08.12.2011 | 16:35 | Kategori: Konkurranser

Keen på en ekstra julegave under treet i år? - konkurranse!

Hey hey!

Vi har virkelig verdens søteste lesere, og ønsker å gi noe tilbake! Så, hvis du er keen på en ekstra julegave i år fra oss er det bare å lese videre. Det er viktig at du leser hele innlegget.

Denne konkurransen er ikke sponset av noen andre enn meg selv, så jeg håper folk setter pris på det (:


For å vinne T-skjorten, må du gjøre følgende:

1. Legge ut en link om konkurransen på facebooken, twitter og blogg om du har.

2. Følge oss på twitter: @heddakleven, @SilavBieber, @stylesaffection, @christinakitty

3. Lik facebook siden vår: onedirection1.blogg.no ( kopier dette og lim inn så finner du oss: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003227775082)

4. Bli venn med oss på facebook: OnedirectionEn Bloggerene

5. Og sist men ikke minst: Skrive i kommentarfeltet hvorfor jeg skal velge akkurat deg som den heldige vinneren av Harry Styles T- skjorten. Det blir ingen random vinner denne gangen, som vil si at du bare trenger å kommentere en gang. Men da er det jo viktig at du skriver noe som får meg til å ville sende julegaven til akkurat deg ;)

Ps. Husk å skrive T-skjorte størrelsen din (S-XL), og e-mail adressen din så jeg får kontaktet deg om du vinner.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! OG GOD JUL <3

Vinneren av konkurransen blir trukket på mandag, så det er lurt å melde seg på med en gang. Må jo rekke å sende av gårde premien før 16. desember så den er framme til julaften. Appropo det, om du vinner. Husk at det ikke er lov å åpne julegaven før på julaften!! :D

 

POSTED BY: Hedda


Postat av: Lucia Trieu

Har gjort alt som står over :)

Jeg har skikkelig lyst til å få den tskjorta fordi jeg elsker One Direction! Spesielt Harry, og det hadde vært sinnsykt koselig å få ha en onedirection tskjorte under juletre ! I tillegg har jeg bursdag nå til tirsdag og det hadde vært en kjempefin bursdag-og-julegave! Værsåsnill.

-onedirectioninfection!!!!

08.12.2011 @ 16:49
URL: http://ltpt.blogg.no
Postat av: Juni Payne

Hei OneDirection1.blogg.no!:-D Syns det er amazing at dere har konkuranser, og siden dere har ofte blir det større sjangser for alle som ønsker å vinne av hele seg! Haha!:-) Grunnen til at jeg melder meg på denne konkuranser er pga jeg ønsker gi denne t-skjorten til bestevennen min Evanna<3 Hun er en fantastisk venn. Har ikke mer å si! Untatt at hun fortjener denne -stjorten! Jeg husker jeg sendte link på Face til videoen "What makes you beautiful" til henne med komentaren "Herre...JEG ELSKER DISSE GUTTENE!" Etter det har vi elsker 1D! Jeg har liksom Liam og hun har liksom Harry<3 Vi finner på så mye morro!!:-D Vi snakker nesten bare om One Direction og får et bedre vennskap derfor. Håper du legger merke til min komentar og at du kan ha en konkuranse til snart med noe Liam Payne-ting (hettegenser/t-skjorte) hehe:-)

Takk for en super blogg! :-D

-Emma Payne.

08.12.2011 @ 16:57
Postat av: Sarah

Hei Du/Dere!

Jeg vet ikke het hvorfor Du/Dere skal velge meg, men jeg vet at jeg er en utrolig stor fan av dem. Jeg elsker musikken deres og jeg har ikke fått kjøpt den ennå siden jeg ikke har sett dem butikken, men dette er en stor mulighet for å vinne 1D t-skjorte, og jeg ville aldri ha gatt glipp av det + jeg har følgt med på denne bloggen siden dere startet med den.

Lykke til alle sammen!<3<3

Str: M

e-post: pham_hest@hotmail.com

Smile Sarah :)

08.12.2011 @ 17:17
Postat av: Amalie :)

Hey :D

Jeg håper virkelig ikke at min søster ser dette :D

Jeg håper at jeg vinner fordi hvis jeg vinner skal jeg gi den til min søster <3

One direction ha virkelig fått oss til å bli bedre venner!

Håper jeg vinner hadde blitt drit glad!!

Elsker bloggen

Amalie <3

08.12.2011 @ 17:22
Postat av: veronica

Hei! Jeg har lyst til å vinne den søte t-skjorta fordi jeg elsker Harry Styles :) Han har en vakker stemme og han er helt fantastisk! alle jenters drøm ;) Morsom er han også. De siste dagene har han fått mye dritt fra fans som syntes at han ikke skal date Caroline Flack! Men han står for den han er og lar det ikke komme innpå han! Dette er det jeg elsker ved han. Håper jeg vinner en julegave for meg selv i år :) Har vært et hardt år. Jeg må nok ha str. S! Må den beste vinne :D lykke til folkens.

-hilsen dumme lille meg som skrev dette innlegget på facebook istedenfor her xD haha.

08.12.2011 @ 17:23
Postat av: Julie

Jeg har så utrolig lyst til å vinne denne t-skjorten. Harry er mitt yndlings medlem i 1D! Jeg kan ikke gå en dag uten å tenke eller høre på dem, de er det beste bandet i hele verden! Hvis jeg hadde fått den så hadde jeg blitt så utrolig glad og kan ikke beskrive det. Det hadde betydd utrolig mye. Harry Styles er så utroolig flink, jeg Elsker Harry så veldig mye. Han har en sinnsykt bra stemme som man bare smelter når man hører og jeg han blir jo bare bedre og bedre for hver gang jeg hører han. Det er en du aldri kan bli lei av å høre på. Jeg kan bare ikke si hvor takknemmelig jeg hadde vært hvis jeg hadde fått denne gaven!:)

JEG ELSKER ONE DIRECTION<3

størelse: s/m :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D

08.12.2011 @ 17:25
Postat av: sigi

heihei <3

først vil jeg bare si DØDSBRA BLOGG :)

jeg har nesen ikke ord om dem.

de er fantastiske!!

dem betyr utrolig mye for meg og de lyser sånn serr opp dagene mine med musikken sin og personligheten sine.

one direction er sååå mye mer en bare et boyband liksom...

vennene mine i klassen hater dem men jeg bryr meg ikke og jeg skjønner nesten ikke at det ikke går ann å ikke like dem, men alle har vær sin smak...

men bestevennenen min digger dem og det gjør også jeg, det var hun som viste meg bloggen og one direction så tusen takk til deg linniz ;)

eemmm harry er min favoritt og jeg digger han utrolig mye (de andre liker jeg nesten like mye)

men håper du ser hvor MYE de betyr for me og jeg ønsket meg faktisk den t-skjorten så det hvar bra at dere hadde en konkuranse om den ;)

tusen takk for konnkuransen :*

08.12.2011 @ 17:26
Postat av: nille <3

hei..

jeg syns dere burde velge meg fordi jeg er en MEGA stor Directioner! er fast leser på bloggen og elsker den! <3 jeg vet at det er ganske liten sjanse for at akkratt jeg vinner men det er ingen skade i å prøve.. jeg har lenge ønsket meg en t-skjorte og plakater og sånn.. jeg kjøpte CD-en første dagen den kom ut og klarer ikke å slutte å høre på den! har virkelig lyst å vinne denne så jeg har En ting iallefall utenom en plakat på rommet... hvis jeg vinner skal jeg lage en tegning med bloggnavnet deres og lese bloggen hele tiden!

PS: tusen takk for at du gir oss sjansen til å vinne ting <3

str: L

e-post: nilly97@live.no

kan også nå meg på face: Pernille Grønbekk Larsen <3

klemz <3

08.12.2011 @ 17:27
Postat av: Hanne Sofie!

Hallo

Jeg ønsker meg t-skjorten av Harry,fordi jeg synes han er kjekkest. Jeg er en fast leser av bloggen dere, og jeg har kjøpt cd til de. <3

08.12.2011 @ 17:29
Postat av: Deimante <3

Har gjort alt det der :)

Jeg fortjener å vinne fordi jeg elsker Harry Styles såå mye, at det ikke får ann å forklare det med ord! Men jeg elsker aaalle i One Direction, syns synd på de hvis jeg må velge en av de :p Men siden det er Harry t-skjorte, så :) Men jeg fortjener altså å vinne fordi jeg elsker han utroolig høyt! Han lyser opp min hverdag. Når jeg er lei meg, så ser jeg på video av dem, og da blir jeg glad med en gang. Eller så ser jeg på triste videoer av dem, og begynner å grine eeenda mer! Han fortjener ikke hatet han får i det heele tatt! <3 Syns såååå synd på han, jeg blir såå lei meg :( Han er en fantastisk gutt! <3 Jeg har støttet han helt fra WMYB kom (for jeg hadde ikke sett de før det) og kommer til å støtte han helt til jeg eller han dør! <3 Har så syyykt lyst til å møte han, og alle sammen. Jeg bli så glad for alt de gjør for fansen sin. Der er bare ubeskrivelige! Krysser fingrene, og håper jeg vinner! :) Elsker bloggen deres! <3

e-posten min: deimantekel@hotmail.co.uk Og jeg vil ha str. L :)

08.12.2011 @ 17:29
Postat av: Ingrid R<3

Hei ! <3

jeg har ikke twitter men har gjort facebook greien !< 3

jeg er STOR fan av One Directione <3 vist jeg hadde fått denne t-skjorten ville jeg blitt KJEMPE glad ! det ville blitt julens BESTE gave !! og et pluss: jeg får den av dere!! jeg elsker hele one Direction spessielt Harry Styles !!! det ville gjort julen min perfekt !!! jeg hadde blitt kjempe glad og takknemlig vist jeg hadde fått den !!

jeg str. M (så jeg har den lenge hehe)

BTW: jeg DIGGER OG ELSKER bloggen deres!!!

one direction hug from me

08.12.2011 @ 17:31
Postat av: Siri Emilie

Hey ! Først må jeg bare si at jeg setter utrolig stor pris på at dere har konkurranser. Elsker konkurranser, haha! Men jeg melder meg på denne konkurransen fordi jeg elsker One Direction, og synes det hadde vært morsomt å ha noen ting av dem. Harry Styles er jo tidenes kjekkeste, så hadde vært stas å hatt på en t-skjorte med han på. Skal si deg at jeg hadde følt meg bra hot da ja. En litt kjip ting er at jeg aldri vinner noe, har skjedd en gang på nett om jeg ikke husker feil. Så håper så inderlig at jeg vinner denne gaven, hadde betydd mye for meg.Mamma liker heller ikke at jeg kjøper ting på nett etter at jeg kjøpte en Bieber genser, siden det ble så mye rot med den. Og nå vil hun helst ikke kjøpe noe på nett mer, så jeg får ikke kjøpt someday enda heller :/ Derfor får jeg heller ikke kjøpt meg noen 1D ting... Om jeg vinner denne blir det en av de beste julegavene jeg får. #NEVER SAY NEVER !♥

-Håper ikke dette ble en litt for masende kommentar, haha. Er ikke flink på sånne kommentarer !

LINK BLOGGEN :

http://siriemiliekrogstad.blogg.no/1323361418_er_med_i_konkurranse_.html

LINK TWITTER :

http://twitter.com/#!/Siri_bieberlove

LINK FACEBOOK :

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000023171445

Er t-skjortene små eller store i str ? Det spørs veldig på hvordan str jeg skal ta sjø, så skriver L : ) ♥

08.12.2011 @ 17:36
URL: http://siriemiliekrogstad.blogg.no
Postat av: Sadaf

Jeg har sykt lyst til å vinne den t-skjorten!<3 Ikke for meg, men bestevennen min :) Hun er helt sykt directioner! Hun er sykt snill, og er en herlig person<3 Hun har hørt på NRJ for å prøve å vinne den konkurransen om et møte med dem i Liverpool, men det er alltid sånn at det er 20 foran henne osv. Hun elsker spesielt Harry Styles!<3 Julen handler jo om å gjøre andre glad, og å gi noen en gave som de virkelig kommer til å elske og at man vet at de kommer til å sette stor pris på det. That can make my day :D <3 Også tenkte jeg på henne med en gang da jeg så denne konkurransen xD Så jeg melder meg på for å prøve å vinne den for henne! :D #Neversaynever!

E-mailen min; sadaf-star@hotmail.com

Jeg har gjort alle de punktene også :)

(Btw så er størrelsen på t-skjorten L c: )

08.12.2011 @ 17:39
URL: http://sadaf97.blogg.no
Postat av: Therese Holskil

Jeg burde vinne fordi.. jeg vet ikke. det blir feil av meg å si at jeg fortjener den mer enn noen av de andre som deltar siden jeg har vært en Directioner siden xfactor, føler det blir veldig uoriginalt å si. Men jeg vet ærlig talt ikke va annet jeg kan si, jeg fikk ikke billetter til turneen, jeg vant ikke sony music sin konkurranse og jeg kommer ikke igjennom på linjene til nrj, og har sinnsykt lyst til å dra på den turneen.. denne tskjorta ville vært en fin trøst for meg! :)

Jeg ville blitt evig takknemlig om jeg vant, Harry Styles er en av mine store forbilder!

Takk for at dere gir meg muligheten til å vinne denne.

twitteren min er forresten @LiaminPAYNE så kan dere sjekke at jeg har followet dere. tskjorta vil jeg helst ha i størrelse M, tusen takk!

08.12.2011 @ 17:42
Postat av: Juni Payne

Trengen størelsen S:-)

08.12.2011 @ 17:45
Postat av: Sandra p.

Heisann :)

Jeg synes at jeg skal ha den t-skjorten fordi jeg eeeelske, Harry Styles så mye og all tiden min går på denne bloggen og One Direction. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker de gutta og hvor mye jeg har surfet på nette om og få biletter til konsert med de. Jeg digget Tokio Hotel før (jeg aner ikke hvorfor jeg digget de) men jeg kom over Wath makes you beautiful på YouTube og ble betatt av de. De eneste jeg tenker på nå er denne bloggen og One Direction! Viss jeg hadde fått MAIL om at jeg har vunnet denne t-skjorta hadde jeg begynt pg grine!

JEG VILL SÅ UTRULIGMYE HA DEN T-SKJORTAAA!! <3

ps: jeg bruker st. S (liten jente med masse 1D stoff :P )

Elsker bloggen! <33 Vurderer og skrive blogg-adressen deres under alle mine innleg..

(sipk.blogg.no)

<3

08.12.2011 @ 18:07
URL: http://www.sipk.blogg.no
Postat av: Maja

Hvis jeg hadde fått sjansen til å vinne t-skjorten ville jeg ha hoppet av glede.

Jeg ville brukt den hele tiden, hengt den opp på rommet og jeg ville selvfølgelig brukt den hvis jeg fikk den herlige muligheten til å møte Harry Styles og gutta! Jeg er utrolig stor fan av hele gruppa og elsker virkelig musikken. Jeg har fulgt med og hørt på NRJ siden konkurransen startet, men har ikke lykkes enda. Men jeg vil ikke gi opp av den grunnen. Jeg vil gjøre alt for å vinne og jeg vil gjøre alt for å vinne denne konkurransen også! Jeg ville blitt utrolig glad hvis jeg kunne fått gaven og gledet meg til å åpne den på julaften!! T-skjorten var utrolig fin og jeg elsker bildet av Harry. Håper selvfølgelig på det beste:)) Utrolig bra konkurranse dere har og elsker bloggen! Størrelse i t-skjorte: Small/Medium (Hvis den er stor i størrelsen ønsker jeg den i Small).

08.12.2011 @ 18:08
URL: http://majamjelle.blogg.no
Postat av: Zhakaw Azari

Jeg burde vinne fordi jeg rett og slett digger den gutten der, jeg kan jo ikke si at bare jeg fortjener den, jeg tror det blir for egoistisk! men jeg har vært fan av dem\han utrolig lenge. JEg har bare ikke ord åssen jeg skal si at jeg burde vinne, for det har vært så mange onedirection konkurranser og JEG fikk ikke sjansen til og vinne, og det gjorde meg ikke så glad. Jeg gjorde alt for og vinne men dessverre så var noen andre heldigere enn meg! Men jeg gir ikke opp, det er det siste jeg gjør. Jeg bare deltar på konkurransene og tar sjanser, om jeg ikke vinner så har andre fortjent den. Nok om det nå skal jeg prøve så godt jeg kan og si hvorfor eg burde vinne! Jo la meg starte, først og fremst er jeg utrolig stor fan og vil så gjerne vinne denne konkurransen! Siden x-factor har jeg fulgt med på dem! jeg har ''stalka'' Harry mest, flott gutt spør du meg! Harry er en gutt som har fått en del hat, og han har vært sterk igjennom den perioden! Harry er rett og slett idolen min! han kunne jeg tenkt meg og ha kontakt med, men dessverre så må jeg bare drømme om det! Om jeg hadde vunnet så hadde det betydd masse for meg for da hadde jeg sluppet og drømt så masse om han! Håper dere skjønner poenget mitt! hadde vært utroliiiiiig glad om jeg kunne ha fått sjansen til og vinne! Takk for dere tok dere tid til og lese det jeg skrev!

Jeg har gjort alt dere har bedt om og størrelsen jeg vil ha er M !

TUSEN HJERTELIG takk <3

08.12.2011 @ 18:09
Postat av: katrine

Syns det er awzome at dere har konkuranser, og siden dere har ofte blir det større sjangser for alle som ønsker å vinne av hele seg:) Jeg sier ikke at jeg SKAL fortjener den , det gjør alle som meldeer seg på altså!:) Men jeg vil virkelig vinne den pågrunnav jeg elsker han (sitter og griner av sjalusi når jeg ser han kysse andre,mener det-vet det er tragisk men jeg elsker han sånn) Og jeg har fulgt 1D siden de ble oppdaga på x-factor+ den hadde betydd veldig mye for meg! (sitter med tårene i øynene pga jeg har så lyst på den, den var så fin) Og Harry er den i 1D jeg liker aller best og så denne t-skjorten hadde jeg bruk VELDIG mye (hvis jeg hadde vunnet kunne jeg sende deg bilde med den på) Kanskje sjalusien min hadde minsket hvis jeg hadde vunnet den pga, då hadde jeg hatt han med meg hele tiden <3 og jeg går inn på ALLE 1d bloggene jeg vet om (mest denne egentlig , her jeg får nesten all faktaen fra) bare for å få vite om de snart kommer til norge og jeg vil gjerne vinne - vet jeg har sagt den tidligere men jeg klarer ikke å tenke på noe annet - og frem til 16 desember kommer jeg BARE til å sitte å tenke på at jeg kanskje kan vinne denne og 16-17 desember kommer jeg til å grine hvis jeg ikke vinner .

Selfølgelig åpner jeg den ikke før julaften - den hadd ligget undeer jule treet og bare ventet på at jeg skulle åpne den og ta den på:))

størrels : M ( Og hvis den er veldig stor i str. vil jeg ha den i S- liker store t-skjorter)

epost: klk97@hotmail.com

blogg: www.katrinekjerrgaard.blogg.no

ps, håper dere orket å lese alt , vet jeg skrev litt mye men har bare såååå lyst på den!!

Postat av: cathrine

gjort alt sammen, twitteren min er @yeyforever og facebooken cathrine mosvold:)

ELSKER ONE DIRECTION! de er så nydelige, har egentlig ikke noen bedre grunn enn at jeg elsker de!! bromancen, og alt det loka de finner på, harry's 'nakenhet', zayns vas'hapeninhet, louis randomness, nialls irskhet og liams voksenmenbarnhet og skjereddhet! ååh jeg elsker de, de får meg til å smile samme hva det er de gjør, sier eller bare er! hadde DØDD om jeg hadde vunnet for jeg vinner ALDRI noee!

jeg vil ha størrelsen large, så den ikke er tight :D

08.12.2011 @ 18:44
Postat av: siggi

eemmm

ONE DIRECTION ER BEST !!jeg og bestevennen min digger dem og jeg vill at hun skal ha t-skjorten fordi hun fortjener det og det var hun som, viste meg one direction og bloggen deres :* jeg hvet at jeg skrev en kommentar litt lengere oppe men jeg vil bare at du skulle få vite at den er til henne:* verdensbestevenn og diretioner <3<3

ps: storelsen hennes er L :)

jeg kjøpte one direction cd'en til henne og hun ble sååå glad og da hvet jeg at hun kommer til å bli enda gladere på julaften vis den havner undre juletreet hennes og jeg hvet at det er lite sjanse men er vel vært og prøve og jeg ønsker alle som er med i konnkurannsen lykke til :)

lovelove

08.12.2011 @ 19:27
Postat av: Gina-Victoria

Ja altså, veit ikkje heilt andre grunnar enn at eg har virkelig virkelig lyst på den t-skjorten! Har hørt på 1D leenge no og har hørt What Makes You Beautiful over 550 ganger og Gotta Be You 540 ganger. Er selvfølgelig vanskelig å velge ein favoritt men visst eg måtte velge hadde det vært Harry, så det er jo også en grunn til at eg vil ha den. Ville bært den med ære! Er virkelig en stor fan av 1D, og ein ekte Directioner. Håper eg vinner, leser bloggen dåkkas kvar dag, digger at det er ein One Direction blogg som faktisk er gøy å lese :D

Str: M :)

08.12.2011 @ 19:45
URL: http://givic.blogg.no
Postat av: Kristin

Heihei! Dette var en så super konkurranse at jeg bare måtte melde meg på! Jeg virkelig ELSKER One Direction! Jeg har vært fan en god stund, og nå er alt jeg tenker på disse guttene. Øverst på ønskelisten min står :One Direction sengesett, Harry t-skjorte, Londontur+konsertbilletter. Jeg liker best Harry, så premien passet egentlig ganske bra også! Jeg virkelig forguder disse guttene! Har over 400 bilder på mobilen og ser igjennom de hver gang jeg kjeder meg! Okei, nå skal ikke dette være en kommentar hvor jeg bare skryter av hva jeg har og prøver å få denne t-skjorten, men jeg vil vinne fordi det hadde vært den beste julegaven noen gang. Jeg tror jeg seriøst hadde begynt å gråte av glede. Tusen takk for at dere har så mange konkurranser og skiver denne bloggen! Jeg digger dere<3

Kristin_b96@hotmail.com er mailen min (:

08.12.2011 @ 20:16
Postat av: christin :)

jeg har vell ikke gjort noen spesielt for å vinne denne pcen. jeg liker dem bare KJEMPEgodt!!! de er sykt gode å synge/lage sanger!! tenk å gå på skolen i denne?? alle hadde fådd sett at jeg ELSKER 1D!!! that`s what make you beutiful.

størrelse: M (<3<3)

08.12.2011 @ 21:00
Postat av: livmarit

Hei! <3

Jeg ønsker å få denne t-skjorta fordi jeg elsker One Direction og spesielt Harry. Det er noe med håret hans og smilet som får meg til å smelte og å kunne gått med han på brystet hadde vært en drøm. Jeg har fulgt med på de fleste av tingene One Direction har gjort på veien til suksess og jeg har sett alt det er å se, og hørt alt det er å høre av dem. Jeg har rett og slett One Direction infection! <3

Jeg har UTROLIG lyst på denne t-skjorta. Den er sååå utrolig fin og jeg elsker motivet ;;. Bare se på han da, han er umotståelig. Jeg vedder på at hvis jeg kommer med denne t-skjorta på skolen kommer jeg til å få mange smil og fine komplimenter, og jeg kommer ikke til å ta øynene fra meg selv i speilet.

Digger bloggen deres <3<3

Str. S

08.12.2011 @ 21:03
Postat av: Ingeborg

Har ikke blogg, men gjorde alt det andre.

På twitter heter jeg lillejenta1999, og vil du kontrollere at jeg har gjort det du på facebook, send meg en e-post, vil ikke skrive den her i kommentarfeltet ;)

____

Jeg har superlyst å vinne denne konkuransen, og er fast leser. Venter stadig på nye deler av historien, og elsker "One direction". Harry og Louis er favorittene, så at det er Harry på t-skjorten passer meg perfekt(elsker selfølgelig resten av guttene også da).

Jeg blir ertet av vennene mine for å være for addicted til one direction.

Hører omtrent ikke på annen musikk for øyeblikket.

Håper jeg vinner, virkelig <3

08.12.2011 @ 21:36
Postat av: Evanna

Heii hei beste blogg helten min!<3

Jeg har da en del grunner for å ville vinne denne sjorten med hele mitt hjertet. Jeg nemmelig ELSKER One Direction! ja, jeg har ikke ooord til å beskrive hvor mye jeg elsker de! tror ikke det FINS ord i det hele tatt. Jeg har jo en favoritt, og det er helt klart Harry. Jepp, jeg ELSKER han rett og slett. <3 jeg tenker på han 24/7 og hører på han, ser på youtube filmer av han og snakker med min bestevenn Juni om han, jeg har til og med ringetone med han som snakker :) <3Jeg klarer ikke tenke på annet enn han, og om jeg vinner denne sjorten tror jeg at jeg kommer til å gråte av glede og ta den på meg og den vil sikkert groi fast! haha:) Jeg er en fast leser og dere holder meg oppdatert og jeg er så glad for at dere har denne bloggen. (har ikke ord).

Dette høres kanskje ut som om jeg er en gal jente, men i hvertfall. Jeg har skilte foreldre og det syns jeg er helt forferdelig :'( MEN når jeg er trist og lei pleier jeg og høre på Harry Styles stemme og late som om jeg snakker med han og klemmer han og får det bedere<3 :D Jeg kommer til å bli en taleløs griner om jeg vinner denne ;)

Mail: Siri__sara@hotmail.com

t-sjorte size: Medium kanskje :) eller L <3 men det er litt skummelt om den er for liten. :P

ps. kommer alltid til å være en stolt gal leser av dere<3<3 LOVE

Stoooooooor forhåpningsfull klem fra Evanna :) xxx

08.12.2011 @ 22:44
Postat av: Agnes Legacy

Jeg vil vinne den t-skjorten fordi at jeg elsker Harry <3 Jeg har ikke noe flaks så jeg vinner aldri konkurranser. Og jeg har bursdag på nyttårsaften, så det ville ha vært en kjempefin jule- og bursdagsgave. Deres blogg er den første 1D-bloggen jeg begynte å lese, og det var faktisk gjennom bloggen at jeg ble skikkelig fan. Før var jeg liksom helt vanlig fan men etter å ha lest bloggen et par dager så ble jeg skikkelig opptatt av guttene, særlig Harry og nå kan jeg bruke flere timer bare på å se på videoer av dem og Justin. Jeg digger alle guttene i 1D, men det er liksom noe spesielt med Harry. Når jeg er lei så ser jeg på den videoen fra dokumentaren der han snakker om haterne og da begynner jeg alltid og gråte. Jeg håper jeg får møte dem en dag og om jeg får gjort det så ville jeg absolutt ha hatt på den skjorta med en av favorittguttene mine som ble vunnet på en av favorittbloggene mine. Håper virkelig jeg vinner! Jeg kunne ha skrevet mye mer, men det blir for mye. Jeg har fulgt alle dere og jeg likte siden fra før av og var venn med dere. Jeg har linket til innlegget :) Mail; agnes_legacy@hotmail.com

T-skjorte size: L eller XL, elsker store skjorter <3

09.12.2011 @ 00:52
Postat av: line

hvor får man tak i sånne skjorter? T-skjorten var såååå fin!! og bra konkuranse jeg vil så gjerne vinne elsker harry styles og de andre da men harry mest! helt siden jeg fant ut hvem de var har jeg elsket dem hører på dem hverdag og får de ikke ut av hodet :)

De er såååå søte har aldri sett noen som er så søte som de.Har ikke noe flaks i slike konkuranser men må bare prøve allikavell! det er no e spesielt med harry men klarer ikke sette ord på det faktisk er det noe spesielt med alle i 1D Det hadde vært utrolig fint og vinne t-skjorten har snart bursdag også.

ØNSKER alle lykke til i konkuransen T-skjorte størrelse : L :) Mail: linechr@live.no

09.12.2011 @ 15:06
Postat av: Marina

Hei:)

Så utrolig snilt av deg å ha konkurranser, det har jeg ikke vært borti før :D Men til temaet:

Jeg ønsker meg t-skjorta fordi jeg digger One Direction :) Jeg går nesten aldri i t-skjorter, for jeg finner ikke noen som er pene, men denne var bare HELT PERFEKT! Det hadde passet bra med en ekstra gave under treet, for jeg får bare to gaver av venner, for har bare to venner :(

Itillegg er det en ting som ikke går ann å beskrive... (begynner å gråte bare av å tenke på det :`( ) Pusen min Harry, (oppkalt etter Harry Styles) døde da han ble påkjørt av naboen. Nå er det snart ett år siden, men jeg klarer ikke la være å gråte med en gang jeg er alene... Men det hjelper når jeg hører på One Direction, for da er det umulig å ikke smile ... One Direction er det eneste i hele verden som gjør livet verdt å leve akkuratt nå! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten de, og derfor ELSKER jeg denne bloggen som holder meg oppdatert :)

God jul og lykke til alle sammen :)

( Str: L , E-mail: Marina.Sariberget@hotmail.com ) (Har ikke Facebook eller blogg,men kan prøve å lage en facebookprofil så jeg kan følge dere og reklamere for dere, men kan ihvertfall legge den ut på Twitter og ett spill kalt Gosupermodel :) Håper det går bra :)

Hilsen Marina :)

10.12.2011 @ 18:59
Postat av: Sandra Ølberg Støylen

Har gjort alt!! (hvis dere vil sjekke heter jeg @sandrastoeylen på twitter og Sandra Ølberg Støylen på facebook)

Link til innlegget mitt: http://sanniworld.blogg.no/1323626316_vinn_1d_tskjorte.html

T-skjorta vil jeg ha i M (eller L hvis den er liten i størrelsen ;D)

Jeg ønsker å vinne fordi jeg eeelsker one direction. De er har såå mange utrolig bra sanger, de er superflinke til å synge åsså er de utrolig søte. Hadde blitt superglad hvis jeg hadde vunnet! Jeg vinner nemli ALDRI noe, eller jeg vant én gang, men da kom premien aldri frem :(( Så hvis jeg for en gangs skyld skal vinne noe vil jeg gjerne at det skal være en slik t-skjorte..

e-post: sanni.blogg.no@live.no

11.12.2011 @ 19:19

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/33033533
hits