13.01.2012 | 21:13 | Kategori: 1D Historie-1

One Direction historie

Hei :) Jeg heter Kaia Linde. Jeg er 15 år.. Jeg er en ny gjesteblogger som skal skrive historie for dere :) Hedda har lest historien på den forige bloggen min, og hun spurte om jeg ville gjesteblogge her, og legge ut den her da :) Selvfølgelig ville jeg det! Hehe jeg er en ekte directioner :P Jeg eeelsker One Direction, desverre så fikk jeg ikke vite om dem før rett etter sommeren, men jeg har serriøst stalka dem 100% siden det :P (jeg høres ut som en creepy fan ehe) Jeg har fulgt denne bloggen lenge, og jeg sjekker den flere ganger om dagen.. helt sykt at jeg er gjesteblogger her nå :P Ihvertfall.. Jeg gleder meg veldig til å dele historien min med dere! 

 Jeg har absolutt ingen erfaring når det gjelder skriving.. Jeg skrev først en blogg for denne historien uten egentlig noe spesielt ønske om supermange lesere, ville bare ha et sted å få den ut, og kanskje få litt tilbakemeldinger og sånt : ) Problemet er det at jeg egentlig skulle skrive en av hovedpersonen i sånn *ditt navn*-type greie, men det bestemte jeg etter at jeg hadde «Laga» personene, så på historie-bloggen min skrev jeg at Alicia, ble "deg-personen", Du kan lese om henne lenger ned) håper det er greit.. uansett, så har jeg skrevet nesten hele historien med henne som «deg-person»

Ja. Tilbake til historien.. Dette er ikke del 1 av selve historien, men bare et lite innblikk, og litt sånn at dere kan bli kjent med hovedpersonene og sånt. Også skjønner dere kanskje at historien kommer til å ha noe med One Direction å gjøre, og bare sånn at dere vet det, så er ikke de kjent i denne historien. Kanskje de blir kjent senere, eller kanskje ikke? Dere får se : )

??..

Historien handler om 4 jenter. Du er en av de. Dere kommer fra England, og dere er superclose bestevenninner. Dere sier alt til hverandre. Alt om deg og veninnene kommer etter på. Alle dere fire er sangere, og dere prøver å komme dere litt videre innenfor musikkbransjen, så dere meldte dere på en 3 måneders camp/fornøyelses/musikk-hotell på en måte. Der samles mange folk fra engelsspråkelige land for å lære mer innenfor musikk, og bare kose seg og bli kjent med andre musikere. «campen» er delt opp i forskjellige grupper: sangere alene, sanggrupper, dansere, trommiser, gitar, osv? Dere har meldt dere på «sanggrupper» . Campen er i California, LA. Greia med campen er at man skal tilbringe sommeren der, og bare kose dere med de «fasilitetene» som er på hotellet i tillegg til at man kan dra på sånne sangtimer med kjente sangere, eller «lærere» da innenfor det man har meldt seg på.. hehe litt innvikla, men håper dere skjønner ; )

Her har dere en liten beskrivelse av «deg» og veninnene som er med :)

 

«Du»: Du er leadsingeren i sanggruppa. Du har en veldig kul sangstemme, og du kan rappe. Du er ca. 1.70 høy, og passe tynn. Du er 16 år, og den yngste av alle i gruppa. Du farger håret, så det er sånn rød-lilla på en måte. Klesstilen din er søt, men kul, og du liker å gå i høye heler, men er ingen diva eller bærte, hehe. Du har en ganske naturlig look bortsett fra håret, men det er alltid stelt og ligger perfekt i lange bølger. Du er snill, og inkluderende, du liker ikke at noen står alene, og du kan snakke med hvem som helst.

 

utseende hennes kan du tenke deg selv, men her er litt inspirasjon;) haha:

 


 

Cloe: Cloe er omtrent 1.70 cm høy. Hun er passe tynn og har langt, rett blondt hår. Hun går hele tiden i kjole. Helst blomstrete og fargerike. Hun hater å gå i høye hæler, eller joggesko, så hun går for det meste i søte, enkle og lette sko slik som balerina sko. Hun er litt beskjeden, men elsker å snakke når hun finner en med lik personlighet som henne. Hun er egentlig litt sær, så hun lukker seg for de fleste, men noen kan hun komme kjempegodt overens med. Hun er 17 år. 

 


 

Celia: Hun har brunt, melkesjokoladefarget hår på en måte.. Hun har en ganske tøff stil. Hun skater, så hun kler seg ofte med «kule» klær på en måte. Hun er helt rå til å danse, og hun har vunnet masse forskjellige hip hop konkuranser. Hun har vært elev hos en av Justin Biebers dansere Hun er 18 år. Hun er veldig flink til å synge men hun sier selv at hun ikke har selvtilliten til å være leadsingeren, så hun synger oftest i bakgrunden sammen med Cloe. Hun snakker MASSE. Alle elsker å snakke med henne, fordi hun ofte har noe tilfelles med de fleste. Hun har alltid noe å snakke om med andre. Hun er den eldste av dere, men definitivt den barnsligste. Humoren hennes er helt syk, og random, og det er ikke så mange som skjønner den, men hun er utrolig morsom.

 


 

 

Kaitleen: Hun har mørkt hår, nesten svart. Moren hennes er fra India, så hun har en mørk hudtone. Hun ler hele tiden, og alle digger humoren hennes. Hun har en litt rocka stil, men ikke på en emo måte. Hun har veldig kul klesstil. Hun er 17 år gammel. Hun er superkreativ! Og hun finner altid løsninger til ting uansett hva det er. Hun er veldig smart, og liker gutter som er inntelligente, gjerne smartere enn henne selv. Kaitleen er av den typen som blir veldig fort kjent med folk. Hun kan snakke med noen i 2 minutter, og nesten bli bestiss med dem, men ingen er hun bedre bestiss med en dere..

 

Nå vet dere hvertfall litt hva som dere kan vente dere :P Let me know what you think :) OG Del1 kommer i morgen, så. Stay Tuned! <3

xxLove  -KaiaLinde

 


Postat av: maren

Utrolig! gleder meg , men litt forvirende med den dere klesstilen til hun skateren ;S

13.01.2012 @ 21:37
Postat av: Maja

Uu, gleder meg :)

13.01.2012 @ 21:54
Postat av: Mari Styles

Du er fra onedirectionmystory.blogg.no !!! I LOVE IT :) Men begynner du der du har sluttet der eller begynner du helt på nytt ?

13.01.2012 @ 22:13
URL: http://www.kiig.blogg.no
Postat av: Karry Styles

Gleder meg :D

men hu der er så ikke lik meg, assa.. hater høye heler... haha xD

14.01.2012 @ 10:07
Postat av: belieber

eh, denne historien høres ku ut, skal deffinitivt lese den, men hva med silav sin historie?

14.01.2012 @ 11:26
URL: http://bibsheart.blogg.no
Postat av: ei du

MEN HVA I HELVETTE SE OGSÅ FÅ RETTA OPP DE FUCKINGS SKRIVEFEILENE FØR JEG FÔRER DEG TIL HAIENE PÅ MADAGASKAR nei dette var noe dritt

15.01.2012 @ 11:58
Postat av: AnnaBella Fyreschu

Jeg tror jeg hadde likt introen bedre om noen av autfittene hadde inkludert litt sånne raske shades... jeg har hørt at one driection guttene tenner helt ekstremt på jenter med sykkel shades dvs super-raske shades.... jeg personlig ville nok sett på meg selv som hun rødhåra paramore jenta, hun virket ganske kull... tror du hun er kull? ja kull. He he men jeg suns du skal ta med raske shades i hisstorien dinn

15.01.2012 @ 11:58
Postat av: ei du

enig med frk Fyreschu!!!!!

15.01.2012 @ 12:00
Postat av: ei du

men for en grusom header, gutta ser ut som steklovata, louis ser ut som sid og harry ser ut som han har major kusma

15.01.2012 @ 12:02
Postat av: Lea

Herregud å mange folk som var negative her!! Hvis dere ikke liker det så hold dere unna ikke kommenter mye dritt, hold det for deg selv!!!

15.01.2012 @ 19:04

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33930393
hits