da fant jeg ut at det var one direction som sang. først tenkte jeg at de var utrolig flink til å synge + at det var et ganske kult navn for et boyband. etter det hørte jeg på alle sangene dems og klarer fortsatt ikke finne ut hvilken jeg liker best siden de alle er så bra. nå hører jeg på dem hele tiden og klarer ikke få nok. utrolig fine,vakre stemmer og sjukt fine personligheter, de er ho alle så sykt herlige! og det er bare et pluss at de alle er så kjekke, ville jo likt dem uansett hvordan dem så ut. fant også ut hvordan de ble til, ganske flaks egentlig, men så utrolig sjukt bra! elsker dem og kommer alltid til å være en directioner!

30.04.2012 @ 17:09
Postat av: Mina Kristine Deocariza Aarseth

Heh, det begynte vel med at eg såg WMYB musikk videoen. Og eg begynte og google dei, og sjå på videoer av dei på youtube. Eg fant ut mykje og nye ting om dei. Følgte med på fleire blogger, men no følger eg faktisk bare med på denne bloggen. Men btw: musikken deira er så muntrande og får meg til å bli glad og le igjen! Og då fant ut at eg er deira største fan! Når eg går i butikken og ser eit blad med bilde av dei/en av dei på framsida, kjøpe eg bare det og lesa bare det som står om dei! Got to love them! Dei virka som noken fantastisk kjekke guttar! + dei har utsendet! HERREGUD! dei er jo alle så morsame og personligheta deira virka heilt som ein drøm! Eg må/SKAL på konsert når dei kjemer til Noreg!!!! Bare ELSKA DEI!

30.04.2012 @ 17:39
Postat av: Christina Rindal

Vel, det startet med at pappa fikk høyt blodtrykk og plutselig en dag ble veldig dårlig. Han og mamma dro på legevakten for å skjekke. Det viste seg å være ille så de måtte dra til sykehuset. Jeg dro til søsteren min og var der, og visste ikek helt hav som skjedde. Etter noen dager fant de ut at det var drypp (lite slag i hjernen), men det gikk bedre og han fikk dra hjem. Natten etter han kom hjem hørte jeg mamma rope rundt klokken 1 om natten. Jeg løp ned og da viste det seg at han hadde besvimt og kastet opp blod, men mamma klarte og vekke han. Etter jeg hadde vert nede med pappa en stund, gikk alt bedre, men jeg ville ikke legge meg igjen. Så jeg gikk opp på rommet mitt og lette etter noen blogger, og fant en 1D blogg. Da begynte jeg og lese en fan fic og fikk helt dilla. Etter jeg hadde lest den historien søkte jeg dem opp på youtube og så på "funny moments" videoer. Da likte jeg de bare enda mer, og nå prater jeg om dem hele tiden, stalker dem litt, og er super fan! Bare elsker de gutta! <3

PS; Digger bloggen, er innom flere ganger daglig! ;)

30.04.2012 @ 18:09
Postat av: Gabriella Silshe

Det begynte med at jeg så WMYB snutt på tv, det var lzom reklame for Up all night albumet.

Så søkte jeg dem opp på youtube, og jeg ble rett og slett FORESKLET! De er en av de beste tingene som har hendt meg! Ønsket at jeg var directioner fra starten men hørte ikke om dem før i 2011! Alle i gruppa har en spesiell plass i hjerte mitt og DIGGER DEM!

30.04.2012 @ 18:30
Postat av: Sarah Pham

For meg så startet alt i 2010 da jeg søkte på youtube og gikk gjennom noen stjerner jeg likte og plutselig så dukket dem opp og jeg hørte på at de opptre på x-faxtor, jeg syntes de var helt utrolig så jeg hørte om og om igjen på de se sangene de hadde spilt og igjen kom det flere så jeg hørte på dem også jeg syntes de var helt utrolig, og til slutt er jeg her jeg er nå en Directions og det er jeg stolt av og være. så det var sann jeg ble en Direction

30.04.2012 @ 19:24
Postat av: Sandra Horan <3

Mitt navn er Sandra Sollie, jeg ble directioner ved at: Jeg skulle til å legge meg, så var jeg på besøk hos stesøstra mi, og hun er også directioner, så hun dreiv å prata om One Direction og viste meg bilder o.l så spurte hun plutselig om jeg ville se "A year in a making" den dokumentaren om dem, og det var greit liksom. Også etterhvert syns jeg de var veldig kule og så spesielle. Liksom anderledes enn andre boyband. Så når den var ferdig, ville jeg finne ut litt mer om dette bandet. Så jeg søkte på de på youtube, også kom What makes you beautiful. Og jeg hadde hørt sangen på radioen og syntes den var skikkelig bra, men jeg visste ikke hvem som sang den. Så bestemte jeg meg for å høre på de andre sangene, også ble jeg mer og mere fan egentlig. Så begynte jeg å stalke dem på twitter, facebook og blogger, og jeg hørte på sangene hele tiden, så bare fallt jeg mer og mer for dem! Og nå er jeg stolt directioner!

30.04.2012 @ 19:26
Postat av: Mari Andersen

Min historie starta sånn: Jeg har to bestevenner. Vi er på en måte vår gjeng da. Og så skulle vi ha et overnattingsparty hos henne ene. Hun andre gikk rundt og sang på WMYB. Jeg fikk den selvfølgelig på hjernen, så hun viste meg musikkvideoen. Jeg synes den var utrolig bra, så jeg begynte å se på bilder og videoer fra x-factor og sånn. Og helt tilfeldig, hadde jeg kjøpt Topp, og der var det en 1D plakat. Jeg skrev opp navna på hver av dem, og fikk helt dilla. Helldigvis var det her i Oktober en gang, så jeg kunne ønske meg plata<3 Litt snål historie egentlig :D

30.04.2012 @ 20:32
Postat av: Hannah

Eg begynte å like one direction da de var på X-faktor ,da besteveninna mi viste meg syntes eg de var helt sykt tallentfulle og søte gutter.Det var så trist da de ikke vant,trodde eg skulle miste idolene mine for de fleste som ikke vinner hører du ikke så mye om etter de ikke vinner. Men de gjorde ikke de,de holdt gående og da ble eg så glad,det var en dårleg periode i livet mitt,forldrene mine skilte seg,vi flytta og katten min døde. Men da eg hørte på gutta ble eg glad spesielt de morsomme videoene de legger ut! Eg er mer selvsikker og og har faktisk spart masse penger på sminke som eg har tona ned (haha) Eg har ikke vert på konsert,bok signering eller møtt guttene,men eg er fortsatt fan og er bare glad for at de synger og elsker fansene sine.

Det er det som gjør en directioner ekte!

(og til dere som tror eg lyger,så nei det gjør eg ikke :) )

30.04.2012 @ 21:12
URL: http://hannahbrooke13.blogg.no
Postat av: Malin <3

Venninen min viste meg en video fra dem på x-faktor og jeg tenkte: Å dette liker hun? Men så når WMYB kom ut ble jeg helt sjokka! Dette er jo mye bedre en Justin Bieber! Jeg satt hele den dagen å hørte på sanger fra 1D. Jeg fant fort ut at Niall var min favortitt, men at jeg elsket alle uannsett. Jeg lagde meg twitter bare for å followe dem og når Liam følgte meg tilbake, hylte jeg så høyt at mamma trodde det var noe gale med meg!

Jeg vil alltid elske One direction:)

30.04.2012 @ 23:19
Postat av: Sara

Jeg hadde noen venner som var directioners, men jeg gadd ikke å høre på dem når de snakka om One Direction. En dag bestemte jeg meg for å høre på den berømte "What Makes You Beutiful", med tanken om at jeg sikkert ikke hadde dødd av å høre én sang hvert fall. Da jeg hørte sangen, merket jeg en følelse som kom fra langt inni meg. Noe jeg aldri hadde følt før. Jeg begynte å se på alle X-factor filmer og deres video diarys på youtube. Etter hvert merket jeg at det føltes ut som om jeg virkelig kjente guttene, alle var så jordnære. Jeg innså at jeg for første gang i mitt liv hadde blitt fan av noen. Ikke bare en fan, men en directioner! Nå kan jeg ærlig talt ikke huske hvordan livet mitt var før jeg hørte om One Direction. De har virkelig forbedret livet mitt, på en større måte en jeg tror noen andre kan forstå.

01.05.2012 @ 00:06
Postat av: Josefine Nyheim

Det hele startet et magisk øyeblikk da jeg satt på pc. Jeg hadde vært en stund inne på Youtube å sett på videoer, da jeg plutselig så den. Den var bare der, som sendt fra himmelen. One Direction som sang Torn fra judges houses. Jeg tror jeg så den kanskje 10 ganger, før jeg søkte på One Direction i søkefeltet, og kom over alle x-factor videoene. Fra deres første audition, boot camp, judges houses, og til live sendingene. For ikke å glemme video diaries'ene. Etter å ha sett disse, følte jeg at jeg ble kjent med hver og en av de. Jeg husker jeg så alt det var å finne inne på Youtube av de. Og ble bare mer og mer betatt, og fan av disse guttene. Jeg tror jeg brukte en hel uke, eller to av å sitte inne på rommet mitt og lese, se og høre alt det var om One Direction. Da jeg oppdaget de var det nesten ingen jeg kjente som viste om de. Noe som gjorde det slik at jeg kunne på en måte ha de litt for meg selv, noe jeg syns var litt bra! Jeg lagde meg twitter, bare får å følge disse fantasktiske fem guttene.

Harry, Zayn, Niall, Liam og Louis har bare forandret meg, og egentlig hele livet mitt til noe bedre. Det høres kanskje rart ut å si det, og at folk tror jeg bare er en crazy fan eller noe sånn. Men de har forandret veldig veldig mye i livet mitt. De har lært meg at man må akseptere seg selv for den du er. Å kunne drite seg litt ut iblant. Leve livet, for vi lever bare en gang, ikke bry seg om hva andre syns om deg og så mye annet. Ikke er disse guttene utrolig kjekke, men så talentfulle. De synger som noen guder. Jeg elsker å se videoer fra konsertene deres, for du ser hvor mye de koser seg på scenen. De hopper rundt og virkelig bryr seg om fansen. Husker jeg satt inne å telte minuttene, timene og sekundene til One Thing musikkvideoen skulle komme ut. Satt å oppdaterte youtube hele tiden. Og plutselig var den der. Jeg begynte å gråte av glede. Og musikkvideoen var helt fantastisk. De var så kjekke.. omg! Det samme med icarly episoden, satt oppe, for å se "premieren" på episoden. Det er mye rart jeg har gjort etter jeg ble directioner. Men jeg angrer ikke på noe..haha!

Jeg er bare så takknemlig for å få være en del av denne familien. Og få muligheten til å se hvor store og suksessfulle guttene har blitt på så kort tid. Dette ble kanskje litt langt, men vil bare få ut hvor mye jeg elsker One Direction! En hver Directioner skjønner meg vel?

Håper du/dere likte min historie.

Og håper jeg vinner! Ville ha død får et sååååå fint deksel, og trenger virkelig et nytt! :-)

01.05.2012 @ 04:29
Postat av: Aurora Prytz

Navn : Aurora Prytz, epost : aurora-prytz@hotmail.com

Jeg lover at dette er en helt sann historie!!

Jeg satt faktisk på chatroulette... også møtte jeg Zayn,han sendte meg et bilde og spurte meg hvordan han så ut, og han så jo kjempeflott ut.. Selv om jeg ikke ante hvem de var da... Vi snakket sammen, og han hadde ikke fortalt meg at han var en sanger.. så han bare : don't get ma at me, but I'm a singer..

Jeg bare, ojså kult, Han fortalte at han var i Stockholm osv også.. Og sa at bandet hans het One Diretion. Jeg ante ikke hvem de var, så jeg søkte det opp på youtube, hvor jeg fant WMYB(ikke musikkvideoen, men den tekstvidoen).. Jeg elsket sangen, og sendte den til venninna mi (som i dag også er en directioner<33)

På Torn-sangen hadde de over 2millioner treff, så jeg ble litt starstuck, og tenkte ''wow, kanskje jeg faktisk sitter å snakker med en ekte kjendis''.

Dette var i fjor sommer. Når musikkvideoen til What Makes You Beautiful og jeg ble bare helt hekta på dem!! Rett og slett.. Men det var vel i starten av Februar at jeg virkelig ble helt super-directioner!! Jeg går rundt å tenker på dem hele tiden!!

Jeg har fått kjøpt meg bøkene deres : Forever Young, Dare to Dream, 100% One Direction, og Up all night year edition. Også cd'n da!! Favorittsangene mine er : I wish, Moments, og more than this! Der er så utrolig fine! :D

Kjøper alltid alle magasiner jeg kommer over, hvis det er en plakat eller lignende som et intervju av dem, selv om det kan bli lit dyrt.. for de fleste bladene koster 87 osv.. også er det jo MANGE blader :( Jeg blir bare mer og mer forelsket i e guttene, og follower dem alle på twitter! Helt ærlig så syns jeg det er litt dårlig gjort at fans osv ikke follower alle .. for de kan jo tro at de er mindre verdt? Men nei, de er liike mye vert, for det ville ikke vært One Direction hvis de hadde manglet èn av guttene!!

Personlig så har jeg crush på Liam James Payne, men jeg ville aldri droppa de andre guttene?!

Også leste jeg quote hvor Niall hadde sagt at et en gang var noen fans som ikke ga ham klem, og bare e anre.. wtf?! snakk om directioners liksom.. NOT ¨

haha laaang kommentar denne her ;) Btw: jeg lover at historien er sann !

#1Dfamily

01.05.2012 @ 08:20
Postat av: HarryLover

Jo det var slik at jeg så på XFactor.Da så jeg at de

ble satt i et band og sang veldig fint.Jeg skulle ønsket selv at det var meg.Jeg var i London på den tiden.Jeg var og så på xFactor der.Når jeg kom hjem klarte jeg ikke å få Harry ut av hjernen min :)

Så begynte de å lage sanger og jeg hørte på dem,sånn ble jeg en directioner :)

01.05.2012 @ 11:51
Postat av: Nathalie Saxegård

Det begynte vel egentlig med at noen venninner av meg fortalte meg masse rart om dem, og jeg hadde faktisk aldri da sett hvordan de så ut. Det eneste jeg visste om dem var at det var de som sang ''what makes toy beautiful''. Pluss at jeg var en belieber da, og jeg sa hele tiden at jeg hatet One Direction. Helt til jeg en dag bare søkte opp noen bilder av de på google, og jg bare... ''WOW, de er jo sykt søte da''. Så gikk jeg inn på youtube og hørte på alle sangene dems, og jeg syntes de er helt fantastiske. Jeg blir bare så glad av å høre på sangene dems, og TAKK GUD, for at jeg fant ut om dem, ellers hadde jeg sittet her som en gretten kjerring. Og jeg har også lagd en liten deal med meg selv om at hver dag når jeg kommer hjem fra skolen skal jeg høre på ALLE One Direction sangene. Og når jeg fant ut at Harry, Niallog Zayn hadde fått over 3000000 followers på twitter ble jeg så glad at jeg sang ''Gratulerer med dagen sangen'', ikke vet jeg hvorfor, men jeg ble nok bare glad. Så til slutt vil jeg bare skrive at One Direction lyser opp dagen min bare ved at jeg ser ansiktet eller hører på musikken dems. Jeg errett og slett en directioner til 1000. One direction in my <3 -Nathalie xx

01.05.2012 @ 21:59
Postat av: Tea Kristine Broholm.

Det var etter 22.juli (jeg var der) da jeg egentlig bare satt på pc'en min på rommet. Jeg satte å så på bilder fra x-factor, å da kom jeg plutselig over One direction på et bildet.. da ble jeg små forelsket må jeg si! jeg begynte deretter å søke på 1D på google og twitter, over alt. Jeg ble bare mer og mer glad i dem og når jeg satt å hørte på musikken deres begynte jeg å gråte...

Jeg var egentlig ikke en DIRECTIONER før i desember, jeg vet egentlig ikke hvordan, men jeg tror det var etter at jeg hadde sett på vidioer av de omtrent 12830248+2384xx ganger.. nå kan jeg nesten alt om dem! (-: I'm proud! Follow me on twitter? Teakristine1

02.05.2012 @ 16:45
Postat av: Mari Flaathen <3

Jeg likte egentlig ikke One direction helt fra starten av. Jeg brydde meg liksom ikke så veldig mye, men når bestevennina mi var helt i 100 på dem sa hun at jeg skulle se på noen sanger på youtube. og til slutt ble det bare mer og mer stalking. Nå er jeg like directioner som henne og skal si at vi snakker om dem hver dag!!! Elsker virkelig 1D!!<3 og ikke minst så er de utrolig kjekke!!<3

02.05.2012 @ 18:26
Postat av: Kate Horan

Mamma og pappa hadde skilt seg og jeg satt på rommet å gråt. Jeg snakket med venninen min i mobilen og hun ba meg søke opp WMYB på youtube. Jeg gjorde det og forelsket meg i stemmene til guttene og seffølgelig utseende også. Etter det har jeg vært en stooooor fan! Dem har hjelpet meg med spiseforstyrelsene mine, kjærlighetssorg, tap av venner og venniner, og det at jeg kan bli tatt bort fra familien min pga fraværet mitt på skolen! Dem har hjelpet meg gjennom tunge og tøffe tider, og dem betyr alt!!

02.05.2012 @ 21:36
URL: http://www.katesimensen.blogg.no
Postat av: lisa

min historie:

det begynte med at jeg hørte mange snakke om dem på skolen og jeg bestemte meg for og høre på dem når jeg kom hjem. etter det vart jeg forelsket i stemmene deres, men jeg var ikke helt hekta enda. jeg ble først hekta da jeg og ei venninne satt og snakket om dem. i dag er dem min støtte igjennom alt, og det går ikke en dag utenat jeg sitter og nynner på sangene dems på skolen, på treninger, hjemme og overalt. musikken dems hjelper meg igjennom tykt og tynt, om jeg bare er lei meg eller om jeg tenker på min søster som har angst og er innlagt for og få hjelp, eller om jeg tenker tilbake på da mitt søskenbarn ble født og 15 min senere døde min onkel( det var ikke faren til min kusine) one direction betyr virkelig all for meg og jeg er så glad for at jeg hørte om dem.

02.05.2012 @ 21:47
Postat av: sunniva Hallås Stubseid

Jeg oppdaget de i 2011, jeg sørfet rundt på forskjellige sanger på youtube så kom "What makes you beautiful" opp så hørte jeg den om og om igjen for jeg syntes sangen var utrolig fin og kul musikkvideo og søkte på sangene dems på spotify, hørte flere sanger av dem og flere videoer, og da ble jeg bare helt forelsket i stemmen og dem. Men jeg begynnte ikke å lese blogger, historie og stalke dem på youtube og twitter høre masse på musikken dems før i 2012. Dette er den eneste One Direction bloggen eg leser og jeg elsker den spess Historien<3 Jeg håper jeg kommer til å få se dem på en konsert en gang og at de føller meg på Twitter.

PS: håper eg vinner har aldri vunnet før, elsker bloggen, dere skriver kjempe bra alle sammen<3 :)

Mail: sunniva.stubseid@gmail.com

02.05.2012 @ 22:22
URL: http://sunnivastubseid.blogg.no
Postat av: hannah<3

Jeg oppdaget de i 2010 først da de var med på x-factor :) den første opptredenen som jeg så var vel da de sang Viva la Vida. <3 Bare elsket stemmene deres. Senere i 2011 så ble jo låte WMYB veldig populær og jeg likte den veldig godt, så måtte finne ut mer om de. Og nå er de hele lovet mitt! Elsker dem kjempe mye!! <3 <3

03.05.2012 @ 14:28
Postat av: Aisha Aziz

Det begynte med at veninna mi var veldig stor fan av One direction altså en Directioner og hun ble veldig syk så jeg gikk for å besøke henne. Da jeg var fremme og hadde møtt henne i en liten stund spurte jeg hun om hun trengte noe. Det eneste hun svarte var "Ja,kan du værsåsnill å ta på en One direction sang, jeg vil høre det engang før jeg kanskje blir for syk". Det rørte meg veldig og tårene rant, hun var en så stor directioner og det eneste hun ville før hun kanskje holdt på å dø var å høre på One direction.

Jeg var ikke så kjent og visste ikke så mye om One direction men hadde litt kunnskap fordi veninna mi snakket om dem hele tida. Men det rørte meg så mye at jeg tok på One direction- What makes you beautiful for henne på mobilen. " Hun hadde ikke snakket så mye med meg engang enn det hun gjorde da sangen kom på", det eneste hun sa var så fin stemme det er drømmegutter!

Jeg var veldig lei meg og ville ikke miste vennina mi, jeg ville ikke at hun skulle forlate meg der og da. Jeg kunne si hva som helst der og da for at hun skulle overleve. Derfor kom jeg på å si til henne at hvis hun ble helt frisk skulle jeg bli kjøpe One direction- up all night albummet. Og det ble hun glad for og høre og var enig men sa at det ikke var henne som bestemmte men Gud.

Vi som hadde så mange minner, det gjorde så vondt så jeg kjøpte albumet fra England før hun ble helt frisk, kanskje hun kunne bli frisk etter å ha sett at den var hennes. Men jeg kjøpte 2 av Cdene og ikke en så beholdt den ene selv.

Jeg gikk for å høre på albumet og tida gikk og gikk, det hadde gått flere timer og jeg satt foran tven lenge for å høre på den musikken. De gutta kunne ikke beskrives, de hadde utseende, personlighet, stemmen absolutt alt sammen. Nå visste jeg hvorfor vennen min hvorfor likte akkuratt dem.

Tilslutt begynte jeg å se for mye/ høre for mye på dem og ble ofte kalt for Directioner og One direction elsker,og jeg var stolt av det sammen med vennina mi. Hun ble frisk igjen og jeg fikk nye forbilder!

Dette er hvordan jeg ble en directioner! ;) (Digger bloggen deres, helt fantastisk blogg, driit flink du er ;) Håper jeg kunne vinne har aldri vunnet noe før på så fine blogger som dine) :)

Klem fra Fastleser Aisha ;)

03.05.2012 @ 14:52
Postat av: Karoline Paulsen

En venninne av meg maste veldig på meg om at jeg måtte søke på one direction på YouTube og på Google. Så jeg gikk hjem fra skolen, satte meg foran PC'en og søkte på one direction på YouTube da kom opp what makes you beautiful og jeg klikket på den, så tenkte jeg å herregud, disse gutta her liker jeg! Så jeg søkte på funny moments og nå blir jeg aldri lei av dem! I'm the worlds biggest directioner!!!!!!!

22.05.2012 @ 22:41
URL: http://kp1d.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/36362121
hits