05.03.2012 | 21:18 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 43

Heey! Beklager så mye at det kommer så lite deler fra min kant nå for tiden, men jeg har den samme gamle unnskyldningen fortsatt. Den lille tiden jeg har av fritid bruker jeg på å blogge vanlig, altså nyheter og sånt om guttene. Det er jo ganske viktig det og, sant? Men jeg prøver å skrive så ofte jeg kan, og håper at det blir mer tid snart. Nå kommer i alle fall Del 43, så Enjoy! :D

 

Dere ble stående å studere hverandre en stund, før Sophie plutselig begynte å smile. «Du, vi har jo samme størrelse sant?» Du nikket. «Hva om vi spleiser på en, også kan vi bytte på å bruke den!» Du facepalmet deg selv, og lo. «Smart idè, at vi ikke tenkte på det før.» Dere lo litt, og begynte å gå mot prøverommene da en velkjent stemme snakket til dere. «*Ditt Navn*? Sophie, er det dere?» Du snudde deg og stirret rett inn i øynene på selveste..
 

«Ohmigod!» Du holdt deg for munnen og kvalte et lite hyl. Sophie så på deg med store øyne, og du måtte tvinge deg selv til ikke å hoppe i taket. «Ehm, ja. Hvordan vet du hvem vi er?» Du fortsatte å stirre målløst på henne, og det bredte seg et stort smil om leppene hennes. «Så klart vet jeg hvem dere er! Jeg har da sett bilder av dere og guttene i flere magasiner.» Du nikket stille, og prøvde å samle tankene. Her sto du og snakket med Cher Lloyd! En av de kuleste personene i hele verden, og hun visste hvem du var. Du hadde alltid sett opp til Cher, hun var så original og brydde seg ikke om hva folk syntes om henne. Det var fra hennes antrekk du hadde tatt inspirasjon til mange av dine egne antrekk, og ellers alt ved musikken hennes var bare rått.
«Hva gjør du her?» Spurte du, og Sophie så dumt på deg. Herregud, hvorfor spurte du om det? Nå måtte hun tro at du var helt dum, selvfølgelig var hun på shopping. Du rødmet litt, men Cher bare smilte. «Jeg var ute med kjæresten min, men han måtte et annet sted så jeg tenkte å shoppe litt før jeg dro hjem.» Du smilte fra øre til øre, dette var så kult. «*Ditt Navn* er så stor fan av deg!» Glapp det ut av Sophie, og du stirret strengt på henne. Hvorfor måtte hun si det? Sophie trakk på skuldrene og nikket mot Cher. «Virkelig? Jeg syns det er så rart å tenke på at jeg, dere vet. Er kjent.» Du nikket igjen, du visste hvordan den følelsen var. Det var rart å bli kjent igjen på gaten, noe dere hadde blitt oftere og oftere. «Så jeg hører du liker å synge? Eller, jeg så faktisk en video på YouTube.» Hun smilte enda bredere, og du måpte enda dypere. «Kanskje vi kunne finne på noe en dag? Bare oss jentene, hadde vært så kult å lage en låt sammen eller noe sånt.» Du stirret på Cher, så på Sophie og så på Cher igjen. Var hun seriøs nå? Ville hun lage en sang med dere, dette var for godt til å være sant. «Så klart, det hadde vært kjempe kult!» Sa du ivrig, og smilte fornøyd. «Så bra! Her er nummeret mitt, så snakkes vi senere i uka?» Du tok imot lappen med nummeret på, og stirret vanntro på det. «Det gjør vi.» «Ha det da jenter, hyggelig å møte dere.» Cher vinket før hun gikk rolig ut av butikken. Øyeblikket etter at hun hadde lukket døren bak seg begynte du å hyle. «Herregud, kan du fatte hva som nettopp skjedde?» Hylte du, og Sophie himlet med øynene. Hun hadde aldri vært like begeistret for Cher som deg. «Ta det rolig da, det blir sikkert gøy.» Du so henne løst i skulderen. «Gøy? Det kommer til å bli rått.» Hun lo litt, og du fortsatte å hoppe rundt. «Skal vi gå og kjøpe kjolen eller?» Sophie viftet med den nydelige lille blå kjolen foran øynene dine, og du prøvde å samle tankene mens dere gikk mot kassen for å betale.

 

Harrys synspunkt:

 

Jeg satt og stirret i veggen mens jeg knuget mobilen i hånden. Det hadde tatt lang tid å fordøye alt som hadde skjedd i går, og nå ville jeg bare snakke med *Ditt Navn*. Jeg gledet meg sånn til hun kom hjem, og vi kunne sette oss ned og snakke ut. Det var en av de tingene jeg likte så godt ved henne. At vi kunne snakke så åpent om alt mulig. Jeg slapp meg ned på senga og lot mobilen falle ut av hånden. Jeg lukket øynene og lot tankene virre rundt.

 

Plutselig begynte mobilen å ringe, og jeg slo brått øynene opp igjen. Jeg kunne kjenne smilet om munnen med en gang jeg så navnet hennes lyse på displayet, og jeg trykket svar med en gang. «Heey, hvordan går det?» Sa hun, og jeg måtte smile enda mer av den søte stemmen hennes. Hun virket så glad, og det gjorde meg i bedre humør også. «Bra, sitter på hotellet. De andre et på Starbucks.» Det ble stille en stund, og jeg kunne nesten høre at hun rynket pannen i den andre enden. «Går det bra med deg? Hvorfor er du ikke med de andre.» Pusten hennes hadde blitt helt rolig, og jeg skjønte at hun hadde stoppet helt opp. Jeg kunne høre Sophie hviske noe, men ikke hva. «Nei da, jeg har det fint. Er bare så mye å fordøye fra i går så jeg trengte litt tid for meg selv.» Pusten hennes gikk fortere igjen, så hun hadde tydeligvis begynt å gå. «Skjønner. Vil du jeg skal komme opp?» Jeg måtte smile enda mer, hun var så søt. «Det går fint, men kanskje vi kunne stikke en tur på Starbucks senere i dag. Bare oss to?» Du holdt pusten ett sekund, mens du ventet på svar. «Klart det! Noe spesielt du vil snakke om?» Jeg beit meg litt i leppa, mens jeg tenkte meg om. Skulle jeg fortelle henne det nå? Nei, jeg ventet til senere. «Kanskje det, men mest vil jeg bare være sammen med deg. Jeg har savnet deg sånn i dag.» Hun fniste litt. «Jeg har savnet deg og, selv om vi bare har vært borte noen timer da.» «Det er nok for meg.» Svarte jeg, og jeg kunne høre hvordan ansiktsuttrykket hennes formet seg til et eneste smil. «Vi er tilbake på hotellet snart, så vi kan dra ut da. Ok?» Jeg la meg ned i sengen igjen, og lukket øynene. «Ok. Vi ses snuppelura mi!» «Hade, søta!» Svarte hun, før hun la på. Jeg ble liggende en stund å høre på pipetonen, før jeg slo av mobilen og la den på nattbordet. I dag skulle jeg fortelle henne det..

 


 Sorry litt lite bilder, men bildeopplastningen sluttet å virke :(

 

Hva tror dere det er Harry vil snakke med deg om?

 

Vil dere ha mer? Lemme know :D

 

POSTED BY: Hedda

 


Postat av: Embla

ah! du er så flink!

elsker historia! :DDD MER

05.03.2012 @ 21:24
URL: http://easkelberg.blogg.no
Postat av: Shanin

Mer mer mer, klarer ikke vente nå, må ha meeer!!

05.03.2012 @ 21:26
Postat av: Mariann

Meeer! er så glad for at du skriver mer! :D

05.03.2012 @ 21:32
Postat av: meeer<3

ny, nå vær så snill! <3 klarer ikke holde meg!! <3

05.03.2012 @ 21:34
Postat av: Mariaaaa!

så utrolig bra! værsåsnill, fortsett å skriv! <3

05.03.2012 @ 21:36
Postat av: EmilieHolmsen

Mere!!! du er utrolig flink til å skrive :D

05.03.2012 @ 21:40
URL: http://kteh.blogg.no
Postat av: Renate c:

Meer :D

05.03.2012 @ 21:41
Postat av: Miriam

Skriv om sex å sånt !! Gleder meg til mere deler

05.03.2012 @ 21:43
Postat av:

meeer!

05.03.2012 @ 21:53
Postat av:

mer! :DDD

05.03.2012 @ 22:11
Postat av:

Meeer!

05.03.2012 @ 22:25
Postat av: Elisabeth

Meer!! Avhengig av historien din! <3

05.03.2012 @ 22:31
Postat av:

mere!! Det må ikke gå så lenge mellom hver gang! jeg glømmer hva teksten handler om :)

05.03.2012 @ 22:35
Postat av: One Direction - Kommenterer Alltid Tilbake

MER! Enig med hun over, må ikke gå så lenge mellom hver, men jeg er veldig takknemmelig for at du skriver denne historien :D <3 Du eier

06.03.2012 @ 00:03
URL: http://direction1story.blogg.no
Postat av: Karin

Dette er jo ikke noe Harry historie, det handler mer om "DN" og sophie, det er ikke noe gøy. Når skal det skje noe mellom Harry og "DN", noe bra. De ser hverandre litt her og der bare jo...+ kan du ta mellomrom når du skriver, det du har skrevet er veldig tunkt og lese. Eller så er det bra, meeer!!

06.03.2012 @ 03:13
Postat av: Maja

meer

06.03.2012 @ 08:09
Postat av:

MEEEER!

06.03.2012 @ 20:26
Postat av: Synne

OMG!! Drit bra!

Første gang innom bloggen og kommer nok innom flere ganger!

Elsker Harry<3 Så veldig morsomt å lese denne historien :3

09.03.2012 @ 13:32
URL: http://wishuthebest.blogg.no

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35253837
hits