26.02.2012 | 18:14 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 40

Heeey folkens! Sorry for lite oppdateringer på historien, men jeg har så lite tid. Prøver å få skrevet så ofte som mulig, og skal prøve å bli litt flinkere til å oppdatere :)

«Søsteren min døde!» Hørte du Sophie rope etter deg idet du begynte å gå, og du stanset brått i det du hørte henne falle i bakken..


«Sophie!» Skrek du mens du styrtet ut i gangen. Du kastet deg på knærne foran henne, mens du dro henne opp på fanget ditt. Kroppen hennes ristet, og du prøvde å roe henne ned. «Hva mener du? Du har da ingen søster.» Hvisket du beroligende mens du strøk henne rolig over ryggen. Sophie så på deg med et slørete blikk, mens hun prøvde å holde gråten inne. «Du husker jeg fortalte at mamma var gravid?» Hulket hun, og du kunne kjenne gråten presse på bak øyelokkene med en gang hun sa det. Sophie hadde alltid vært enebarn, og hun hadde blitt så glad da moren ble gravid. «Det var en jente, men hun døde rett før fødselen.» Du reiste deg forsiktig opp, før du dro Sophie opp fra gulvet og hjalp henne inn på dame toalettet.

 

Harrys synspunkt:

 Hvor ble det av *Ditt navn*? Hun og Nathalie hadde gått ut for å stelle seg etter å ha skværet opp, men så kom bare Nathalie tilbake. Jeg kikket nervøst bort på de andre som sto og danset sammen med noen randome fans. «Skjer a?» Louis dultet meg i skulderen, mens han så spørrende på meg. «Jeg vet ikke, *Ditt Navn* kom jo aldri tilbake. Kanskje jeg bør gå og se etter henne?» Louis tenkte seg om før han svarte. «Hun er mest sannsynlig sammen med Sophie, hun er heller ikke her.» Han så seg rundt i rommet for å være helt sikker, før han trakk på skuldrene. «Sikkert noe jente greier.» Jeg sukket. Kanskje Louis hadde rett, at det var best å la henne være alene. Men jeg ville jo vite om det hadde skjedd noe, hvordan hun hadde det. Jeg så meg rundt i rommet, på alle menneskene som danset tett på dansegulvet eller sto og pratet høylytt med hverandre.Alle så lykkelige ut, alle bortsett fra meg. Jeg måtte smile litt av Niall som gjorde noen fiffige moves på dansegulvet, men av en eller annen grunn fikk jeg ikke lyst til å joine. Det var så rart. Vanligvis elsket jeg å feste, men nå som *Ditt Navn* ikke var her virket det ikke så fristende lenger. «Går det bar eller?» Nå hadde Liam kommet bort, og både han og Danielle så bekymret på meg. «Joda, jeg er bare så bekymret for *Ditt Navn*. Hun har ennå ikke kommet tilbake.» Liam smilte og klappet meg lett på skulderen. «Slapp av, hun kommer snart tilbake. Hun er sikkert bare sammen Sophie og snakker ut om Nathalie, de har jo hatet hverandre lenge slik jeg så det.» Jeg prøvde meg på et lite smil. Kanskje de hadde rett, hun kom sikkert snart tilbake. Jeg var bare så redd for å miste henne. Jeg hadde aldri møtt noen som *Ditt Navn* før, og tanken på å leve uten henne var uutholdelig. «Kom, så stikker vi bort til Niall og Louis.» Liam pekte mot de to guttene som rocket løs på dansegulvet, og Harry fulgte etter. «Vet du hvor Zayn er?» Spurte Liam plutselig, og jeg oppdaget at jeg ikke hadde sett han på en stund. Etter vi hadde snakket med de tre jentene, og festen hadde startet hadde han forsvunnet. Jaja, han kommer sikkert snart tilbake.

 

Back to you:

 Sophie lente seg mot vasken før hun blåste vekk håret fra øynene, og så trist inn i sitt eget speilbilde. «Her.» Du rakte henne litt papir, og hun snøt nesen. «Takk.» Sa hun grøtet, før hun fylte vasken. Hun fylte hendene med kaldt vann og vasket ansiktet flere ganger før hun tørket det bort. «Sorry, det var ikke meningen å bli så sur i stad. Men alt skjedde på en gang.» Hun prøvde seg på et lite smil, og du smilte tilbake. «Jeg skjønner deg godt, det er ingenting å unnskylde for.» Dere sto tause en stund før det banket på døren. Sophie så rart på deg, og du trakk på skuldrene. Hvem banket på for å gå på do, det var da ikke særlig normalt? «Eh, kom inn?» Sa du, og døren åpnet seg forsiktig. Et velkjent ansikt kikket forskrekket inn, før han kom helt inn i rommet. «Så det er sånn det ser ut på jentedoen. Har alltid lurt på det.» Zayn flirte litt, før blikket hans ble alvorlig igjen. «Hva gjør du her? Er ikke du på festen.» Zayn skar en grimase, før han satte seg på vasken. «Joa, men jeg lurte på hvor dere var. Dere kom jo aldri.» Du måtte smile. Selv etter alt som hadde skjedd passet han fortsatt på deg, nesten som en storebror.

«Jeg tror jeg drar tilbake til hotellet.» Sa Sophie og beveget seg mot døren. «Skal jeg bli med deg?» Sa du kjapt, og hun stanset litt. «Nei, nei. Bli her. Jeg trenger litt tid alene, også vil jeg gjerne snakke med mamma.» Du nikket. «Skjønner, gå du så skal jeg ringe etter en taxi.» «Takk.» Sophie forsvant ut døren, og du ringte etter en taxi med en gang.

Da du var ferdig satte du deg ved siden av Zayn. «Skal vi gå tilbake eller?» Sa du og så spørrende på han. Zayn åpnet munnen, men lukket den igjen. Det var tydelig at det var noe han ville si. Du stirret på han, og han åpnet munnen igjen. «Det, det er noe jeg må snakke med deg om..» Han så ned i bakken, og du fikk en urolig følelse i magen.Det var da nok vanskeligheter nå? «Å?» Han så på deg, men før han rakk å fortsette plinget det fra mobilen din. «Sorry, må bare sjekke.» Sa du, og fisket mobilen opp fra veska. Det var fra Harry:

-Hey søta, hva skjer? Blir urolig for deg, vil du at jeg skal komme noe sted? Call me ASAP!!

 

Du måtte smile. Han var så søt når han ble urolig. Du kjente Harry godt, han gikk aldri glipp av en god fest. Men nå var det tydeligvis noe annet. Du trykket på svar, før du skrev en rask melding tilbake.

-Alt er ok, måtte snakke med Soph. Kommer snart tilbake, så gidder ikke ringe nå. Ses snart søta!

Du sendte meldingen, før du puttet mobilen tilbake i veska og snudde deg mot Zayn. «Hva var det du ville snakke med meg om?»..


Vil dere ha mer??

Dere som ikke har lest fra begynnelsen, og som gjerne vil. Scroll ned på siden til dere kommer til Kategorier, og trykk på "1D Historie-1". Jeg vet det er en del annet på toppen, og litt av en anne historie men hvis dere balr heeeelt nederst så finner dere de første delene :)

POSTED BY: Hedda


Postat av: Karry

MER!!!

26.02.2012 @ 18:31
Postat av: Ingvild

Jeg elsker historien din! Skriv mer :D

26.02.2012 @ 18:39
Postat av:

Elsker elsker den, plizzzzzzzzzz mer i dag , plizzz <3

26.02.2012 @ 18:43
Postat av: EmilieHolmsen

HERLIG! Har venta på dette syykt lenge nå :D

26.02.2012 @ 18:49
URL: http://kteh.blogg.no
Postat av: Alexandra <3

Elsker denne historien !! <3<3<3 MEEEEER <3 !

26.02.2012 @ 18:56
URL: http://bluegirl298.blogg.no
Postat av:

herlig, mer! ;DD

26.02.2012 @ 18:58
Postat av:

Mer! har ventet lenge nå!! : D Elsker historien!! ;D

26.02.2012 @ 19:00
Postat av:

ÅÅ så vra hoper at det kommer mer i dag ! Har savnet denne historien så plizz mer i dag ! <3 :D Håper det ikke blir får mye drama!

26.02.2012 @ 19:16
Postat av:

meeer<3 stakkar Sophie<33

26.02.2012 @ 19:48
Postat av: Marit Sofie

ÅÅÅÅ! kan ikke vente på neste! <3

26.02.2012 @ 19:49
Postat av: Maja

MEER!!

26.02.2012 @ 20:04
Postat av: Elisabeth // livet er ingen dans på roser!

meer

26.02.2012 @ 20:08
URL: http://s3ntrumof1d.tumblr.com
Postat av: Mariann

MEER! herregud! elsker historien!!

26.02.2012 @ 20:23
Postat av: <3<3

mer

26.02.2012 @ 21:04

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/35058346
hits