08.03.2012 | 21:43 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 45

Heeey! Denne delen ble desverre litt kort, men jeg har mindre tid en ellers nå. Derfor har jeg bestemt meg for å slutte historien min nå, så dette her er nest siste del :( Det er sykt trist å tenke på hvor lenge jeg faktisk har skrevet på denne historien, og på alle de søte og oppmuntrende kommentarene dere gir meg. Dere er virkelig utrolige. Jeg kjenner igjen mange av navnene deres, og det er utrolig koselig å vite at folk setter pris på det jeg skriver. Men, den måtte jo slutte en gang.


Visste du hvem det var? Herregud, hvem kunne det være. Harry rynket pannen, og så skeptisk på deg. «Vil du virkelig vite det?» Du så på han som om han var en idiot. «Seriøst?» Stønnet du, og han flirte. «Hannah.» Sa han plutselig, og du skvatt til. Hvordan i huleste visste han hvem Hannah var? Hannah var en venninne av deg og Sophie fra skolen, men du hadde ikke snakket med henne på lenge. «Hvordan visste du at jeg kjente henne?» Harry gliste. «Døh, facebook og twitter er ikke så langt unna hverandre altså. Jeg så jo at du var en felles venn.» Han ga deg et fårete smil og du face palmet deg selv. «Serr, jeg visste ikke at hun hadde vært her på konsert en gang.» Sa du. Hun kunne i det minste ha sakt fra til deg at hun var her, hun visste jo det. «Hva gjør vi nå da? Hvordan skal vi fortelle det til Zayn?» Du så trist på Harry, som sluttet å smile og fikk et alvorlig blikk. «Det er det som er problemet, vi kan ikke si det til han.» «Hva!? Vi må jo det.» Nesten ropte du. «Slapp av.» Hvisket Harry og så seg litt rundt i rommet. «Greit da, men det blir din jobb.» Du tok en stor slurk av frappen, mens du prøvde å finne ut en måte å fortelle det til Zayn på. Stakkars, han kom jo til å bli helt knust. «Greit, jeg forteller han det i kveld.» Harry sendte deg et takknemlig smil. «Det er jenta mi det.» Sa han, og reiste seg fra stolen sin. «Skal vi gå tilbake til hotellet?» Du nikket og reiste deg, før du drakk opp det som var igjen i koppen og kastet den. Harry grep hånden din, og dere vandret ut på gaten.

 

 

Dere hadde sittet oppe på rommet til guttene hele kvelden, og bare sett film og slappet av. Det hadde vært en slitsom uke. Du sukket fornøyd, mens du la deg godt til rette i de trygge armene til Harry. Tenk så mye som hadde skjedd på så kort tid. Men det var ingenting du angret på, tvert imot. Du kunne egentlig ikke vært mer lykkelig. «Går det bra jenta mi?» Hvisket Harry, og kysset deg lett på pannen. «Mhm.» Sa du, og nikket. Du kikket bort på Louis og Sophie, som lå og småsnakket i den andre enden av sengen. De var så søte. Du smilte og lente hodet enda nærmere Harry. Han bøyde seg ned og plantet et varmt kyss på leppene dine. En varme spredte seg i hele kroppen din, og du kunne kjenne sommerfuglene i magen som kom hver gang han kysset deg. «Hvordan gikk det med Zayn?» Hvisket han, og du tok en rask titt på Zayn. Han så litt trist ut, men han hadde da tatt det bra. «Det går fint, han tok det bra. Han kunne jo ikke forvente at hun var singel heller.» Harry lo, og du måtte le litt selv. «Jeg elsker deg.» Sa Harry plutselig, og du så drømmende på han. «Virkelig?» Han kysset deg igjen, og du fikk den samme gode følelsen. «Ja.» Du smilte. «Jeg elsker deg også.»

 


Hva syns dere om at det er nest siste del?

Gleder dere dere til å se hva som skjer i den siste?

 

POSTED BY: Hedda


Postat av: anniken 。◕‿‿◕。 <33

jaaaaa meeer

08.03.2012 @ 22:03
URL: http://loveourelife.blogg.no
Postat av: Ally ♥

Mer!

08.03.2012 @ 22:03
Postat av:

neii, så synd! denne historien er kjempe bra! hadde håpet du skulle fortsette på den opp til hundrevis av deler! Håper du lager en ny en senere da, gjerne med harry som kjæresten til "diit navn"

08.03.2012 @ 22:05
Postat av: Embla Akselberg

neej.. Du må ikke slutte!Den er så bra :'(

Men den var veldig bra <3 MER <33 Love it

08.03.2012 @ 22:09
URL: http://eakselberg.blogg.no
Postat av: rebecca

ikke slutt, vær så snill!! VELDIG bra historie, og jeg og alle andre vil at du skal fortsette!! du trenger jo ikke blogge hele tiden, men noen ganger?! plis, ikke slutt! bedre å ta et par deler i uka isteden for å slutte vel..

08.03.2012 @ 22:27
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER :D

08.03.2012 @ 22:36
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER :D

08.03.2012 @ 22:36
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Elisabeth

Neei ikke slutt :'( elsker historien din! <3

Det er nesten sånn at jeg ikke vil ha siste del fordi da er den liksom slutt.. :p men uansett, lurer virkelig på hva som skjer i den siste delen, så, Meer <3

08.03.2012 @ 22:50
Postat av:

Det var domt at det vart slutt på denne historien fordi den var virkelig bra !!! Hoper at den siste delen er exstra lang!Og hoper ikke at du slutter å skriver historier!! <3 :O :D

08.03.2012 @ 23:30
Postat av:

Ikke slutt!!

09.03.2012 @ 07:35
Postat av: Maja

meree!

09.03.2012 @ 15:30
Postat av: Maria

Noooo du må ikke slutte!! :(

Jeg har lest historien din helt fra begynnelsen å har likt den hele tiden!! :)

Elsker historien din!!! :D

09.03.2012 @ 19:57

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35320758
hits