26.02.2012 | 20:08 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 41

Heeey! Tusen, tuden takk for alle de søte kommentarene dere gir meg. Setter så stor pris på det at dere aner ikke. Dere er virkelig verdens beste lesere! Derfor bestemte jeg meg for å skrive enda en del til dere i dag :) Kanskje ike den mest spennende men...Håper dere liker den! <3

Du sendte meldingen, før du puttet mobilen tilbake i veska og snudde deg mot Zayn. «Hva var det du ville snakke med meg om?»..


 

Zayn så nervøst på deg, og bet seg litt i underleppen. «Altså, lover du og ikke le av meg?» Av en eller annen grunn begynte du å slappe litt av med en gang han sa det, kanskje det ikke var så farlig. Du smilte stort, og Zayn så enda mer nervøs ut. «Jeg lover.» Han trakk pusten før ordene rant ut som en foss. «Jegmøtteenjenteogjegersuperforelsketmenjegvetikkehvemhuner.» Du begynte å le, ikke fordi det han sa var morsomt. Men fordi du ikke skjønte bæret av hva han hadde sakt.«Du lovet ikke å le» Sa Zayn og så irritert på deg. «Sorry, men jeg skjønte ikke hva du sa. Kan du si det igjen, litt saktere?» Han stønnet før han sa det igjen. «Jeg møtte en jente, og jeg ble superforelska. Men jeg vet ikke hvem hun er!» Han sukket litt, og du la en trøstende arm rundt han. «Slapp av Zayn, vi skal nok finne henne. Når vi har kommet tilbake til hotellet skal jeg hjelpe deg, og vi skal ikke gi oss før vi finner henne. Deal?» Zayn nikket, og smilte. «Deal.» Dere ble sittende en stund, før Zayn hoppet ned fra vasken og du gjorde det samme. «På tide å gå tilbake.» Han viste vei ut, og du rettet litt på kjolen før dere åpnet døren og musikken strømmet ut.

 

Zayns synspunkt:

 

Det føltes godt å ha *Ditt Navn*, hun var som en slags søster for meg. Alltid når det hadde skjedd noe, eller jeg trengte hjelp var hun der for meg. Og jeg for henne. Jeg smilte og fulgte etter henne inn i folkemengden. «Jeg må prøve å finne Harry!» Skrek *Ditt Navn*, og jeg nikket. Vi banet oss vei igjennom de dansende gjestene til vi kom midt ute på dansegulvet. «Der er han!» Sa jeg, og pekte mot Harry, Niall, Liam, Louis og Danilelle som sto og danset. Hun lo, og vi skyndte oss bort til dem. Jeg håpet at *Ditt Navn* hadde rett. At vi skulle finne henne. Jeg hadde møtt henne på en konsert for noen uker siden, og etter det hadde jeg ikke klart å slutte å tenke på henne. Virkelig bra jeg hadde *Ditt Navn* nå.

 

Back to You:

 

Dere fikk banet dere vei fram til de andre, og du kastet deg i armene til Harry. «Heey!» Sa han, og svingte deg rundt. «Hvor har dere vært?» Han nikket mot Zayn, som sto litt for seg selv og så ut som han tenkte på noe veldig viktig. Du smilte stort mens du lente deg nærmere Harry. «Zayn har litt dameproblemer, trengte litt hjelp.» Harry nikket forståelsesfullt, før han blunket til deg. «Skjønner.»

Dere danset en stund, før Harry trakk deg med bort fra dansegulvet. «Vil du ha?»Han skjenket litt drikke fra en stor bolle over i et glass, før han rakte det til deg. «Takk.» Du tok en slurk av det rosa vannet, og rynket på nesen. Herregud så søtt! «Hvor ble det av Sophie?» Spurte Harry, og tok en slurk av sitt eget glass. «Hun, måtte hjem.» Sa du raskt. Det var nok best å la henne fortelle det selv, om hun hadde lyst. «Ble litt sliten.» Harry satte fra seg glasset og grep hånden din. «Skjønner. Kanskje på tide at vi drar hjem også?» Du nikket, og kysset han for på munnen før dere gikk tilbake til de andre. «Vi drar hjemover nå, blir dere med?» Louis stoppet brått, og så skremt på deg. «Ohmigod, hvor er Sophie?!» Du lo litt av den plutselige bevegelsen hans. «Hun dro hjem.» Louis så ut som han skulle begynne å gråte, før han dro med seg både deg og Harry. «Jeg blir med hjem, med en gang, Fatter dere hvor slem jeg er? Jeg har ikke en gang ringt henne!» Harry smilte til deg og himlet med øynene, mens dere ble dratt ut på gaten. «Taxi!» Ropte Louis og veivet med armene. «Det er et nødstilfelle!!» En taxi stoppet foran dere, og dere skyndte dere inn. Det ble godt å få snakket litt ordentlig med alle sammen i morgen, spesielt Sophie og Nathalie. Men nå ville du bare sove..


 

Vil dere ha mer??

om dere er flinke til å kommentere skal jeg skrive ASAP ;) Forhåpentlig vis i morgen, men er ikke helt sikkert.

 

POSTED BY: Hedda


Postat av: EmilieHolmsen

Fortsett sånn :) Digger hvor bra du skriver ;)

26.02.2012 @ 20:20
URL: http://kteh.blogg.no
Postat av: One Direction

EmilieHolmsen: Awww, tusen takk! Setter så sykt stor pris på at du sier det! :) <3

26.02.2012 @ 20:22
URL: http://onedirection1.blogg.no/
Postat av: Mariann

mer, mer, mer!! er så sykt glad du har begynt igjen! den er så sykt bra :D

26.02.2012 @ 20:27
Postat av: sofie

Gjør ikke noe å lese mere, er syyykt glad i historiene <3

26.02.2012 @ 20:53
Postat av: Renate c:

meeer :D

26.02.2012 @ 20:56
Postat av: Elisabeth

Meeer <3

26.02.2012 @ 21:01
Postat av: <3<3

mer<3

26.02.2012 @ 21:13
Postat av:

meer :))

26.02.2012 @ 21:27
Postat av:

mer mer mer mer!! elsker historien ;D Tenker faktisk på den hver dag!! ;PP

26.02.2012 @ 21:37
Postat av: hannah

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMER

26.02.2012 @ 22:00
URL: http://hannahlk.blogg.no
Postat av: Maja

Åå, dritbra! MEREE

27.02.2012 @ 07:47
Postat av:

du må poste mere!! ;DD

27.02.2012 @ 17:05
Postat av:

JAA, mer!

27.02.2012 @ 17:11
Postat av: Lene

Mer!!!!!!! Du skriver kjempebra :))

27.02.2012 @ 19:27
Postat av: ...

MER MER MER....

28.02.2012 @ 19:15

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35062027
hits